نمايشگاه آسيايى «تلكوم 2004» با شعار ارتباطات در كره جنوبى گشايش يافت

H-assan

Well-Known Member
به گزارش روابط عمومى وزارت ارتباطات و فناورى اطلاعات در آيين گشايش اين نمايشگاه «رو مو هيون» رييس جمهورى كره جنوبى با تاكيد بر نقش قاره آسيا در تكوين تمدن جهانى گفت: آسيا امروز راهنمايى بسوى آينده را برعهده دارد.
وى افزود كه كشورش توانايى ارتباطات و فناورى اطلاعات خود را گسترش مىدهد و داراى100 شركت فعال در اين زمينه است.
به گفته رييس جمهورى كره جنوبى كشورش بيشترين كاربران اينترنت پرسرعت را دارد و درصدد پياده سازى دولت الكترونيك با هدف شفاف سازى امور است.
هيون گفت: كره جنوبى حاضر به سرمايه‌گذارى افزون‌تر براى گسترش فرصت‌ها در عرصه فناورى اطلاعات و نيز همكارى مشترك در اين زمينه است.

وى خطاب به حاضران در آيين و وزيران ارتباطات كشورهاى آسيايى گفت كه بايد فرصت‌هاى بوجود آمده براى كشورها و ملت‌هاى آسيايى را تقسيم و به تربيت مديران عصر ارتباطات و فناورى اطلاعات توجه بيشترى شود.

«يوشيو اتسومى» دبيركل اتحاديه جهانى مخابرات (ITU) نيز در سخنانى در اين آيين با سپاس از كره جنوبى و ساير كشورهاى حاضر در اين همايش و نمايشگاه بوسان بر تاثير فناورى اطلاعات در آينده تمدن بشرى تاكيد كرد.
وى كشورهاى آسيايى را به همت افزون‌تر در عرصه ارتباطات و فناورى اطلاعات فرا خواند و يادآور شد كه فرصت امروز مىتواند عقب ماندگىهاى گذشته قاره كهن(آسيا ) را با جهان توسعه يافته جبران كند.

هيئت ايرانى به سرپرستى دكتر احمدمعتمدى وزير ارتباطات و فناورى اطلاعات به همراه سه تن از نمايندگان مجلس شوراى اسلامى، دو تن از معاونان و تعدادى از مديران و كارشناسان وزارت ارتباطات در اين آيين حضور دارند.
جمهورى اسلامى ايران همچنين با غرفه اى به مساحت 162 متر مربع و با حضور چهار شركت خصوصى و چهار شركت وابسته به دولت در اين نمايشگاه حضور دارد.

منبع سایت اخبار و فناوری

a Truth Seeking

Active Member
خوب حالا من يه سوال دارم : ايران با چه چيزي به اين نمايشگاه رفت يعني توليد و دست آوردش در اين زمينه چي بود؟
آقا حالا چرا مي زني سوال كردم ديگه.

H-assan

Well-Known Member
ببین دست رو دلم نظار که خونه حرف شما درست نماینده رو بچسب

من آخر دهنم باز می شه و باعث درد سر سایت می شم این خبر ها رو باید خوند و...

a Truth Seeking

Active Member
من هم با شما هم عقيده هستم عزيز ولي چكنم كه سوال رو بايد پرسيد وگرنه سوال هاي زياد هم دردسر مي شه.

جدیدترین ارسال ها

بالا