با سلام فکر کنم همه مطلب رو گفتم کد یا تگی که آخرین ارسال های فروم رو در صفحه اول مامبو بیاره متشکر
O ooje_asman New Member Apr 17, 2007 #1 با سلام فکر کنم همه مطلب رو گفتم کد یا تگی که آخرین ارسال های فروم رو در صفحه اول مامبو بیاره متشکر
mambolearn Active Member Apr 17, 2007 #2 سلام با استفاده از لینک Xml انجمن میتونید آخرین ارسالیهای انجمن را در سایت نمایش بدید . شما از چه انجمنی استفاده میکنید ؟ یا علی
سلام با استفاده از لینک Xml انجمن میتونید آخرین ارسالیهای انجمن را در سایت نمایش بدید . شما از چه انجمنی استفاده میکنید ؟ یا علی
mambolearn Active Member Apr 18, 2007 #4 سلام فکر میکنم در PHPBB از لینک http://www.yourforumurl.com/external.php?type=RSS2 میتونید استفاده کنید برای خروجی XML این لینک رو در قسمت مربوطه در مامبو وارد کنید و آخرین خروجی انجمن رو در محل مورد نظرتون نمایش بدید در مورد لینکی که از PHPBB دادم 100% مطمئن نیستم اگر لینک سایتتون رو بدید دقیقا میگم که لینک چیه یا علی
سلام فکر میکنم در PHPBB از لینک http://www.yourforumurl.com/external.php?type=RSS2 میتونید استفاده کنید برای خروجی XML این لینک رو در قسمت مربوطه در مامبو وارد کنید و آخرین خروجی انجمن رو در محل مورد نظرتون نمایش بدید در مورد لینکی که از PHPBB دادم 100% مطمئن نیستم اگر لینک سایتتون رو بدید دقیقا میگم که لینک چیه یا علی
O ooje_asman New Member Apr 18, 2007 #5 با سلام و تشکر سایت من اینه Haer.ir و در ضمن من زیاد حرفه ای نیستم لذا اگه ساده تر بگین ممنون می شم مرسی
با سلام و تشکر سایت من اینه Haer.ir و در ضمن من زیاد حرفه ای نیستم لذا اگه ساده تر بگین ممنون می شم مرسی
Mohammadreza Well-Known Member Apr 19, 2007 #6 به نظر من بهتره سوالتون رو در انجمن phpbb مطرح كنيد فكر مي كنم به جواب ساده تر و بهتري برسين ! از اولشم بايد در انجمن phpbb مطرح مي كردين !
به نظر من بهتره سوالتون رو در انجمن phpbb مطرح كنيد فكر مي كنم به جواب ساده تر و بهتري برسين ! از اولشم بايد در انجمن phpbb مطرح مي كردين !
O ooje_asman New Member Apr 19, 2007 #7 من برا خود انجمن اینکارو کردم که آخرین عناوین رو بالای صفحه نشون میده ولی برای خود سایت میخام که مامبو هست فکر کنم اینجا بهتر باشه.حالا ببینیم جناب مامبو لرن چی می فرمان تا بعد.مرسی
من برا خود انجمن اینکارو کردم که آخرین عناوین رو بالای صفحه نشون میده ولی برای خود سایت میخام که مامبو هست فکر کنم اینجا بهتر باشه.حالا ببینیم جناب مامبو لرن چی می فرمان تا بعد.مرسی
O ooje_asman New Member Apr 22, 2007 #8 مثه اینکه کسی پیدا نمی شه جناب مامبولرن عزیز هم که ما رو تنها گذاشتن