نمايش فيلم در فلش؟

FarHes

Member
دوستان عزيز سلام ...
[align=justify:cbe5c90f82]تا اونجايي كه من مي‌دونم براي نمايش فيلم در يك فايل فلش بايد حتما اون رو به فرمت فلش تبديل كنيم (كه حالا يا در همان برنامه آن را نگه داريم يا به صورت فايلهاي flv يا swf ذخيره كنيم و بعد از Loadmovie در داخل برنامه اصلي فلشمان استفاده كنيم)؛ يعني اينكه بايد Import كرد و مستقيما نمي‌توان يك فايل مثلا mpg رو از بيرون برنامه اجرا كرد (كاري كه مثلا در دايركتور به راحتي انجام مي‌شود). حالا سوالم اينه كه: اولا آيا اين چيزي كه گفتم كه نمي‌شه از بيرون فايلهاي ويديويي مثل mpg و avi و ... رو صدا كرد درسته يا نه؟ و ثانيا اگر نمي‌شه راه حل چيه؟ چون اگه فيلم مورد نظر مثلا 30 دقيقه باشد (با احتساب 24 فريم در ثانيه) حدود 43000 فريم فلش نياز خواهد بود و اين در حالي است كه براي Import يا Publish كردن 25000 فريم هم دستگاه با مشكل مواجه مي‌شود.[/align:cbe5c90f82]

eyetouch

Member
نمايش فيلم

سلام
شما ميتونيد با تبديل فايلهاي ويديو يي به فرمت flv اونها در فلش بصورت يه فايل خارجي لود كنيد. براي تبديل انواع فرمتهاي ويديويي به flv ميتونيد از QuickTime 6.3 pro و يا Adobe Aftereffect و يا Camtasia Studio 2.2 استفاده كنيد. در دو مورد اول بايستي ابتدا Flash Video Exporter كه همراه Flash Mx 2004 است رو نصب كرده باشيد.

موفق باشيد.
:wink:

FarHes

Member
خيلي ممنون از جوابي كه داديد ... اما اگر تعداد فريمها خيلي زياد بشود چي؟ مثلا يك فيلم يك ساعته!
من براي نيم ساعتش هم مشكل داشتم يعني فيلم رو Import كردم با فرمت flv هم ذخيره كردم اما مشكل تعداد فريمها همچنان باقي بود اگر ممكن است درباره نحوه استفاده از برنامه‌هايي كه نوشتيد توضيح دهيد.

aminem

Member
فكر كنم براي حلش بايد اونا رو توي movie clip هاي مختلفي بزاريد و با اكشن تنظيم كنيد كه يكي پس از ديگري لود بشن.

FarHes

Member
فكر مي‌كنم اين شدني باشه اما اونوقت بايد براي player ش يه فكري كرد يعني player ي كه نواز زمانيش شامل همه MovieClip ها باشه ... من كه الان ايده‌اي ندارم!

جدیدترین ارسال ها

بالا