تغییرات فایل 1 نقد و بررسی کلیپ Alireza Bohlouli - Divoonat Misham

سلام.با توجه به جلوه ها و تکنیک های جالبی که دوست خوبمون مجید فرهبد تو این کلیپ استفاده کردن , از دوستان عزیز خواهشمندم که طریقه ساخته شدن تمامی قسمت های کلیپ مثل روی دیوار ایستادن و ریخته شدن شیر در هوا و سایه های سوژه روی دیوار و هرچیزی که قابل بحثه رو واسه دوستان توضیح بدن و نظرات و عقایدشونو باهم جمع بندی کنند تا همگی با هم آگاه بشیم...

با تشکر ...
کوچیک همتون امیرحسین....

piwo9h

Member
دوست عزیز کار خاصی نکرده ...
جای زمین و دیوار رو عوض کرده به همین راحتی !!!

aligraphic

Well-Known Member
کار خاصی نکرده یعنی چی دقیقا؟؟؟ :green:
جای زمین و دیوار رو هم عوض نکرده!!!!
مجید فرهبد یه طراح خوبه .....
همچنین بروبکس و ......
چسبوندن تابلو به سقف و مبلمان به دیوار و نصب یه در با زاویه و 2 تا لامپ به کف کار زیاد سختی نیست.....
خلاقیت ایشون قابل ستایش هستش.....
(البته ممکنهههههه اسکی باشه، نمیدنم!!!!) :green:

آخرین ویرایش:

yas_d

Member
سلام رفیق:rose:
ویدئو رو دیدم و متوجه شدم که اینها اصلا کار VFX انجام ندادن بیشتر کار special effects داشت یعنی‌ کار میدانی انجام دادن
اولین تکنیک که شاید نظر شما رو جلب کرده باشه ریخته شدن شیر در هوا هستش ، اگه دقت کنی‌ توی اون شات چشم‌های خواننده و گونه هاش دارن از شدت فشار میترکن یا حتا نوع وایسادن لباس روی بدن، اینجا خواننده سرو ته شده و دوربین رو چرخوندن جوری که احساس نشه خواننده رو برعکس کردن، حالا شما هرچی‌ بریزی زمین انگار که میره بالا.
تکنیک دوم یعنی‌ وایسادن خواننده روی دیوار. در این شات هم اگه دقت کنید می‌بینید تمام هزینهٔ این کلیپ برای سخته همین شات بوده چون همش خواننده توی این اتاق میخونه و خوب اینا نشستن و یک اتاق ساده طراحی کردن که هزینهٔ زیادی هم نداره یه اتاقک که به حالت ۹۰ درجه باشه ، یعنی‌ کف زمین می‌شه دیوار سمت چپ و سقف می‌شه حالا دیوار سمت راست. راجع به دکور‌ها هم مثل یون تابلوی نقشی‌ باید بگم که اینا چسبیده شدن به دیوار وزنه زیادی هم ندران حالا کافی‌ شما دوربین رو ۹۰ درجه خلاف اتاق نگاه دارید حالا خواننده انگار روی دیوار سمت چپ وایساده
این کل کار بود
در کّل جالب بود و ارزش ۱بر دیدن رو داشت
موفق و پیروز باشید:rose:

smomeni_rad

Member
کلیپ تقلیدی خوبیه !!!! بهترین نمونه ی این کار کلیپ Dance Again جنفیر لوپزه !!! البته اون کار با اینکار اصلا قابل مقایسه نیس چون تو این کار اونجایی که دمه دریاچه هس داره گردنش میشکنه !!!! ولی خوب در کل باید بگم پرده سبزه و لایه ی دوربین 90 درجه Rotate داره !!!!

