چطور مي توان از پرشين بلاگ به بلاگ اسپات و برعكس جابجايي از بلاگ نقل مكان كردن
B bolghani Member Jan 25, 2003 #1 چطور مي توان از پرشين بلاگ به بلاگ اسپات و برعكس جابجايي از بلاگ نقل مكان كردن
Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت Jan 25, 2003 #2 يعني ميخواين كه تمام متوني كه توي پرشين بلاگ نوشتين به بلاگ اسپات انتقال بدين؟!! مجيد
B bolghani Member Jan 25, 2003 #3 سلام منظور از سوال من اينه كه چگونه مي توان تمامي نوشته ها را از پرشين بلاگ به بلاگ اسپات و يا از بلاگ اسپات به پرشين بلاگ منتقل كرد.
سلام منظور از سوال من اينه كه چگونه مي توان تمامي نوشته ها را از پرشين بلاگ به بلاگ اسپات و يا از بلاگ اسپات به پرشين بلاگ منتقل كرد.
redpepper Member Jul 1, 2003 #4 براي انتقال از بلاگر به پرشين بلاگ يه راه هست كه قبلا تو اخبار خود پرشين بلاگ نوشته بود. اما اون انتقال از پرشين بلاگ به بلاگر سوال من هم هست...آي مردم چطور ميشه وبلاگي تو پرشين بلاگ رو تو بلاگر ايمپورت كرد؟؟؟؟؟!!!!! :roll:
براي انتقال از بلاگر به پرشين بلاگ يه راه هست كه قبلا تو اخبار خود پرشين بلاگ نوشته بود. اما اون انتقال از پرشين بلاگ به بلاگر سوال من هم هست...آي مردم چطور ميشه وبلاگي تو پرشين بلاگ رو تو بلاگر ايمپورت كرد؟؟؟؟؟!!!!! :roll: