نقاشی های من و new world

thegame world

New Member
سلام
من از بیشتر امکانات ps استفاده نمیکنم و یا نمیدونم چیکار میکنه !
من تاره استفاده از layer ها رو یاد گرفتم اونم نه به صورت حرفه ای
از فیلتر ها هم استفاده نکردم نمیدونم کدوم چه کاری رو انجام میدن و اصلا لازمشون دارم یا نه !؟
مشکل زیاد دارن :green:

new world short story : کاراکتر اصلی بازی یک مامور مخفی و برای پیدا کردن یک سلاح بسیار قوی به new world فرستاده میشه , اما بعد از وارد شدن به nw متوجه میشه که مردم این سیاره تو دنیای دیگری سیر میکنند همش در حال فیلم نگاه کردن و موزیک گوش کردن هستن اما بعد از یک روز وقتی از شهر خارج میشه تا از امن بودن سیاره مطمین بشه 3نفر توجه اش رو جلب میکنن و دنبالشون میره و با یک سلاح بسیار بزرگ روبرو میشه که به سمت اسمون هدف گرفته شده از Q کمک میخواد اونها هم براش یک گروه کمکی میفرستن اما دشمن بجای شلیک یک سپر دور سیاره می سازه تا کسی نه وارد بشه و نه خارج ( هر بخش اهنگ خودش رو داره مثال این بخش : Rock You Like A Hurricane . عکس از این بخش بازی : ) . گروه کمکی هم به خاطر فعال شدن سپر کپسول های ایجکت و خودشون از وسط نصف میشن به جز یکی از اونها که کاراکتر f داستان هست که شما اصلا باهاش خوب نیستین . . .

Fa

Well-Known Member
Wow خيلي قشنگن . تبريك و موفقيت روز افزون

masijoon

Member
سلام
عاالین آقاا. فقط ما نفهمیدیم نقاشین یا دیجیتال پینتینگ؟؟؟:green:

موفق باشی عزیز:rose:

PrinceofCs

Well-Known Member
فقط تنها مشکلی که تو رنگ بندی دیده میشه اینه که درصد پایین hardness براشتون رو بالا ببرید تا از حالت blur در بیاد ...........

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
به به خسته نباشید
خوشحالم که باز هم پینتینگ کار توی انجمن دیده میشه
کارهاتون هم خیلی قشنگ هستن
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا