mmb4us
Member
دوستان سلام
ممنون میشم در مورد چند سوال راهنماییم کنید ...
1- من تونستم اطلاعات دیتابیس رو تو پلاگین UO (ListView) به نمایش در بیارم اما یه مشکلی هست اینه که وقتی برنامه در حال اجرا شدنه وبخوام رکورد های جدیدی رو به دیتابیس اضافه کنم اون رکوردهای جدید توی پلاگین UO (ListView) به نمایش در نمیان ولی اگه یه دفعه از برنامه خارج بشم و دوباره وارد برنامه بشم آخرین رکورد های اضفه شده رو به من نمابش میده . ( مشکل از کجاست ؟ )
2- چطوری می تونیم بعد از این که بر روی یه رکورد کلیک کنیم اطلاعات فیلد هاش رو تو چند تا EditBox به نمایش در بیاره؟
تو یکی از پست های یکی از دوستان این کد رو پیشنهاد داده بودند ولی من نتونستم ازش استفاده کنم ( از دوستان خواهش دارم که اگه می تونند من رو راهنمایی کنند )
3- با چه کدی میشه نتایج جستجو رو تو UO (ListView) به نمایش در آورد؟
4- می خواستم بدونم که آیا راهی هست که اطلاعات فارسی فراخوانی شده از دیتابیس ، در پلاگین UO (ListView) رو درست نشون بده ( چون الان درهم ریخته است )
بنده فایلی که روش کار کردم ضمیمه کردم شاید که باشد بهتر من رو راهنمایی کنید
پیشاپیش بخاطر راهنمایی هاتون یک دنیا ممنون
ممنون میشم در مورد چند سوال راهنماییم کنید ...
1- من تونستم اطلاعات دیتابیس رو تو پلاگین UO (ListView) به نمایش در بیارم اما یه مشکلی هست اینه که وقتی برنامه در حال اجرا شدنه وبخوام رکورد های جدیدی رو به دیتابیس اضافه کنم اون رکوردهای جدید توی پلاگین UO (ListView) به نمایش در نمیان ولی اگه یه دفعه از برنامه خارج بشم و دوباره وارد برنامه بشم آخرین رکورد های اضفه شده رو به من نمابش میده . ( مشکل از کجاست ؟ )
2- چطوری می تونیم بعد از این که بر روی یه رکورد کلیک کنیم اطلاعات فیلد هاش رو تو چند تا EditBox به نمایش در بیاره؟
تو یکی از پست های یکی از دوستان این کد رو پیشنهاد داده بودند ولی من نتونستم ازش استفاده کنم ( از دوستان خواهش دارم که اگه می تونند من رو راهنمایی کنند )
** get items
str$ = ''
PluginRun("UO","LVGetSelIndex")
PluginGet("UO","sel")
For i=1 To 3
PluginSet("UO","sel")
PluginSet("UO","i")
PluginRun("UO","LVGetCell")
PluginGet("UO","get$")
str$ = str$ + get$ + '#'
Next i
** Load items in texts
temp$ = GetArrayItem(str$,'#',1)
LoadText("T1","temp$")
temp$ = GetArrayItem(str$,'#',2)
LoadText("T2","temp$")
temp$ = GetArrayItem(str$,'#',3)
LoadText("T3","temp$")
str$ = ''
PluginRun("UO","LVGetSelIndex")
PluginGet("UO","sel")
For i=1 To 3
PluginSet("UO","sel")
PluginSet("UO","i")
PluginRun("UO","LVGetCell")
PluginGet("UO","get$")
str$ = str$ + get$ + '#'
Next i
** Load items in texts
temp$ = GetArrayItem(str$,'#',1)
LoadText("T1","temp$")
temp$ = GetArrayItem(str$,'#',2)
LoadText("T2","temp$")
temp$ = GetArrayItem(str$,'#',3)
LoadText("T3","temp$")
3- با چه کدی میشه نتایج جستجو رو تو UO (ListView) به نمایش در آورد؟
4- می خواستم بدونم که آیا راهی هست که اطلاعات فارسی فراخوانی شده از دیتابیس ، در پلاگین UO (ListView) رو درست نشون بده ( چون الان درهم ریخته است )
بنده فایلی که روش کار کردم ضمیمه کردم شاید که باشد بهتر من رو راهنمایی کنید
پیشاپیش بخاطر راهنمایی هاتون یک دنیا ممنون