نمایش داخل پوشه

moosa2007

Member
هرکس کمکم کنه 100 گیگ هاست بهش میدم

سلام دوست من
منظور از 100مگابایت هاست دادن همون هاست رایگانی هست که سایت پرشین گیگ میده ؟
اگه آره زحمت نکش چون دعوت نامه اش هم جدیدن در بعضی از سایت ها بصورت اشانتیون ارائه میشه
موفق باشی:lol:

iranitnews

New Member
سلام دوست من
منظور از 100مگابایت هاست دادن همون هاست رایگانی هست که سایت پرشین گیگ میده ؟
اگه آره زحمت نکش چون دعوت نامه اش هم جدیدن در بعضی از سایت ها بصورت اشانتیون ارائه میشه
موفق باشی:lol:

عزیزم
پرشین گیگ 100 مگابایت میده من گفتم 100 گیگابیت

moosa2007

Member
سلام دوست من

مثالی رو در آدرس سایت یاهو میزنم و شما هم به همین ترتیب به نتیجه میرسی

کاری که میخوای انجام بدی اسمش زیر دامنه یا (subdomain ) !

یعنی اگه بخوام تخصصی جواب بدم تو رکوردهای NS در پایگاه داده DNS SERVER رکوردی با عنوان mail.yahoo.com ایجاد شده

که مقدار اون www.yahoo.com/mail تنظیم شده یعنی هر وقتی با نام مستعار mail.yahoo.com مواجه بشه(کی؟ DNS SERVER)

IP مقدار اون یعنی آی پی www.yahoo.com/mail رو به براوزر تحویل میده.

اینا تو بحث شبکه مطرح میشه که می تونین تو کتاب شبکه های کامپیوتری نوشته ی آقای تنن باوم مطالب جالبرتی پیدا کنیین

با تشکر

آخرین ویرایش:

iranitnews

New Member
سلام دوست من

مثالی رو در آدرس سایت یاهو میزنم و شما هم به همین ترتیب به نتیجه میرسی

کاری که میخوای انجام بدی اسمش زیر دامنه یا (subdomain ) !

یعنی اگه بخوام تخصصی جواب بدم تو رکوردهای ns در پایگاه داده dns server رکوردی با عنوان mail.yahoo.com ایجاد شده

که مقدار اون www.yahoo.com/mail تنظیم شده یعنی هر وقتی با نام مستعار mail.yahoo.com مواجه بشه(کی؟ dns server)

ip مقدار اون یعنی آی پی www.yahoo.com/mail رو به براوزر تحویل میده.

اینا تو بحث شبکه مطرح میشه که می تونین تو کتاب شبکه های کامپیوتری نوشته ی آقای تنن باوم مطالب جالبرتی پیدا کنیین

با تشکر

شما اصلاً نفهمیدن من چی گفتم

alionline1366

Active Member
دوست من این اصلا کاری نداره شما فقط باید ایندکس تو اون ساب دومینی که میخوای اینجوری نمایش داده بشه نداشته باشی یا حتی در خود روت اینجوری فایلها و پوشه ها به نمایش در میاد

جدیدترین ارسال ها

بالا