نمايش افراد آنلاين در سايت(ضروري)

Hosein.NET

Member
سلام
بچه ها اگه كسي سراغ داره بذاره خيلي علافشم
اگه با asp باشه بهتره يا جاواسكريپت
مرسي

دوست عزيز من هم مثل شما دنبال اين فايل هستم.
اگر پيدا كردي به من هم بده!
متشكرم

iman_ebru

Active Member
باز اين حسين اومد.
آقا نكنه تو ميخواي همه اسكريپتاي اينترنتو رو سيستمت جمع كني و يه كلكسيون اسكريپت بزني؟

ASP رو شرمندم و اگه قول بدم نسيه ميشه ولي php رو نقد دارم و اگه ميخواين بزارم.

بعدش هم حسين جن من كه فكر نميكنم با جاوا اسكريپت بشه اون كار رو كرد.
چون جاوا اسكريپت هر چقدر هم كه خودشو بكشه يه اسكريپت سمت كاربر هست و نميشه آنلاينهاي يه سرور رو باحاش محاسبه كرد

miladanimator

Active Member
بچه ها كنتور سايت منو مي خواين براتون بذارم دانلود كنين؟؟؟
تعداد افراد آنلاين هم نشون مي ده!

mohsenshahbazi

Active Member
miladanimator گفت:
بچه ها كنتور سايت منو مي خواين براتون بذارم دانلود كنين؟؟؟
تعداد افراد آنلاين هم نشون مي ده!
اي بابا نظر خواهي راه انداختي

خوب بزار ديگه ... مرديم از خماري .!

محسن

miladanimator

Active Member
جناب محسن خان:
فايل تكيشو نداشتم بايد از تو صفحات سايتم درش مي آوردم
تا آخر امشب (5شنبه) ميذارمش

iman_ebru

Active Member
ولي ميلاد جان من كه رفتم همه چيز درست بود ولي تعداد آنلاين ها رو نشون نميداد
نوشته بود (تعداد كاربران آنلاين: ) و عددي نبود

miladanimator

Active Member
نيما جون من خودم ديدم درست بود
علاوه بر كامپيوتر خودم از كافي نت هم ديدم كار مي كرد

iman_ebru

Active Member
miladanimator گفت:
جناب محسن خان:

عزيز دل برادر تند نرو! مگه طلبكاري؟ پياده شو با هم بريم:
1 . وقتي گفتم مي ذارم يعني مي ذارم . فايل تكيشو نداشتم بايد از تو صفحات سايتم درش مي آوردم
2. عشقم كشيده نظر سنجي راه بندازم.
3 . اگه نخوام نميذارم .
4. فعلا زت زياد...

ميلاد جان اينطوري كه تو ميري تو بايد پياده بشي تا با هم بريم
محسن كه چيزي نگفت؟ فقط شوخي كرد.
ضمنا اين انجمن عشقي نيست و قوانين خاص خودش رو داره كه هم تو و هم من و هم محسن و هم همه اونايي كه توش عضو هستند بايد رعايت كننيد. ()برای اطلاعات بیشتر اینجا رو ببین
ضمنا اين يادت باشه كه ما همه اينجا جمع شديم تا چيزايي رو كه ميدونيم رو براي هم ياد بديم و اينطور نباشه كه بگي اگه بخوام ميزارم و اگه نخوام نميزارم.

اوني هم كه زياده كنتر و اون چيزاست و كسي محتاج كسي نيست.
همه ما و مخصوصا مديران سايت و گرافيست ها در ضمن كار بايد اينو تو خودمون پرورش بديم كه هيچوقت براي اونايي كه داريم مغرور نشيم و مثل خيلي هاي ديگه كه تا يكم سايتشون معروف ميشه يا هر چي عشق ميكنن كه سايت دارند( اونم سايتي كه اصلا ارزشي نداره و كوچكترين اصول طراحي توش رعايت نشده) و حسود ميشن نباشيم.

