نمایشگاه کامپیوتر 2006 تهران چه طور بود؟

bamshad

Well-Known Member
سلام
قسمت نشد من بتونم برم تهران و نمایشگاه رو از نزدیک ببینم
لطفا" هر کی رفت در مورد اونجا یک خورده صحبت بکنه و بگه سطح نمایشگاه رو چه طوری دید؟ و چی چیز هایی برای فروش و برای دید مردم آورده بودند و تخفیفات چه طور بود؟
کلا " بگید چه شکلی بود ;)
رفیقه من رفت و بهم گفت اصلا ارزش این رو نداشت که ما از شهرستان رفتیم به تهران تا نمایشگاه رو ببینیم
چون فقط سخت افزار بود
حالا نمیدونم ....
شما چه چیزی دیدید؟
ممنون

LordEfazati

Member
یه علت خصوصی بودن اصلا خوب نبود !
اگه نمایشگاه دو سال پیش الکامپ رو رفته بودید ( زمستان 83 ) دیده بودید که متوسط بود و این نمایشگاه نسبت به قبلی مفت گرون بود !
واقعا هیچی نداشت !
نه کافی نت !
نه غرفه های درست حسابی !
و در کل ارزش رفتن خود بچه های تهرانی هم نداشت !

pixolator

Member
به نظر من همون بازار رضا رو جمع کرده بودن !...تازه بدیش هم نسبت به بازار رضا این بودش که فروش نداشت و حتی قیمت رو هم نمی دونستن...بابا آدم نمایشگاه می ره که تکنولوِِژی جدید ببینه...ولی همون چیزایی که تو بازار هستش رو می بینه !...البته انتظار بیشتری نیستش...ایرانه دیگه :-?

iranexplorer.net

Active Member
به نظر من الكامپ دوازدهم از الكامپ يازدهم بهتر بود، و اگر فرض كنيم كه تجلي توان شركت‌هاي خصوصي ما كه در زمينه الكترونيك و كامپيوتر فعاليت دارند، همين الكامپ خودمان باشد، پيشنهاد مي‌كنم مجلس عزا را هرچه زودتر برگزار كنيد تا ميت روي زمين نماند!

نمايشگاه امسال را مي‌توان به صورت زير تشريح نمود:

شركت هاي نرم‌افزاري
حضور شركت‌هاي نرم‌افزاري در نمايشگاه امسال نيز كمرنگ بود. هرچند شركت‌هاي انگشت‌شماري بودند كه حضوري پررنگ از نظر طراحي غرفه و مساحت داشتند، ولي ادعا و تبليغات آنها در مورد محصولاتشان با واقعيت فاصله زيادي داشت.
در كشور ما به دليل در دسترس بودن انواع نرم‌افزارهاي پرقدرت با قيمتي بسيار ناچيز كه نگاه به اين صنعت را تنزل بخشيده است و ضعف قانون و يا عدم قدرت بازوي اجرايي قوانين فعلي، باعث شده است تا شركت‌هاي نرم‌افزاري، بيشتر به سمت طراحي و ساخت نرم‌افزار براي مشتري‌هاي خاص پيش بروند تا توليد نرم‌افزارهايي با استفاده عمومي. ولي در مجموع جرقه هايي از پيشرفت در اين بخش ديده مي‌شد.

شركت‌هاي فروش سخت‌افزار
حضور اين شركت ها كه عمدتاً فروشنده توليدات خارجي هستند بسيار پررنگ بود كه نشان از پررونق بودن اين بخش است. طراحي و توليد از ديگري، فروش و تبليغ از ما. شايد بخش عمده‌اي از نمايشگاه امسال را متعلق به اين شركت‌ها بايد دانست.

شركت ارائه دهنده خدمات اتصال به اينترنت يا ISPها
به جرات مي‌توان گفت كه اين بخش از حوزه فناوري اطلاعات ديگر رونق سال‌هاي گذشته خود را ندارد. در گذشته نزديك شاهد آن بوديم كه درصد قابل توجهي از شركت‌هاي فعال در نمايشگاه‌هاي مختلف را ISPها تشكيل مي‌دادند. ولي امسال عدم رونق اين بخش با توجه به نوع حضور آنها بسيار واضح مي‌نمود.

بخش دولتي
بخش دولتي حضوري كمرنگ در اين نمايشگاه داشت. هر چند حضور گذشته شان هم چندان چنگي به دل نمي‌زد. شايد هم ديگر رويشان نمي‌شد كه همان چيزهايي كه چند سال است به نمايشگاه مي‌آورند را دوباره بياورند.

شركت‌هاي فعال در زمينه اتوماسيون صنعتي
شايد بتوان حضور اين گونه شركت‌ها در نمايشگاه را با توان داخلي كشور مقايسه كرد. در واقع توان ما همين است كه در نمايشگاه ديديد. صنعت فعلي ما نيز به دليل فرسودگي و قديمي بودنش، بيش از اين نيازي ندارد. ولي توان نيروي انساني در اين بخش بالاست و نيروهاي خوش فكري در آن مشغول به كار هستند.

نشريات
نشريات هم حضور خوبي در نمايشگاه داشتند. ولي پراكندگي آنها در فضاي نمايشگاه باعث شده بود كه محيط لازم براي معرفي خود را پيدا نكنند. شايد اگر مانند چند سال پيش در يك فضا دور هم جمع مي‌شدند، حضوري با طراوت‌تري داشتند. در نمايشگاه امسال شاهد حضور نشريات جديدي بوديم و از قديمي‌ها خبر كمتري بود.

الكامپ دوازدهم نيز رو به پايان است. آنچه واضح است افت هر ساله اين نمايشگاه است. تا آنجا كه متولي برگزاري آن در سال آينده مشخص نيست. دعواهاي صنفي هنوز با قدرت در حال انجام است. بي‌برنامگي، بسيار مشهود است. نمونه عيني آنها را مي‌توان در جانمايي غرفه‌ها با توجه به نوع فعاليتشان دانست. باز هم شاهد فروش اجناس در غرفه ها هستيم. هنوز هم اميد داريم كه محل مخصوصي به فروشندگان اختصاص پيدا كند (توجه مي‌دهم به بخش Gitex Shopper در كنار نمايشگاه Gitex دوبي) تا در اين صورت هم بازديدكنندگان راحت‌تر به منظور خود برسند و هم غرفه‌داران در ميان انواع مخاطبان مختلف سردرگم نشوند.

ايتنا - عطا خليقي سيگارودي
منبع: http://www.itna.ir/archives/article/004957.php

VAHID216

مدیر بازنشسته
ولی از اینا بگزریم با بچه های مجید آنلاین من که خیلی حال کردم

LordEfazati

Member
من 5شنبه رفتم و جمعه خسته بودم وحال نداشتم دوباره برم !
چند تا از بچه ها اومده بودن ؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
بیشتر مدیرا بودن چند تا هم از کاربرا هم اومده بودن.!

bamshad

Well-Known Member
ممنون از همه دوستان
اگه افراد دیگه ای هم به این نمایشگاه رفتند نظر خودشون رو در اینجا بنویسند
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا