نمایش ایمیل های دریافت شده در برنامه .

Goroop.ir

Member
بازم سلام.

میخاستم بدونم ایا میشه ایمیل های دریافت شده را در php نمایش داد ؟ من دارم یک cms میسازم و یک بخش هم میخام بسازم برای ایمیل های دریافت شده . مثلا شما یک ایمیل به من زدید و من دیگه نمیخام برم داخل صندوق و ایمیل شما رو مشاهده کنم و میخام که داخل همون بخش ایمیل های دریافت شده را مشاهده کنم .

اسکریپتی دارید برای این کار ؟

منظورم از ایمیل خصوصی مثل این فروم نیست ها ! مثلا [email protected] به ایمیل من پیام فرستاده و من دیگه نمیخام وارد www.mail.Goroop.com بشم و میخام داخل همون برنامه ایمیل های دریافت شده رو مشهاده کنم .

اگر دوستان مهبت کنند و یک نمونه ایی یا یک توضیحی بزارند ممنونشون میشم

آخرین ویرایش:

Goroop.ir

Member
یعنی کسی نیست جواب این سوال رو بده ؟

حداقل بگید ایا این امکان رو داره یا نه ؟

Digital007

Member
تا اون جا كه من ميدونم اين امكان وجود داره. برنامه پشتيباني سايت ها مثل كاياكو [SIZE=-1]www.kayako.com و يا مشابه اون از همين روشي كه شما ميخواد استفاده كنيد بهره ميگيرند.

به دنبال راهنماي توابع imap در php بگرديد
[/SIZE]

Goroop.ir

Member
نمونه ایی ندارید ؟

یا اگر لینک سایتی که این تابع ها رو داره بدید ممنون میشم .

irdavidnet

Banned
ببین باید از پورت های imap و pop3 استفاده کنی ، برای ارسال و دریافت

Digital007

Member
دوست عزیز از فایلی که دادی ممنونم من دانلودش کردم ولی متاصفانه هیچ کدام از مبحث ها باز نمیشوند

يعني چه جوبي باز نميشه ؟
احتمالا شما فايل رو ناقص دانلود كردي

من فايل خودم رو براي شما آلپود ميكنم
چون فايل رو روي هاست خود آپلود ميكنم لطفا سريع تر دانلود كنيد تا فايل رو پاك كنم

http://www.mysilence.net/php_manual_en.chm

jhoseini

Member
جناب Digital007 ممنون
اما ایکاش یه جایی آپلود میکردید که همیشگی باشه، و به درد کسایی که به واسطه گوگل کردن بعد ها گزرشون به اینجا میخوره دست خالی بر نگردن
گرچه همون لینک اول که دادید کفایت میکرده
13.gif

در هر حال اگه با این chm کارتون راه نیفتاد، نمونه ی آنلاین و آبدارترش اینجا هست با sample هاش و ماست و سالاد و خلال و ... :-|

irdavidnet

Banned
یه لینک خوب بدید ، اگه هاست خواستید به من بگید ، اف تی پی بدم بهتون روی iroveb.com

Goroop.ir

Member
این تاپیک خوابید ؟ :crazy:

ای بابا . یکی پیدا نمیشه یک کد ساده بزاره اینجا که کاره ما راه بیافته ؟

ممنون میشم اگز یک کار خیر بکنی :)

irdavidnet

Banned
ببین اگه همون لینک گفته شده رو بخونی می فهمی ، خودش یه سری تابع داره ، برای ارسال میل ، دریافت میل ، ارور و ... (مثل مای اسکیو ال)

irdavidnet

Banned
ببین اگه همون لینک گفته شده رو بخونی می فهمی ، خودش یه سری تابع داره ، برای ارسال میل ، دریافت میل ، ارور و ... (مثل مای اسکیو ال)

Goroop.ir

Member
چند بار یک متن رو میفرستی ؟

اگر یک نمونه بزارید که ممنون میشم ( نمایش ایمیل های دریافت شده )

با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا