سلام دوستان.
من مي خوام يه انيميشن كوچولو درست كنم. يه گوشه اي يه تلويزيون دارم. مي خوام اين تلويزيون يه تكه فيلم رو نمايش بده .
ممنون مي شم اگه بهم بگين كه تكه فيلم رو چيجوري توي مكس باز كنم.
در ضمن شهادت حضرت فاطمه زهرا رو به همه تسليت مي گم.
طبق نظر دوستمون فرمتش رو بکن avi بعد در متریال ادیتور یه اسلات انتخاب کن و روی مربع کنار دیفوسش کلیک کن بعد bitmap رو بزن اونوقت ویدئو مورد نظر رو از هارد انتخاب کن و ok حالا همین متریال رو به اون صفحه تلویزیونت نسبت بده
طبق نظر دوستمون فرمتش رو بکن avi بعد در متریال ادیتور یه اسلات انتخاب کن و روی مربع کنار دیفوسش کلیک کن بعد bitmap رو بزن اونوقت ویدئو مورد نظر رو از هارد انتخاب کن و ok حالا همین متریال رو به اون صفحه تلویزیونت نسبت بده
دقت کنید که فرمت حتما باید توسط مکس پشتیبانی بشه و avi باشه . من بارها این کار رو انجام دادم و مشکلی نبوده . شاید مشکل کدک هست . با یه کانورتور سعی کنید مجددا فایل رو به avi با یه کدک دیگه تبدیل کنید مثل total video convertor آخه خود avi هم کدک های مختلف داره مثل mpeg و indeo video و ...
توي نرم افزار Aiseesoft Total Video Converter فيلم مورد نظرم رو به انواع AVI تبديل كردم(در كل 5 نوع AVI تو اين نرم افزار هست). هيچ كدوم از اونها رو تو مكس باز نكرد.
ولي به MPG و MPEG تبديل كردم كه هر دو نوع رو توي مكس قبول كرد (باز كرد)
دوست من حالا يه سوال ديگه ازت دارم و اون اينكه چرا اين فايلي رو كه باز مكنم تو مكس صدا نداره؟
سلام .
شما فایل رو به عنوان تکسچر (فایل تصویری) تو مکس باز میکنید و طبیعیه که فقط فرمت تصویری اون در برنامه لود میشه
بهتره کارتون که با مکس تموم شد و رندر کردید در نهایت تو یه نرم افزار تدوین مثل پریمیر ، یولید ، یا ادیوس صدای مربوط به اون کلیپ رو بهش اضافه کنید.
ولی تعجب میکم که چطور فایل avi رو باز نکرده
m3d جان ممنون از راهنمايي هايي كه كردي.
من يه جا ديدم كه صدا (فايل صوتي) رو وارد مكس ميكنن ولي نمي دونم چيجوري اين كار انجام مي شه؟
اگه بازم بهم كمك كنين ممنون مي شم.
خوب ، و اما صدا - مراحل زیر رو دنبال کن :
از منوی graph editor ؛ track view رو باز کن
سمت چپ از نمودار درختی اون بالا زیر علامت کره ی زمین روی آیکن بلند گو کلیک کن وقتی زرد شد روش راست کلیک کن .حالا properties رو بزن
روی add کلیک کن و فایل صوتی مورد نظر رو انتخاب و باز کن. تموم
حالا وقتی از نوار تایم لاین برنامه play کنی همزمان با انیمیشن صحنه ت صدا هم داری.
دقت کن فایل صوتی باید فرمتش wave باشه