نمایش عکس موسیقی در ام ام بی

MATFB

Well-Known Member
سلام به همه
کسی میتونه من رو راهنمایی کنه من میخوام عکسی کهدر یک فایل موسیقی ذخیره شده رو در ام ام بی نمایش بدم چنین چیزی امکان داره؟
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

MATFB

Well-Known Member
چرا کسی به من کمک نمی کنه
بابا من می خوام این تصویری رو که می بینید توی ام ام بی لود کنم باید چه کار کنم

پیوست ها

• WM.jpg
    WM.jpg
    295.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6

ubuntu

Member
منم مي‌خواستم اين کار رو بکنم. ولي براي اين کار شما بايد تصوير رو از فايل جدا کنين. من چند تا راه رو امتحان کردم جواب نداد. تا حالا هم فکر نکنم کسي با mmb اين کار رو کرده باشه.​

MATFB

Well-Known Member
منظور شما اینه که هیچ راهی وجود نداره تا من اینکار رو بکنم آخه خیلی ضروریه

m javad

کاربر متخصص
شما باید با استفاده از پلاگینایی که بتونن ساختار فایل رو بررسی کنن وارد عمل بشید.
در ضمن باید ساختار فایلهای صوتی رو هم بشناسید تا بتونید قسمت عکس رو از توش جدا کنید و توی یه فایل دیگه بنویسید.
دوستان میگن پلاگین File Manager این قابلیت رو داره.
البته منم نتونستم با این پلاگین کار زیادی انجام بدم.:sad:

اینم لینک دانلود:

ubuntu

Member
من فايل منيجر رو يک بار امتحان مي‌کنم ولي چشمم آب نمي‌خوره!

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
نه دوستان نیاز به این کارها نیست، کنار فایلهای موسیقی که Album Art دارن فایلهای تصویری هست که چون هیدن و سیستمی هستن بهشون توجه نکردیم، شما کافیه این فایلها رو لود کنید، فکر کنم در کنار همه ی فایلها فایل AlbumArtSmall.jpg وجود داره، من قبلاً یه مثال در این مورد دیده بودم که هرچی تو آرشیوم گشتم پیداش نکردم تا براتون بذارم.
شاید این سرنخ بتونه کمکتون کنه.

splinter cell

Well-Known Member
البته محمد جان این حرفی که شما گفتی واسه همه mp3 ها نیست! بعضی از این عکسها ظاهرا به خود فایل صوتی امبدEmbedd میشوند.یعنی در کنار فایل صوتی نیستند بلکه در داخل خود فایل گنجونده شدند و فکر کنم جزو یکی از تگهای اون شده اند.مخصوصاً این فایلهای صوتی که از اینترنت دانلود میشه.

برای امتحان شما یکی از این آهنگها رو با مدیا پلیر باز کن بعد در تب Layberary روی فایل راست کلیک کن و گزینه Advanced Tag Editorرو انتخاب کن و در اون پنجره تب Picture رو بزن و عکس رو میتونی اونجا ببینی حالا اگر دیلیتش کنی هم حجم فایل صوتی کم میشه و هم دیگه اون عکس موقع خوندن آهنگ نمایش داده نمیشه!
البته امیدوارم زیاد بیراه نگفته باشم.

ubuntu

Member
ببينم. مگه اون عکسAlbumArtSmall.jpg رو خود پلير بعد از باز کردن نمي‌ذاره. اين رو من مي‌دونستم که چنين عکسي وجود داره و حتي ازش استفاده هم مي‌کردم. ولي از يه چيزي سر در نميارم. همون حرف‌هايي که جناب محسن زدن. اگه تصوير رو از Tagها برداريم حجم فايل کم مي‌شه. پس اين نشون مي‌ده که يه چيزي تو فايل هستش. من هم براي استخراج اون چندين Compressor و بلعکسش رو امتحان کردم. ولي جواب نداد. اين فايل منيجر هم هنوز به نتيجه‌اي نرسيده.

m javad

کاربر متخصص
من ساختار فایهای صوتی رو میشناسم و میدونم که عکس رو کجاش مینویسن.
مشکل اینه که با چی میشه اون جدا کرد.
من به غیر از MMB این کارو بلدم. ولی با mmb ...!!!؟

MATFB

Well-Known Member
دوست عزیز میشه بگین با چی عکس ها رو جدا می کنین؟

m javad

کاربر متخصص
اون روش من زیاد به درد شما نمیخوره.
مثلا من با C یه برنامه برای بررسی فایلها نوشتم که با اونم این کارو میکنم - البته اون برنامه مخصوص کاره دیگه ای هستش - ولی بعضی وقتا هم خوب کار نمیده.:shock:
البته با برنامه های دیگه که این توانایی رو دارن هم میشه این کاره کرد.
من با نورتون کاماندور هم این کارو انجام میدم. چون خیلی خوب اجازه ی تغییرات رو تو فایل میده و دوباره اونو می بنده.

جدیدترین ارسال ها

بالا