نمایش آیکون صفحه

بنام خدا
سلام
یک مشکلی دارم.
می خواهم برای سایتم یک آیکون (توی آدرس بار) درست کنم. با چه کدی می تونم این آیکون را به سایت یا صفحه بشناسانم؟
ممنون میشم جواب بدهید.

bamshad

Well-Known Member
آیکون مورد نظر خودت رو با نام favicon.ico در روت سایتت آپلود کن درست میشه
کد:
favicon.ico

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
دوست عزیز
شما با ید از تگ های META استفاده کنید که در قسمت HEAD صفحه شما قرار می گیره. شما آیکون خود را با نام favicon.ico باید ذخیره کنی.
HTML:
  <head> <link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="favicon.ico" /> </head>

bamshad

Well-Known Member
اوه اشتباه شد!
من می خواستم توی اون قسمت کد توی پست خودم این تگ رو بزارم که اشتباهی favicon.ico رو نوشتم
ممنون از echessdesign عزیز که تصحیح کردند

بچه ها مرسی. حالا یک سوال دیگه با اجازه،
من دیدم که بعضی ها بجای آیکون از فایل گیف استفاده می کنند. (بجای همون آیکن در آدرس بار)
آیا می شود چنین کار را کرد و مراتب کار چیست اگر امکانش هست.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
بعضی از سایت‌هارو دیدین که موقع مشاهده تو IE در Address bar کنار آدرس سایت و در منوی Favorits‌‌، به جای آیکون خود IE یه آیکون شخصی می‌زارن؟
ابتدا به یک شکل گرافیکی در اندازه 16x16 پیکسل با فرمت ico. نیار دارین .. اکثر برنامه‌های گرافیکی امکان ایجاد فایل‌های گرافیکی با این پسوندو دارن. توجه کنین که اگر فایل گرافیکی در اندازه دیگه‌ای باشه، IE اونو قبول نمی‌کنه ..
حالا دو راه برای انجام این کار وجود داره:

۱. اسم فایل را favicon.ico قرار بدین و این فایل را در دایرکتوری root سرور قرار دهید. به این ترتیب وقتی که سایت شما در لیست Favorites یه نفر اضافه بشه این آیکون خود به خود پشت همه لینک‌های به اون صفحه قرار می‌گیره.

2. حالا فرض کنید که می‌خواین برای وبلاگتون یکی از این آیکون‌ها بزارین .. همونطور که می‌دونید به دایرکتوری root دسترسی نداریم پس حالا چی؟!
می‌تونیم فایلو با هر اسمی که دوست داریم یه جای دیگه قرار بدیم و بوسیله تگ لینک اونو به صفحه وبلاگمون لینک کنیم. همونطور که می‌دونید تگ لینک در قسمت HEAD صفحه قرار می‌گیره ..
HTML:
 <link rel="shortcut icon" hreft="#">
اضافه کردن یک صفحه به منوی Favorites:
راه کلی انتخاب گزینه Add to favorites از منوی Favorites یا انتخاب همین گزینه از منوی کلیک سمت راسته!! ولی می‌تونیم یه لینک یا دکمه برای این کار در صفحه قرار دهیم:
HTML:
 <SCRIPT>
<!--
if ((navigator.appVersion.indexOf("MSIE") > 0)
  && (parseInt(navigator.appVersion) >= 4)) {
    var sText = "<U><SPAN STYLE='color:blue;cursor:hand;'";
    sText += "onclick='window.external.AddFavorite(location.href,";
    sText += "document.title);'>Add this page to your favorites</SPAN></U>";
    document.write(sText);
}
//-->
</SCRIPT>
ین کد در هر جای صفحه که قرار بگیره در همونجا یه نوشته برای این کار در نظر گرفته می‌شه. این کد به صورت اتوماتیک آدرس صفحه را به همراه عنوان صفحه به منوی Favorites اضافه می‌کنه. (مناسب برای مثلا سایت‌های خبری که می‌خوان برای همه اخبارشون یه لینک Add to favorites بزارن).

یه راه دیگه هم هست به کمک تگ لینک که البته هوشمند نیست! یعنی آدرس و عنوانو باید خودتون بهش بدین!
HTML:
 <A  href="javascript:window.external.AddFavorite('http://www.mydomain.com', 'mysitetitle');">Add to Favorites</a>

مرجع: http://www.ashoob.net

جدیدترین ارسال ها

بالا