نمایش درست همزمان اطلاعات فارسی و انگلیسی

serendipiti

New Member
با سلام،
من در فلش یک datagrid دارم که با استفاده از flash remoting و asp.net آن را پر می کنم. مشکل اینجاست که اطلاعات موجود در database هم فارسی دارد هم انگلیسی و با fontهای معموت اطلاعات فارسی را برعکس نشان می دهد یعنی "محمد رضا " را مثلا "رضا محمد" نشان می دهد در حالی که وقتی همین طوری trace میکنم درست نشان می دهد. می خواستم در این مورد راهنماییم کنید.

amirlol

Well-Known Member
با سلام،
من در فلش یک datagrid دارم که با استفاده از flash remoting و asp.net آن را پر می کنم. مشکل اینجاست که اطلاعات موجود در database هم فارسی دارد هم انگلیسی و با fontهای معموت اطلاعات فارسی را برعکس نشان می دهد یعنی "محمد رضا " را مثلا "رضا محمد" نشان می دهد در حالی که وقتی همین طوری trace میکنم درست نشان می دهد. می خواستم در این مورد راهنماییم کنید.

این قسمت از انجمن تا جایی که می دانم برای asp هست نه FLASH

yasak

Member
سلام،
فونت های Unicode داخل فلاش و در سیستم هایی که فارسی روشون نصب نیست به صورت برعکس نشون داده می شن. 2 تا راه حل وجود داره:
1- به کاربرها بگین که حتما باید فارسی روی سیستمشون نصب باشه و ویندوزشون از محیط Right-To-Left کاملا پشتیبانی بنکه (چون بعضی وقتا فارسی نصب هست، اما تنظیمات مربوط به Right-To-Left انجام نشده)
2- راه حل دوم که بهترین راه هست اما یه ذره کار می بره اینکه که اطلاعات فارسی رو بعد از خونده شدن از DB و مثلا توسط .net به سیستم های فارسی مثل ایران سیستم، مریم و یا پروین تبدیل بشه و بعد در فلاش نمایش داده بشه. چون فلاش متن های فارسی که از این فارسی سازها استفاده بکنن رو در همه جا به خوبی نشون می شده. تبدیل کننده فارسی یونیکد به مریم رو هم یکی از دوستام به زبان #C نوشته.

جدیدترین ارسال ها

بالا