نقاشی دیجیمال is - ar - ps

moslancer2

Member
سلام

خیلی وقت ندارم برای وراجی

اما از محبت دوستان سپاس
هر چی بده رو هم اگه نگین مدیونین!
پاش بده خب چشم انشاءا... پاهای بعدی
به علت عجله کارو بستم!

این مرحله بعدش آرت ریج و رنگ روغن و بعدش هم کاردک بعد تو فتوشاپ و رنگ و بلور و افکت و ...

داشتم میومدم کافی نت با خودم آوردمش. دلم برا نظراتون تنگ شده بود!
یا علی

خسته نباشی سید جان... عزیزی مثل همیشه کارت عالیه منتظر پاهای بعدی هستم بشین سر فرصت کار کن... منم خونه نیستم زدم یجا برای کار... یه مدت نت نداشتم الان که اومده دستم ابزار کاری ندارم... با نت بوک (این مینی لپ تاپ ها) وصلم... دعـا کن کار ما راه بیفته از خجالتت در بیام برای خورشید... دوست جان من فدات یا حق:rose:

سلام
ممنون مصطفی جان بابا لژیونر کجا رفتی مگه؟
چند بار گفتی دعا کن کارم جور بشه.
امیدوارم یه دفعه چند بار کارت جور بشه
ممنون از نظرت
دیگه باید اوف لاین بشم

یا علی

R-med

Well-Known Member
سلام شاگرد کوچولو :wink:
از سبک کار کردنت خوشم میاد
فقط یه سوال ؟ اینا رو با تبلت طراحی میکنی دیگه ؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
همیشه این شکل

طرح ها که درون مایه فانتزی دارند رو خیلی دوست داشتم
شبیه کارکتر خروس یکی از کارتون های والت دیزنی هست فکر کنم..

بسیار بسیار زیباست
موفق و پیروز باشید

سلام بر دوستان و اساتید

خیلی ممنون از محبتتون

حسین جان ممنون
آدمک نقاش بله با تبلت
همشاگردی ممنون
پادشاه سپاس
و دامون جان تشکر

از مهربانیتون انرژی میگیرم دوستان گیر هم بدین بیشتر شارژ میشم

چند تا پیوست که قبل و بعد از کار نهایی بود! اما مال همون روز!
بقیه قافلشونه!
راستی بزرگه و بافت داره بقیه تست رنگ های قبلا از نهایی ...

درسته نت ندارم اما علاقه هامو هنوز دارم!

یا علی

پیوست ها

• borhani TT (BIG).jpg
    borhani TT (BIG).jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 4
  • borhani TT (1).jpg
    borhani TT (1).jpg
    253.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • borhani TT (2).jpg
    borhani TT (2).jpg
    408.2 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • borhani TT (3).jpg
    borhani TT (3).jpg
    288.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • borhani TT (4).jpg
    borhani TT (4).jpg
    262.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9

Amir storm

Well-Known Member
سلام مجدد سایید جان
کار هات خیلی خوبه واقعاً پرفکت
پیشنهاد میدم یه نمایشگاه بزنی ...شایدهم زده باشی...!
من که کارهات رو زیادی دوست دارم
خسته نباشی

Leoric

Active Member
داداش گل . اگه میبینی کسی ایراد نمی گیره واسه این نیست که کسی ایرادای کار رو نمیبینه یا نمی خواد بگه .آخه چه ایرادی میشه

گرفت !!! ؟ من خودم روی طرحات زیاد متمرکز شدم .حقیقتا دست انتقادم از پشت بسته است ! ازمن مبتدی انتظار نداشته باش تو این سطح از

تجربه ، به جزئیات کارت ایراد بگیرم .فک نکنم حرفه ایاش هم بتونن . !

! فقط به نظرم توی این چند تا کارت جز دومی از سمت راست ( که ظاهرا طرح اصلیته ) بقیه هارمونی و

زنده بودنی رو که در طرح اصلیت هست ندارن . اما خوب !!! من کی باشم بخوام نقد به رنگبندیت کنم . ! محمد گل . داش بزرگه . دوست

داشتم شخصیت های جدیدت رو هم ببینم . به نظرم دو سه قسمت توی این گالری واسه طراحیات کمه . می دونم حتما می تونی چند

قسمت مجزا دیگه هم برای ارائه کارات اختصاص بدی . خیلی مشتاقم طرح های بیشتر و با موضوعات جدید ازت ببینم . ممنون دوست

عزیز:rose:

سلام

امیرجان اینجا نمایشگاه هست دیگه! شاید هم فکر خوبی باشه ... یه بار از یه سری کارام به طرز نامتعارف و شلوغی نمایشگاه زدم. تجربه پرحرارتی بود ممنون از پیشنهادت هنوز شاگردم!

آقای sh1 خیلی متشکر

دامون جان مهربونی زیاد کار دستت میده میخوای خودم از کار ایراد بگیرم. کاری نداره که پله بعدی رو در نظر میگیری و راحت میتونی ایرادای منصفانه بگیری. در مورد رنگ ها هم درسته بعضی ها حتما همخوانی و قوام بهتری دارن اما من از دو جهت تو تست این پراکندگی رو حتما دنبال میکنم. یکی به خاطر اینکه ممکنه یه لایه توی ترکیب بلندینگ به نحو غیرمنتظره ای بعدا مفید واقع بشه و دیگه اینکه بعضی ترکیبها محدود قدرت خاصی دارن که کار رو مناسب یه تصویرسازی خاص میکنه و یهو احساس میکنم که این پله قبل از فلان حالت خوب هست. و نکته سوم! بیش فعالی ...

در مورد شخصیت های دیگه خب بازم یه پیشنهاد خطرناک دیگه هست. حقیقتش سرم داره یواش یواش شلوغ میشه. میتونم کارای آرشیوی و حتی اسکن کردنی بذارم اما اهمین پرنده هه که باید یه عملیات زرهی روش انجام بشه خیلی وقت میبره.. یه آموزش کوچولو قول دادم و چند تا کار نیمه دیگه که همشون وبال گردن هستن... چشم سعی میکنم تنوع بیشتری رو نشونت بدم. از برخوردای دوستانت روحیه میگیرم پهلوون!

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا