نظر و گله

mohsenshahab

Active Member
اول سلام
دوم اینکه اینو ببینین لطفا http://tinypic.com/view/?pic=qox7dk
سوم اینکه من یه گله ای دارم اونم اینه که من هر طرحی می ذارم نظر نمیدین اگه طرحام خیلی مزخرفه راحت بگین من اصلا ناراحت نمیشم
ولی اینو یکی بهم سفارش داده پس هر کی میبینه لطف کنه نظر بده چون ابروم در میونه:idea:

mamad_tala

Member
اقا محسن کارت قشنگه ولی به نظر من داخل گوش رو مانند عکس اصلی کمی تیره تر کن تا واقعی تر به نظر بیاد و در مورد انگشتها هم باید بگم که ان انگشت دوم از راست جائی که روی چشم است به نظر خوب نمیاد البته ان قسمتی که بالاتر از ابرو است خیلی خوب در امده و با رنگ پس زمینه میخونه روی ترک ها هم باید بیشتر کار کنی می بخشی اگه زیاد اشکال گرفتم
موفق باشی

soheilweb

Active Member
باشه طرحات مزخرفه ... خوب شد
---
عالی بود - ولی ترسناک بودها.
دوست گلم چند تا از اون کاغذ دیواریات بده ببینیم - از اینا خسته شدیم.
ممنون.

ToFaN

Well-Known Member
به به آفرین جالب شده یه خورده فقط باید بیشتر روش کار کنی
اون خطه رویه ناخنه خیلی جالب نشده
کلا داری خوب پیشرفت میکنی :)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خیلی خوب شده منتها انگشت وسط رو باید روش کار کنی چون کناره هاش سفید مونده و یه تضاد ایجاد کرده. اونم مثل بقیه جاها سیاه کن

hamid ir

Well-Known Member
ایول جالب شده
من با این نظرات موافقم
خیلی خوب شده منتها انگشت وسط رو باید روش کار کنی چون کناره هاش سفید مونده و یه تضاد ایجاد کرده. اونم مثل بقیه جاها سیاه کن
داخل گوش رو مانند عکس اصلی کمی تیره تر کن تا واقعی تر به نظر بیاد
و اینکه
ترکها خوب نشده

S4DEGH

Well-Known Member
عجب چيزي شده !

اين جور طرح رو بايد شهرام نظر بده كه استاده دراك آرته ! :d

راورا

Member
سلام
به نظر من طرح قشنگیه ولی هنوز جای کار داره
مثلا به نظر من اگه اون ترک هایی رو که روی ناخن ها گذاشتید یه کم باهم متفاوت تر باشن بهتر میشه
یه چیز دیگه که تو این طرح منو اذیت میکنه اون خطوط سفید و محویه که دور دوتا از انگشتها وجود داره و یه کم از ارزش کار کم کرده
یه چیز دیگه هم که به نظر من رسید اینه که اگه اطراف چشم ها رو یه کم تیره تر کنید بهتر میشه

موفق باشید

mohsenshahab

Active Member
سلام . تشکر از همه دوستان که لطف کردن و نظر دادن
در مورد ترکهای روی ناخنها و سفیدی های کنار انگشتها باید بگم که درست میگین . من اونها رو درستشون کردم
در مورد کبودیه زیر چشم هم باید بگم که خیلی عالیه چون به فکر م نرسیده بود همین کارو کردم

جدیدترین ارسال ها

بالا