Fa نمایش تصاویر مالتی مدیا در تلویزیون

با سلام. هر چی تو وب گشتم چیزی پیدا نکردم مجبور شدم موضوع جدید بزنم. ببخشید
من با مالتی مدیا بیلدر برنامه ای رو ساختم که تو آلبوم عکس هست. با برنامه ای عکس ها رو بصورت فلش اسلایدشو ساختم و تو مالتی مدیا بیلدر اونو فراخوانی کردم. تا اینجا مشکلی نیست.
حالا اون کسی که برنامه رو سفارش داده ازم میخواد وقتی مشتری سی دی رو داخل دستگاه میذاره ، حالا دی وی دی یا سینما خانگی یا دستگاه های معمولی ؛ عکس هایی که من تو اتوران استفاده کردم رو بتونه ببینه یا اگه بشه همینطور که تو سیستم اسلایدشو تصاویر رو پخش میکنه داخل تلویزیون هم مشتری بتونه عکس ها رو ببینه.
یه راهی که خودم بنظرم رسید ساخت فیلم با اون عکس ها بود. ولی قبلا یادمه امتحان کردم نشده اگه راه دیگری هست یا برنامه دیگری هست که هم مالتی مدیا باشه واسه سیستم و هم یه جور گالری عکس یا فیلم باشه واسه تلویزیون.
امیدوارم تونسته باشم سوالمو درست مطرح کنم.
با تشکر از همگی. منتظرم راهنمایی دوستان هستم :wink:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
تا جايي كه يادم مياد قبلا هم يكي از دوستان سوالي شبيه به سوال شما داشت و راهنماييش كردم ... پيشنهاد من اينه كه يك نسخه ويدئويي از تصاويرتون رو به صورت DVD تهيه كنيد تو همين DVD فايل اتوران مالتي مديا و تصاويرتون رو هم كنار هم قرار بديد.
با اجراي DVD شما تو رايانه فايل اتوران شما تصاويرتون رو نمايش خواهند داد و با اجراي اون تو Video Player فايل ويدئويي فراخواني و اجرا خواهد شد.

موفق باشيد

در مورد تکراری بودن سوال شرمنده...
خیلی خیلی ممنون از پاسختون
بنظرتون غیر از این روش ، روش دیگه ای هم هست که کمتر وقتمو بگیره! چون تصاویر خیلی زیاد هستن. آلبوم ها هم متفاوت. بخوام واسه هر آلبومی یه فیلم جدا بسازم هم حجم کار بالا میره هم زمان زیادی نیاز داره.
راهی نیست!!!

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
براي پخش يك محتوا در Video Player ناگزير هستيد كه يك فايل ويدئويي داشته باشيد. پيشنهاد من براي اينكه و حجم و زمان كمتري رو براي توليد فايل ويدئويي صرف كنيد اينه كه با استفاده از نرم‌افزارهايي مثل Photo Flash Maker يك آلبوم عكس به سرعت ايجاد كنيد و با فرمت Avi اون رو ذخيره كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا