نمایشگاه کودک-حامد طالبانی

hamex

Member
سلام
این کارو هم با photo shop انجام دادم...
حدود 3 ساعت وقت برد
موضوع کار هم که مشخصه:)

HameD

koodak-poster.jpg

tandisdesign

Well-Known Member
فکر کنم یه خورده بفهمی نفهمی جای کار داره ...
شاید یه جورایی زبادی سادس :-?

Ali 59

Well-Known Member
خسته نباشی استاد کار خیلی دوست داشتنی شده.. رفلکت بادکنک دوستد اشتنی تر!! (عینهو تو تری دی استدیو بهش رفلکت دادن!!! :دی)
فقط برای چشمهاشون آیا این بهترین حالته؟ چون احساس میکنم یه مقداری که چشمم دقیق میشه روشون حالت ترسناکی دارند! یعنی یه مقدار به اون معصومیت بچه ها... نمیدونم شاید هم بنظر م میرسه...

عالی و ابشالله که موفق باشید..

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حامد جان مثل همیشه کار خیلی خوبی شده منتها به نظر من 2 تا ایراد جزئی داره. یکیش رو که علی گفت همون مورد چشمها بود یکیش هم حالت ایستادنشون هست. به نظر من اینطور میاد که انگار کاراکترات یکمی رو به عقب متمایل شدن. فکر میکنم اگر پایین تنشون یکمی (خیلی کم) کوچیکتر بود این حالت پیش نمیومد.

ولی در کل جای هیچ بحثی رو باقی نذاشتی.

موفق باشی.

kambiz.elf

Member
سلام
آقا حامد چشمو دوستان گفتن راستش ترسناك شده . البته حالتي رو كه سارا جان گفت زياد به چشم نمياد .
چون بچه ها معمولا كج كوله مي ايستند.
اندازه پوستر چقدر هست ؟ (ايني كه شما گذاشتيد حدودا اندازه A4هست)
ميدونيد چرا اينو پرسيدم چون با جائي كه توضيحات نمايشگاه رو گذاشتيد حال نكردم به نظرم انگاري به زور تو كار جا شده
يا اسم نمايشگاه با پوستر مچ نشده با كاركتر بچه ها مچ شده كه بعد تو چاپ معلوم ميشه
فكر كنم اگه تو چينش اجزاء در اندازه واقعي بيشتر كار كني خيلي بي نقص ميشه
موفق باشي

kambiz-g

Member
واقعا كارات عالين
خيلي خوب كار مي كني چند تا ايراد جزيي بود كه بچه ها گفتن
ولي خيلي خوب شده
آفرين

h.khafan

Active Member
خیلی بامزه شدن ولی چشماشون کما کان ترسناکه :sad:

و همونی که سارا گفت یکم به عقب متمایلن که به قول کامبیز زیاد به چشم نمیاد ولی اگه روش کار کنی فکر کنم بیتره.

موفق باشی

Mandana

Active Member
من همون سبکهای خشن خودت رو ترجیح میدم.چون بهر حال سبک کارهات اونجوری هستن و مسلمن بخوای به اینها دیتیل بدی، از سادگی خاص کودکانه شون خارج میشن و در غیر اینصورت همینطوری باید ساده باشن
برای ترسناکی چشم هم ازین نورها توی چشم نی نی ها بذاری گمونم کمی از حالت ترسناک و جدی اش کم کنه.مثل چشم این موشه:
hamtaro_m_007.gif

در کل کار جالبی ه.و اون عقب رفتن کاراکتر ها فکر کنم بخاطر سایه ی پشتشون هستش.اونو یه مقدار جابجا کن بلکن بهتر شد.اما الان هم خیلی قشنگه
موفق باشی
im_033.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا