[phpNuke] نمايش مطلب در صفحه اصلي؟

Black Prince

Active Member
سلام:
من تازه دارم با PHP-Nuke كار ميكنم. وقتي يك مطلب در قسمت News مينويسم هر كاري ميكنم اين مطلب در صفحه اصلي نمايش داده نميشه. ولي در قسمت Messages كه مينويسم درست نمايش داده ميشه. البته وقتي قالب رو عوض ميكنم اينجوري ميشه. تو قالب اصلي مطالبي كه در قسمت News نوشتم در صفحه اصلي نمايش داده ميشه ولي وقتي قالب رو عوض ميكنم ديگه نمايش داده نميشه.

ممنون ميشم يك راهنمائي كنيد. ورژن PHP-Nuke هم 7.7 هستش.

Masoud1365

مدیر انجمن
شاید هم در قالب جدید تنظیمات پیشفرضش این هست که مثلا در صفحه اصلی خبرها نمایش داده نشود .

Black Prince

Active Member
آخه مگه ميشه مشكل از 5 قالب باشه؟ با 5 تا قالب امتحان كردم. مسعود جان چه جوري ميشه اين تنظيم رو تغيير بدم؟
ممنون ميشم كمك كنيد.

Masoud1365

مدیر انجمن
در قسمت مدیریت وارد قسمت پیکره بندی سایت بشوید و از اونجا تغیرات مربوط به اخبار رو انجام بدید .

Black Prince

Active Member
اگه لطف كني يك ذره واضح تر توضيح بدي ممنون ميشم. PHP-Nuke من فارسي نيست. منم تا حالا با PHP-Nuke كار نكردم. ممنون از كمكت.

S4DEGH

Well-Known Member
PHP-Nuke من فارسي نيست. منم تا حالا با PHP-Nuke كار نكردم. ممنون از كمكت.
خسته نباشي !‌اين كه بدتر شد !
خب فارسي نصب كن كه ديگه اينقدر مشكل نداشته باشي !

شما تو بخش تنظيمات قسمت confin.... ميري و اونجا تنظيم ميكني ! خب عزيز وقتي فارسي باشه ميتوني بخوني چي ميگه !

Black Prince

Active Member
صادق جان من اصلاً تو قسمت تنظيمات چيزي يا كلمه اي كه confin داشته باشه رو پيدا نكردم!

S4DEGH

Well-Known Member
حالا چرا اينقدر خشن؟؟!!
من خشن ! :D
اين آدرس رو بعد از فلدر نيوك بزن :
admin.php?op=Configure

جدي ميگم از فارسي استفاده كن ! آخه كارت خيلي عجيبه ! مگر اينكه بخواي سايت انگليسي داشته باشي .

Black Prince

Active Member
صادق جان فقط يك مشكل ديگه دارم! مطالب اينجوري نمايش داده ميشه. ممنون ميشم كمك كني. كجا رو بايد تغيير بدم تا مطالب در 2 ستون نمايش داده نشه؟

S4DEGH

Well-Known Member
اين نوع قالب هارو بيخيال شو !‌به درد هم نميخورن ! بعدا هم ات مشكل ايجاد ميكنن !

اون بخش هارو بايد تو فايل theme.php ويرايش كني الان خاطر نيست بايد برم ببينم !

جدیدترین ارسال ها

بالا