نمایش صفحه خطا در نبود ساب دامنه

mahsa_ss21

New Member
سلام خوبید :)

من میخوام وقتی ساب دامنه ای رو سایتم ندارم ، یک پیغام بجاش نمایش داده بشه ، مثلاً وقتی کسی میزنه forum.mahsa.ir اگه من رو سایتم فروم نداشته باشم ، بجای اینکه error بده ، کاربر رهنمون بشه به یک صفحه ای که از قبل برای اینکار آماده کردم

ممنون (نقطه) >|<

Cyletech

Member
چندین راه داره! از PHP استفاده کنی و redirect کنی. یا نه بهترین کار استفاده از توابعی که در apache استفاده میشه هست. به زیر نگاهی کن:

PHP:
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.site.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.site.com/$1 [R=301,L]

شما می تونی تنظیم کنی که وقتی به فلان آدرس رفت، برگرده توسط خطای 301 به اون صفحه که مشخص کردیم.

mahsa_ss21

New Member
سلام ، ممنون
البته اگه ممکنه از یک روش دیگه توضیح بدید

چون من از :
RewriteCond
RewriteRule

تو فایل htaccess برای کار دیگه ای استفاده کردم، بخاطر همین با اون کد اشتباه میشه و اجرا نمیشه

ممنون میشم یه راه حل دیگه رو شرح بدید

متشکرم

Cyletech

Member
این کار رو میشه با PHP هم انجام داد البته نه به پیشرفته ای خود apache. الان فعلا نرم افزار دم دستم نیست. اگه اجازه بدید، برم خونه و براتون بنویسم و ارسال کنم. :rose:

Cyletech

Member
راستی، شما می تونید تو htaccess از کد زیر هم استفاده کنید برای تمام خطا ها. کافیه ادرسی که در زیر دادم رو ویرایش کنید و در اون صفحه با استفاده از جاوا اسکریپت، ریدایرکت کنید به اون صفحه که میخواید. فکر کنم این بهتر باشه تا PHP چونکه اون رو باید قاطی کدهای سیستمتون بزارید و کلی هم دردسر داره.

PHP:
ErrorDocument 404 /notfound.html

Cyletech

Member
این هم یک سری خطاهای رایج که در وب پیش میاد! شما می تونید تمام خطا ها رو کنترل کنید.
اول بیایم و خطا ها رو بشناسیم:

400 Bad Request

401 Unauthorized

403 Forbidden

404 Not Found

410 Gone

500 Internal Server Error

این هم کد هاش:

PHP:
ErrorDocument 400 /bad_request.html
ErrorDocument 401 /unauthorized.html
ErrorDocument 403 /forbidden.html
ErrorDocument 404 /not_found.html
ErrorDocument 410 /gone.html
ErrorDocument 500 /internal_server_error.html

mahsa_ss21

New Member
سلام ، ممنون از راهنمایی هاتون
اما من هنوز به جواب سوالم نرسیدم

error document برای ریدایرکت خطاهای مختلف به صفحه از پیش تایین شده هست، بله این درست.

اما من میخوام اگه دامنه وارد شده ، وجود نداشت ؛ کاربر به صفحه ای که میگم ریدایرکت بشه

هیچ کدوم از کدهای بالا برای این کار نیست

مثلاً وارد این آدرس بشید

http://sfgythgnxbcvsd.mihanblog.com

چنین وبلاگی وجود نداره ولی کاربر ارجاع داده میشه به یک صفحه دیگه که تو این صفحه نوشته این وبلاگه وجود نداره

فکر کنم دیگه متوجه منظورم شده باشید

مرسی و ببخشید که خیلی نوشتم.

Cyletech

Member
این چه حرفیه دوست من. وظیفمه. ببینید عزیز،

این مثالی که شما زدید رو دقیق میشه با همین ErrorDocument حل کرد. میهن بلاگ اومده از همین طریق صفحات خطا رو ویرایش کرده. من امتحان هم کردم و ارجاع به جایی داده نشدم!

جدیدترین ارسال ها

بالا