اگه اين اخلاقي كه تو داري رو برنامه نويس هايي كه تو همين انجمن عضو هستند يا شركتي مثل مايكروسافت كه لقب غول نرم افزاري داره رو داشته باشند. بيل گيتس ديگه بايد خودشو بكشه و به ازاي هر كاري كه براي كاربران ميكنه بايد بهشون هر چي از دهنش مياد بگه .

ميلاد جان الان عصري كه توش انلاين شدي عصر اپن سورس هستش.و دوران خساست و اين چيزا ديگه تموم شده

اميدوارم از حرفهايي كه زدم ناراحت نشي چون ازت خيلي خوشم مياد و اطمينان دارم كه سايت نيمرو و در اصل ميلاد خودمون پيشرفت ميكنه و به يكي از سايتهاي معروف و پر بازديد كننده ايران تبديل خواهد شد

اينم 2 تا لينك براي اونايي كه اسكريپت هايي براي كانتر و تعداد آنلاين هاي سايتشون ميخوان:
PHP

ASP

miladanimator

Active Member
ايمان عزيز
من از شما و بقيه بچه ها عذر ميخوام
نوشته قبلي رو هم پاك كردم
ولي اينجوري كه شما ميگي نيست>>من اصلا مغرور نيستم
اما چند روز پيش گفتم فايل رو مي ذارم ولي آقا محسن اومده ميگه نظرسنجي راه انداختي؟
به هر حال من شرمنده و خاك زير پاي شما و همه بچه ها هستم

راستي ايمان منظورت از اين جمله چي بود؟؟؟ ( اونم سايتي كه اصلا ارزشي نداره و كوچكترين اصول طراحي توش رعايت نشده) يعني طراحي سايت من اينقدر ضعيفه؟

سلام بچه ها
ببخشيد كه دير كردم
اينم كنتور
لينك دانلود

نمونه كنتور

توجه: بعد از دريافت فايل zip و un zip نمودن آن فايل global.asa رو در پوشه اصلي سايتتون قرار بدين و فايلهاي counter.asp و counter.mdb رو در محل مورد نظرتون قرار بدين!
اميدوارم مشكلي نداشته باشه.

iman_ebru

Active Member
نه ميلاد جان منظور من اصلا نيمرو تو نبود ولي نيمرو هم يكسري اشكالات داره كه ميتونم يكي يكي بعضي ها كه به نظرم مرسه رو بهت بگم.

از اين كه حرفهام رو خوب متوجه شدي هم ممنونم و اميدوارم هميشه موفق باشي

Hosein.NET

Member
سلام
دست همه درد نكنه
اي بابا كجا رفتي ميلاد
حالا من گردن شكسته يه چيزي خواستم شما چرا با هام در گير ميشيد؟
خلاصه همه ببخشيد
من از همه معذرت ميخوام اميدوارم كسي ناراحت نشده باشه
قربان همه ي شما

miladanimator

Active Member
حسين جان كنتور كار كرد؟؟؟

موسي جان زحمت php شو بايد iman_ebru بكشه
آخه من از php زياد سر رشته ندارم

iman_ebru

Active Member
#

ويرايشگر خودتون رو باز كنيد و يا فايل جديد در آن باز كنيد و آنرا با نام config.php ذخيره كنيد و كد زير را در داخل كپي كنيد :
کد:
<?php
$server         	= "localhost";  	// Your MySQL Server (usually "localhost")                 
$db_user        	= "db_username"; 	// Your MySQL Username                                        
$db_pass        	= "db_password";	// Your MySQL Password                                        
$database       	= "db_name";		// Database Name                                              
$timeoutseconds 	= 600;		 	// Timeout Value in Seconds
?>
توسط اين كد شما مشخصات سرور و نام كاربري و رمز عبور و نام بانك اطلاعاتي را تعيين ميكنيد

حالا فايل جديدي به نام install.php را درست كنيد و كد زير را در آن كپي نماييد:
کد:
<?php

include "config.php";