سلام رفیق:rose:
ویدئو رو دیدم و متوجه شدم که اینها اصلا کار VFX انجام ندادن بیشتر کار special effects داشت یعنی‌ کار میدانی انجام دادن
اولین تکنیک که شاید نظر شما رو جلب کرده باشه ریخته شدن شیر در هوا هستش ، اگه دقت کنی‌ توی اون شات چشم‌های خواننده و گونه هاش دارن از شدت فشار میترکن یا حتا نوع وایسادن لباس روی بدن، اینجا خواننده سرو ته شده و دوربین رو چرخوندن جوری که احساس نشه خواننده رو برعکس کردن، حالا شما هرچی‌ بریزی زمین انگار که میره بالا.
تکنیک دوم یعنی‌ وایسادن خواننده روی دیوار. در این شات هم اگه دقت کنید می‌بینید تمام هزینهٔ این کلیپ برای سخته همین شات بوده چون همش خواننده توی این اتاق میخونه و خوب اینا نشستن و یک اتاق ساده طراحی کردن که هزینهٔ زیادی هم نداره یه اتاقک که به حالت ۹۰ درجه باشه ، یعنی‌ کف زمین می‌شه دیوار سمت چپ و سقف می‌شه حالا دیوار سمت راست. راجع به دکور‌ها هم مثل یون تابلوی نقشی‌ باید بگم که اینا چسبیده شدن به دیوار وزنه زیادی هم ندران حالا کافی‌ شما دوربین رو ۹۰ درجه خلاف اتاق نگاه دارید حالا خواننده انگار روی دیوار سمت چپ وایساده
این کل کار بود
در کّل جالب بود و ارزش ۱بر دیدن رو داشت
موفق و پیروز باشید:rose:

خب نکته اصلی اینه که خواننده رو چطور برعکس کردن ؟؟؟؟؟؟؟
یا اینکه یه مبل رو چطوری میشه به دیوار چسبوند ؟؟؟

yas_d

Member

خب نکته اصلی اینه که خواننده رو چطور برعکس کردن ؟؟؟؟؟؟؟
یا اینکه یه مبل رو چطوری میشه به دیوار چسبوند ؟؟؟

رفیق برعکس کردن یه آدم واسه گرفتن یه شات چند ثانیه یی انقد سخته؟ به هر روشی‌ که دوست دارن می‌تونن کجش کنن دیگه کاری نداره که.
و چسبوندن مبلمان تو دیوار هم باز آسونه یکم کافی‌ وزنشون سبک باشه حتا می‌تونه از جنس خیلی‌ سبک و تو خالی‌ باشه با ۴ تا پیچ محکم هم می‌تونه روی دیوار وایسه
سخت نیست این کارا

sepok

Member
با سلام خدمت تمام دوستان
دوستان،اون اتاقکی که توش خواننده میخونه آتلیه عکاسی هستش و از قبل طراحی شدست واسه این کارا و هزینه اجارش هم ارزونه.من خیلی آتلیه دیدم که همچین لوکیشن هایی رو آماده داره.

KalimVFX

New Member
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان :rose:
این کاری که ازش صحبت میکنین یه کار کاملا داغون و کپی هست که اگه ساخته نمیشد بهتر بود .
وقتی یه نفر داره همچین دکوری میسازه و این همه زحمت میکشه دیگه دلیلی نداره که زاویه دوربین رو لو بده و برای پر کردن وقت کلیپ از همه ی زاویه ها استفاده کنه . این کار کاملا اشتباه و غیر حرفه ای هستش . یه لینک ویدئو میزارم که آقا مجید گل از این ویدئو هم کار علیرضا بهلولی رو ساخت و هم کار آخر زانیار . جدا از این که کار یکی مونده به آخر زانیار هم ( zendegiye hame hamine ) کپی از یه فیلم سینمایی بود به اسم cashback , 2006
در ضمن توصیه میکنم فیلمو حتما ببینید .
:oops:
در ضمن مجید جان شما هم دوستمی اما خواهش میکنم یه مقدار خلاقیت خرج کن
و مثل کارهای بوشهری دنبال کاور کردن نباش . ( کار آخر بوشهری هم کاور یه فیلم کوتاه بود که پیدا کنم لینکشو میزارم )
پایین یه پلان از فیلم cashback و یه پلان هم از پشت صحنه فیلم inception
که معلومه کارو چجوری ساختن .

www.youtube.com/watch?v=xnL62ubfg7A
اینم لینک ویدئو که گویای همه چیز هست (
medina - gutter)

اما اینم بگم که مجید فرهبود و بوشهری و خیلی های دیگه کارای خیلی خوبی هم دارن که کاور نیست و پلانها و رنگهای قشنگی هم داره ( مثل رنگ کار زانیار , زندگی همه همینه ) کاراشون که واقعا تک اما خب چون کار زیاد دیگه و خواننده هم هزینه نمیکنه مجبور به کاور میشن . یا بعضی وقتها خود خواننده میخواد که فلان کار کاور بشه .
خلاصه از همه عذر میخوام من قصط خراب کردن نداشتن و ندارم .

مرسی از دوستان

:)

cashback.jpgaaa.jpgsasasa.jpg

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا