نمايشگر عكس هوشمند..؟!

ma30h

Member
سلام و دروووووووووووووووووووود!(عيد همه مبارك)
دوستان يه سوال داشتم و اگه نمونه ايي هم ازش كسي داره اگه لينكي چيزي بده خيلي ممنون مي شم.....
من يه فايل فلش با xml دارم كه داره يه عكس هاي مشخصي از تو فولدري كه تو xml مشخص كردم رو نشون مي ده حالا فقط نكته اين كه من الان اسم عكس ها رو تو xml مي نويسم...
آيا راه حلي هست كه اين پلير كمي هوشمندتر بشه و اصلاً كاري به اسم عكس ها نداشته باش و هر عكسي كه توو فولدر من بود رو نشون بده؟
يعني من فقط اسم فولدر بدم خودش هرچي عكس توش باش رو نشون بده....

..................
سپاش فراوان:rose:

Mr. LonelY

کاربر فعال
سلام و دروووووووووووووووووووود!(عيد همه مبارك)
دوستان يه سوال داشتم و اگه نمونه ايي هم ازش كسي داره اگه لينكي چيزي بده خيلي ممنون مي شم.....
من يه فايل فلش با xml دارم كه داره يه عكس هاي مشخصي از تو فولدري كه تو xml مشخص كردم رو نشون مي ده حالا فقط نكته اين كه من الان اسم عكس ها رو تو xml مي نويسم...
آيا راه حلي هست كه اين پلير كمي هوشمندتر بشه و اصلاً كاري به اسم عكس ها نداشته باش و هر عكسي كه توو فولدر من بود رو نشون بده؟
يعني من فقط اسم فولدر بدم خودش هرچي عكس توش باش رو نشون بده....

..................
سپاش فراوان:rose:
نمیشه، حتما باید اسم هر فایلی ک میخوای خوانده بشه رو تو xml بنویسی!
اگرم بشه من ک تاحالا ندیدم و نشنیدم!

hoceyn

Active Member
من تست نکردم ولی ببین با حلقه for ... each میشه . یا می تونی مثلا یهحلقه 50 تایی بزنی که مطمئن باشی عکسات از اون بیشتر نیست. بعد اگه مثلا 30 تا بود همشون لود میشن. البته آخرش حتما یه شرط بزار که تست کنه این عکسها لود شدم و اگه نه از آرایه خارجش کنه. اینو من تست کردم و کاملا جواب داد.

JavidFlasher

کاربر فعال
من تست نکردم ولی ببین با حلقه for ... Each میشه . یا می تونی مثلا یهحلقه 50 تایی بزنی که مطمئن باشی عکسات از اون بیشتر نیست. بعد اگه مثلا 30 تا بود همشون لود میشن. البته آخرش حتما یه شرط بزار که تست کنه این عکسها لود شدم و اگه نه از آرایه خارجش کنه. اینو من تست کردم و کاملا جواب داد.
فکر نکنم دوستمون منظورش این باشه ها!!
من دارم یه کارایی میکنم اگه موفق شدم به شما هم میگم

سلام ma30h عزیز این کار شدنی هست من اینکارو کردم ولی متاسفانه تا هفته اینده دسترسی به ADSL ندارم تا بتونم واست up کنم البته یه مقداری باگ داره نه تنها نیازی نیست که بهش اسم عکسهارو بدی بلکه حتی نیازی نیست اسم فلدر رو بهش بدی هر فلدری که کنارش باشه رو با هر اسمی پیدا میکنه و عکسهاش رو نشون میده با هر اسم و ابعادی که باشه و هر پسوندی که فلش ساپورت کنه غیر از اون کارهای مثل بزرگ کردن عکس درگ و دراپ و اسکرول رو هم انجام میده این همون کلاسی هست که به دوستان قولش رو داده بودم که انشا... به صورت یه کلاس درش میارم واسه همه دوستان

ma30h

Member
سپاس فراوان از همه......
من خودم هم با توجه به راهنمايي هاي دوستان كردند با توجه به اين كه تو اين هفته بايد يه پروژه ايي كه اين توش هست رو تحويل بدم دارم تلاش خودم مي كنم ولي هنوز پيشرفتي نداشتم؛ اگر هر كسي از دوستان به سمپل مناسبي رسيدند اگه براي استفاده بقيه دوستان به اشتراك بگزارند پيشاپيش ممنونم.

Mr. LonelY

کاربر فعال
با خود فلش و کامپوننت UILoader میتونی انجام بدی ولی گفتم ک من تا حالا با XML رو نه دیدم ن شنیدم!

meysamk

Active Member
سلام،
عیدتون مبارک!
پروژه تون تحت وبه؟ دقیقاً با php میشه اینکار رو کرد!

ma30h

Member
بله پروژه من كاملاً تحت وب....
و هسته سايت هم پي اچ پي و براي همين قسمت هم ادمين پي اچ پي داره كه عكس رو توو فولدر تارگت آپلود مي كنه و اين ور اين فلش هرچي اون تو باش رو نشون مي ده(بدون توجه به نام عكس).

meysamk

Active Member
خوب به وسیله این کد میتونید تمام فایل های موجود توی دایرکتری رو بکشید بیرون بدید فلش:

<?php
$default_dir = "files";
if(!($dp = opendir($default_dir))) echo("Cannot open $default_dir.");
while($file = readdir($dp))
if($file != '.' && $file != '..')
$fileArr[] = $file;
closedir($dp);

foreach($fileArr as $current)
@$files = $files.$current."-";

echo $files;
?>

تو تگ php نزاشتم چون خرابش می کرد!

ma30h

Member
متوجه نشدم...
يعني اين كد من چه جوري به فلش بفهمونم؟
من فقط يه ريدر تو فلش دارم كه يه فولدر پريويو مي ده ، البته با زبان هاي ديگه نمي خوام بزنم كه اگه مي خواستم به نظرم بهترين گزينه جي كوري باش ولي من مي خوام از ابزار فلش استفاده كنم.
بازم ممنون...

meysamk

Active Member
نه برادر گرامی!
ببینید فلش میتونه در پشت صحنه یه درخواست به php بده، و مثلاً php آدرس تصاویر موجود در یک پوشه رو بکشه بیرون و بفرسته به فلش و فلش هم تصاویر رو لود کنه. خیلی عادی
حتی شما میتونید خروجی php رو بصورت xml در بیارید و بفرستید فلش تا خواندنش راحت تر شه.پعنی به عبارت دیگه شما یه گالری بی نهایت درست کردید که نیازی نداره اسم و آدرس عکس ها رو جایی نوشت.

ma30h

Member
درست من متوجه اين بودم ولي ريد كردن اين تابع پي اچ پي رو نمي دونم چه جوري به فلش بفهمونم،
براش سمپلي نداريد؟
وگرنه من مي دونم كه مي شه پشت سر فلش از پي اچ پي استفاده كرد .... اما تو اين مثال....؟

سپاس؛

++Hadi++

Active Member
سلام
من تو امضام یه نمونه از گالری بدون ایکسمل هست که البته باز اون قدر هوشمند نیست چرا که باید اسم عکسها پشت سر هم بره و فرمتشون هم یکی باشه ... ولی باید راههای بهتری هم باشه ...

جدیدترین ارسال ها

بالا