$sql = "CREATE TABLE online_users (
   timestamp int(15) DEFAULT '0' NOT NULL,
   ip varchar(40) NOT NULL,
   file varchar(100) NOT NULL,
   PRIMARY KEY (timestamp),
   KEY ip (ip),
   KEY file (file)
)";

mysql_connect($server, $db_user, $db_pass) or die ("برنامه قادر به برقراري ارتباط با بانک اطلاعاتي نمي باشد");  
echo "<font align=\"center\" face=\"verdana\" size=\"4\" color=\"darkblue\"><b>برنامه با موفقيت نصب شد</b></font><p>";
mysql_db_query($database, $sql);
echo "<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT=\"3; URL=online.php\">";
?>
توسط اين فايل در اصل توسط اطلاعات و مشخصاتي كه شما از سرور و بانك اطلاعاتي در فايل قبلي داديد محتويات و جداول بانك اطلاعاتي را ايجاد ميكند.

حال نوبت به فايل اصلي برنامه يعني فايل online.php ميرسد. فايل جديدي با اين نام ايجاد نماييد و كد زير را در آن كپي كنيد:
کد:
<? 

include "config.php";
$timestamp=time();                                                                                            
$timeout=$timestamp-$timeoutseconds;  
mysql_connect($server, $db_user, $db_pass) or die ("برنامه قادر به برقراري ارتباط با بانک اطلاعاتي نمي باشد");                                                                   
mysql_db_query($database, "INSERT INTO online_users VALUES ('$timestamp','$REMOTE_ADDR','$PHP_SELF')") or die("Useronline Database INSERT Error"); 
mysql_db_query($database, "DELETE FROM online_users WHERE timestamp<$timeout") or die("Useronline Database DELETE Error");
$result=mysql_db_query($database, "SELECT DISTINCT ip FROM online_users WHERE file='$PHP_SELF'") or die("Useronline Database SELECT Error");
$online  =mysql_num_rows($result);
mysql_close();
if ($online==1) {echo"<font face=\"Tahoma\" style=\"font-size: 8pt\">$online :کاربر آنلاين</font>";} else {echo"<font face=\"Tahoma\" style=\"font-size: 8pt\">$online :کاربر آنلاين</font>";}
?>
اسكريپت شما كامل و آماده استفاده ميباشد.
براي استفاده ابتدا توسط phpMyAdmin يا برنامه هاي ديگر يك بانك اطلاعات بسازيد. ( مثال : online )
حال به سراغ فايل config.php برويد و در آنجا بعد از وارد نمودن نام كاربري و كلمه عبور بانك اطلاعاتي در محل نوشتن نام بانك اطلاعاتي نام بانك اطلاعاتي را كه ساخته ايد را بنويسيد ( مثال :eek:nline )
و حالا ز طريق مرورگر به آدرس http://your site/install.php رفته و برنامه را نصب نماييد.
در صورتي كه مشخصات بانك اطلاعاتي را در فايل config.php درست وارد نكرده باشيد با پيقام خطا مواجه خواهيد شد. در غير اين صورت برنامه با موفقيت نصب خواهد شد و بعد از مدت 3 ثانيه شما بطور اتوماتيك به فايل online.php منتقل خواهيد شد.

بخاطر داشته باشيد كه بعد از اتمام كار فايل install.php را از سرور حذف نماييد.

براي استفاده از اين فايل در صفحات ديگر فقط كافيست از كد زير استفاده نماييد:

کد:
<?php
include("online.php");
?>

اصل سورس برنامه رو هم از لينك زير ميتونيد دريافت كنيد

mosi-online

Member
ايمان جون خيلي حال دادي...
فقط اينكه اين تعداد يوزرهاي آنلاين رو نشون ميده...
آيا ميشه اموزش يه كنتور رو هم بدي كه تعداد بازديد كننده ها هم نشون بده...
نوكرتم...

iman_ebru

Active Member
اينو هم قبلا تو يكي از تاپيك ها گذاشتم پيدا ميكنم و لينكشو برات ميزارم

جدیدترین ارسال ها

بالا