می تونید واضحتر بگید که چه رنگهایی رو حذف و چه رنگ هایی رو بیشتر کار کنمخسته نباشيد
ميتونيد روي تركيب رنگها ؛ فونت ؛ چيدمان و .. يه تجديد نظري بكنيد !!(نظر شخصي)
كار فرخ هم آموزش ميديد !!(شوخي)
موفق باشيد
خواهش می کنمدوست من واقعا خوشم اومد ،زیباست
تبریک![]()
چون طرحو عجله ای زدم این جوری شد (واسه همینه می گن عجله کار شیطونه)طرح خوبی شده، یکم در انتخاب فونت ها و استایلشون بیشتر کار کن، طرحت سبک گرانج هست اما از فونت های رسمی با استایل های ساده استفاده کردی... یکم با هم در تضاد هستند (نظر شخصی)
رنگبندی هم یکم سرد هست، برای یه پستر باید از ترکیب رنگ جذابتری استفاده کنی
در کل خوبه، موفقیتـ![]()
قشنگه خسته نباشی
فونت های انگلیسی یکم ساده هستن
چشم حتما از رنگهای گرم هم امتحان می کنمخوب راستش كلا شما از اكثر عناصر با طيف رنگ هاي مختلف استفاده كردي
يكم كار شلوغ شده و چشم مرتب در حال گردش هست!!
موضوع كار رو مخاطب با نگاه اول متوجه نميشه!
اگر هدفتون سبك گرانج هست ؛ از زمينه هاي گرانج استفاده كنيد و ميتونيد كار رو به اون سمت سوق بديد
زماني كه رنگ تكسچر يا بكگراند رو به چند رنگ سوق داديد ؛ ناخاسته كار رو به بخش هاي مختلف تقسيم ميكنيد
كه اين خودش توي نگاه اول پوستر رو به شكل پازل توي حافظه تصويري ثبت ميكنه و همين باعث ميشه يكم گيج بشه مخاطب
دقيقا منظوم همين بود كه اين چندگانگي رفع بشه!!
به نظر من تم آبي رنگ و اين استايل رو ميتونيد به سمت رنگ هاي گرم ببريد
روي فونت ها هم بيشتر كار كنيد!
البته اين فقط نظر شخصي بود !!!
مرسیکار در کل خوبه ولی راستشو بخوای من تا دیدم یک کم جا خوردم بکروند کار زیادی خشنه از نظر من(نظر شخصی) البته اصلا ایراد نیس
در کل عالی شده![]()
پایدار باشی
این هم نظر خوبیه استفاده خواهم کردخوبه ولی خیلی بهتر از این هم میتونید کار کنید
اولش که نوشتید dvd های آموزشی تخصصی نرم افزار های .. که دیگه چیزی ننوشتید![]()
کلا رشته افکار بیننده بریده میشه . و اومدین تو یه کادر دیگه با یه فونت دیگه نوشتید فتوشاپ و تری دی !!
باز پایین تر 50 گیگ آموزش و .... اگه خودتون مورب نوشتین یه کم بیشتر موربش کنید تا بیننده متوجه بشه که خودتون این کار و کردین .میتویند یه قاب کوچولو هم دور این نوشته بدین تا مثل مهر بشه .
خسته نباشید در کل جالبه
به نظرم متون با پس زمینه مچ نیست و مثلا فونت تیتر دیفیس خیلی جالب نشده برای این طرح
موفق و پیروز باشید
اول یه چاپ ازش می زنم خوب شد میرم سراغ تعداد بالاقشنگه ولی باید دید رو چاپ چی میشه!!
موفق باشی
خوب شده
ناراحت نشو، نظر دادم![]()
این سبک کار زیاد به این عنوان نمیاد
یعنی منظورم اینه که سبک گرانچ (که سبک خشنی هست) به اطلاع رسانی آموزش نمیخوره
بهتر بود پس زمینه لطیف تری طراحی میکردی
موفق باشی