با سلام خدمت شما.. این آموزش نفوذ هست که بنا به درخواست دوستان نوشته شده و یک صفحه هست...
navidba Well-Known Member May 11, 2008 #1 با سلام خدمت شما.. این آموزش نفوذ هست که بنا به درخواست دوستان نوشته شده و یک صفحه هست... پیوست ها dos3.zip 125.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1,021
M mohsen_sir New Member Sep 25, 2008 #2 عالييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي
M mahmod31 New Member Jan 12, 2009 #4 سلام دوست من یعنی هک کردن را فول فول بلدی دوست من اگر چیزی بذار ما هم بی نسیب نباشیم [email protected]
سلام دوست من یعنی هک کردن را فول فول بلدی دوست من اگر چیزی بذار ما هم بی نسیب نباشیم [email protected]
A a1053r New Member Feb 12, 2009 #5 کس هست که برای شرکت در مبارزه EXPLOIT نویسی با من مسابقه بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به زبان ????????????c,assembly
کس هست که برای شرکت در مبارزه EXPLOIT نویسی با من مسابقه بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به زبان ????????????c,assembly
navidba Well-Known Member Feb 12, 2009 #6 a1053r جان ورودت رو تبریک می گم... ولی برای این کار یه تاپیک جدید بزنی بهتر نیست؟؟ یا پیغام خصوصی؟