نماد مخابرات همچنان در كماست; قالیباف: منتظـر ارايـه اطلاعـات هستيـم

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6


اين اولين بار نيست كه شركت پر ابهام و پرچالش مخابرات بعد از ورود به بورس‌ اذهان سهامداران خود را به طرق مختلف درگير خود مي‌كند، تعلل در ارايه اطلاعات، توقف طولاني مدت نماد، تاخير در برگزاري مجمع، شفاف نبودن صورت‌هاي مالي، طلب تنها جزئي از اقدامات اين شركت بزرگ بعد از ورود يكساله خود به بورس است و در حال حاضر كه پس از طي مذاكرات گسترده و برطرف شدن مشكلات امنيتي قرار است بلوك 51 درصدي اين شركت در 18 شهريور ماه عرضه شود، نماد معاملاتي شركت مخابرات به بهانه شفاف سازي و ارايه اطلاعات و تعديل سود از 10 مرداد تاكنون بسته است و اين سريال دنبال دار و پر ماجرا همچنان ادامه دارد.


به گزارش ایسنا در مرداد سال گذشته زماني كه تبليغات وسيعي در آستانه ورود شركت مخابرات ايران به بورس صورت مي‌گرفت افرادي كه براي سرمايه‌گذاري و خيال كسب سود فراوان به سمت اين شركت بزرگ روي آوردند هيچ‌گاه تصور نمي‌كردند كه هر روز در انتظار چالش جديدي براي اين شركت باشند و از ترس بلوكه شدن سرمايه‌هاي خود جان و دلشان به لرزه درآيد گرچه با گذشت يكسال و وقوع چالش‌هاي فراوان بر سر اين سهم فعالان بازار ديگر ذهنيت خوشايندي از سهام مخابرات و حتي نام آن ندارند و هر روز خود را براي شنيدن اخبار جديد در خصوص اين شركت آماده مي‌كنند ولي اين بار نيز خبر توقف طولاني مدت نماد در آستانه عرضه بلوكي اذهان فعالان تالار شيشه‌اي و سهامداران اين شركت را بار ديگر مشوش كرده است و اين نگراني زماني شديدتر شد كه هيچ اطلاعيه‌اي دقيقي از سازمان بورس مبني بر زمان بازگشايي نماد اين شركت منتشر نشده و مسئولان اين سازمان نيز حاضر به پاسخگويي نيستند.


سري جديد اين داستان پرماجراي مخابرات از آنجا آغاز شد كه بعد از برگزاري مجمع ساليانه شركت در 31 تيرماه و تقسيم سود 14 توماني براي سهامداران نماد اين شركت تنها 10 روز مورد معامله قرار گرفت و پس از آن بازار با اعلام خبر تعديل EPS اين شركت مواجه شد و نماد معاملاتي اين شركت براي ارايه اطلاعات جديد متوقف شد و اكنون بعد از گذشت 23 روز همچنان در كما به سر مي‌برد و طبق روال سابق در ارايه اطلاعات و تعديل سود خود تاخير دارد و مسئولان سازمان بورس نيز علاوه بر عدم پاسخگويي در اين مورد بنا به دلايل نامعلوم هيچ اقدامي براي جلوگيري از تكرار اشتباهات شركت مخابرات انجام نمي‌دهند.


حسن قاليباف اصل ـ مديرعامل شركت بورس اوراق بهادار تهران ـ در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا در خصوص دليل توقف طولاني مدت نماد مخابرات گفت: شركت مخابرات بايد اطلاعات مورد نياز را به سازمان بورس ارايه كرده و سازمان بورس بعد از بررسي‌هاي لازم نسبت به بازگشايي نماد اقدام كند.


مديرعامل شركت بورس با بيان اينكه در برخي موارد اطلاعات نياز به بررسي دارد از روند ارسال اطلاعات شركت مخابرات به سازمان بورس اظهار بي اطلاعي كرد.


قاليباف در ادامه با اشاره به اينكه نماد شركت مخابرات بعد از ارايه اطلاعات بازگشايي مي شود به عرضه بلوكي اين سهم اشاره كرد و افزود: هيات پذيرش براي عرضه بلوكي اين شركت 6 شرط را مطرح كرده و اطلاعاتي را درخواست كرده است كه اين شركت بايد اطلاعات مورد نظر را قبل از عرضه بلوكي ارايه كند.


وي تصريح كرد كه شركت بورس پيگيري‌هاي لازم را در خصوص اين شركت انجام مي‌دهد ولي نظارت بر شركت‌ها برعهده سازمان بورس است و اين سازمان اطلاعات را دريافت مي‌كند.


مديرعامل شركت بورس شركت مخابرات را بزرگترين شركت بورسي دانست و عنوان كرد: شركت مخابرات در روزهاي اول ورود به بورس با روند بورسي آشنايي نداشت كه در حال حاضر با گذشت يكسال مشاهده مي‌شود كه وضعيت اين شركت بهتر شده و اميدواريم كه از نظر ارايه اطلاعات نيز درآينده بهتر شود.


قاليباف تاكيد كرد: قبول دارم كه نمادها نبايد به مدت طولاني بسته باشند و سريعا بايد اطلاعات ارايه و نماد شركت باز شود و ما منتظر وقوع اين اتفاق هستيم.


به گفته وي در اين خصوص شركت بورس اقدامات لازم را انجام مي‌دهد ولي انتشار اطلاعات به عهده سازمان بورس است و سازمان بايد در صورت لزوم شركت را را تنبيه يا مجازات كند.



منبع
 

جدیدترین ارسال ها

بالا