نفرات برتر Evermotion

Ultra3D

Well-Known Member
سلام بچه ها
خواستم کارهای برتر سایت Evermotion رو نشون بدم که ببینن 3D یعنی چی!(من که شاید اسمم رو دیگه عوض کنم:lol:)
معمولا ً به این کارا می گن ترکونده ولی ترکوندن مال ترقه هست اینا که بمب هسته ای هستن!
به ترتیب نفر اول تا سوم هست
Winner_01.jpg

Winner_02.jpg

Winner_03.jpg

ولی به نظر من مال دومیه خوشکل تره (اون گلبرگ هاش منو کشت!)

اين طرح سومي ديونم كرد :shock:
بعدم Ultra3D لطفا اينا رو در سايت نذاريد براي كاربري مثل من كه داره دوره مبتدي رو تموم ميكنه پاك نااميد كننده هست :green:
يعني ميشه ما هم يه روزي!!!! هي هي!!!
:sad::sad:

بچها به نظر شما تو ايران كسي هست كه در سطح اينها كار كنه يا نه بابا به خدا منم وي ري كار ميكنم ولي نميدونم اينها چكار ميكنن از چه تنظيماتي استفاده ميكنن ايا به غير از پلاگين وي ري از پلاگين ديگه اي كه كيفيت رندرشون رو ببره بالا هم استفاده ميكنن يا نه.

Ultra3D

Well-Known Member
خیلی محشره و محشر تر از اون تکنیک هایی هست که تو ان کارها به کار بردن
مثلا تو کار سوم اون درخت هایی که می بینین آبجکت نیستن و فقط یک عکس ساده هستن که به اون یک عکس آلفا اضافه کردن و از میان شاخه و برگاش پشتش هم نشون داده می شه!
و خدمت دوستان عرض کنم که تو ایران هم همچین کارایی رو کار می کنن به شرطی که هزینش رو پرداخت کنن
تو همین سری از مسابقات از بچه های سایت هم شرکت کرده بودند که کارای خوبی هم داده بودند!

Mehdi_Lover3dsmax

مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی
دوستان توی این کارها به غیر از رندر اگه دقت کنید چیزی که کارو قشنگ کرده
تکسچر دهی با جزییات هست مثلا تایل های تکسچر ها مثل هم نیستن و مقداری کثیف شدند
برای این کار معمولا از فوتوشاپ و نرم افزارهایی مثل body paint استفاده میشه

wild-mans

Member
سلام
این کارها اصلا.... عجب...به قول دوستان زبان قاصره حالا نرم ازفرشو تری دی مکس هست یا مایا؟تکسچر بندی و اینها به چه نرم افزاریه؟
یا حق

Hamed

Active Member
سلام نمی خوام روهیتون از دست بدین این کارا رو چی میگین من که خودم تا سه روز مرخصی بودم سر کار نرفتم...:sad:

hadi_nn

Member
سلام
این کارها اصلا.... عجب...به قول دوستان زبان قاصره حالا نرم ازفرشو تری دی مکس هست یا مایا؟تکسچر بندی و اینها به چه نرم افزاریه؟
یا حق

من سورس اولیه و چند وقت پیش گرفته بودم با cinema4d بود. بقیشو نمیدونم

Ultra3D

Well-Known Member
سلام بچه ها
من فیل خود این کاها رو دانلود کردم که خیلی هم سنگین بود (150 مگابایت)

خیلی جالب بود بیشتر این حجم رو تکسچر ها تشکیل می دن با اینکه کم هستن ولی خیلی با کیفیت هستن
حالا یک چیزی فکر کنم طرف ( تو کار سوم) استاد تکسچر هست!
تو این کار از 4 تا پلاگین هم استفاده کرده

اولین چیزی که به دنبالش رفتم تنظیمات رندر بود که خیلی دربارش کنجکاو بودم !
باور نمی شد تنظیمات اصلا بالایی نداشت و اول فکر کردم که طرف وقت Save تنظیمات رو عوض کرده که کارش لو نره ولی با همون View که تو پست اول دیدید یک رندر گرفتم!
نتیجه این شد که رندر عین بالا شد که زمان رندر زیادی هم نداشت با این که قسمت زیاد تصویر آب بود!
موندم حیرون:shock:
شاید 5 برابر این تنظیمات رو من تو کارام به کار می برم ولی بعضی وقت ها باز هم نویز دیده می شه و کار غیر واقعی می شه!
حالا باید نتیجه گرفت که مدل سازی و مخصوصا ً متریال دهی خیلی مهمه ! برخلاف اون که تو ایران بیشتر به نوع نور پردازی اهمیت داده می شه!

Ultra3D

Well-Known Member
خوب این هم تنظیمات این رندر با عکسی که خودم گرفتم
در ضمن اولش 4 تا پلاگینی که تو این کار به کار برده شده رو می زارم که خودم آپلود کردم و حجمشون هم خیلی کمه!
http://www.4shared.com/file/EDik3dh6/MooDeePluginR4-2009.html
http://www.4shared.com/file/UqIuKQzL/ivy_generator_Win32_13.html
http://www.4shared.com/file/qNd8bJJS/gwIvy_v092b-max-guruware.html
http://www.4shared.com/file/uVfaLJK1/DeFocus.html

این رندری که خودم گرفتم!
1274209523.jpg

این هم تنظیمات:
1297786768.jpg

1363408211.jpg

1358646405.jpg

1345688608.jpg

1295840003.jpg

1365775287.jpg

Ultra3D

Well-Known Member
فایل کار اولی هم دانلود کردم ولی متاسفانه کار اولی با cinema 4D کار شده که نه من نرم افزارش رو دارم و نه این که بهش واردم ولی این کار هم مثل کار قبلی ( نفر سوم ) از تکسچر های باکیفیتی استفاده کرده
مخصوصا ً تکسچر فلز مانند دیوار رو اگر نگاه کنید از یک تکسچر استفاده کرده که تو مانیتور 22 اینچ جا نمی شه و به صورت متریال composite استفاده کرده

یا اون سنگ های شکسته که استفاده کرده باز تکسچر هست
به نظر من کار اولی بیشتر ایده بهتری داشت و چشم رو خیره می کنه ولی از لحاظ کار 3بعدی و گرافیک کلی کارهای دوم و سوم بهتر هست
نمی دونم چرا کار این نفر دوم رو نذاشتن !
روز های اول که گذاشته بودن ، همه می گفتن که تو دانلودش اشکال دارن و سرعت دانلود خیلی پایینه!

آخرین ویرایش:

Ultra3D

Well-Known Member
منظورم از سنگ های شکسته مال اون بغل تصویر هست ولی مال سنگ ریزه رو ندیدم
فکر کنم از پروکسی استفاده کرده
البته یک سری فایل با فرمت tga هست که نمی تونم ببینم شاید اون ها باشن
تکسچر ها خیلی سنگین هستن و مال این یک زره کار 73 مگابایت تکسچر داره!
4 تا هم فایل پروکسی داره

جدیدترین ارسال ها

بالا