Sunboy454 گفت:
قسمت Comment وبلاگت مشکل داره ؛ موقع تایپ هر حرف رو 2 بار میزنه و در صورتیکه کاربر 2 یا چند زبان مختلف رو داشته باشه رو سیستمش ، بصورت 1 در میون حروف رو به زبانهای مختلف مینویسه ؛ مرورگر من Opera هست ؛
انجمن ها هم فارسی سازیشون مشکل داره ، و نوشته ها کاملا برعکس نشون داده میشن ؛
سیستم وبلاگتو درست کن تا یه سری لینک بهت معرفی کنم ، تا منابع قویتری داشته باشی ؛
سلام ... اولا ممنونم ازت که اومدی تو وبلاگ و بررسی کردی مشکلاتش رو . خیلی خوشحال شدم از این بابت .
اما قبل از این یه مشکلی هست که من این جوابی رو که دادی رو تو کنترل پنل اینجا نداشتم و الان داشتم نگاه میکردم دیدم آخرین مطلب مال شما هست و متوجه شدم که جواب دادی ...
یه تغییراتی تو وبلاگ دادم . انجمن ها هم رو تغییر کلی دادم و مشکل این داستان رو حل کردم . ممنون میشم سر بزنی و دوباره نظرت رو بهم بگی ...
اما در مورد کامنتها و خیلی چیزای دیگه در کنترل پنل مدیریت میهن بلاگ خیلی مشکل دارم و خیلی جاهاشون لنگ میزنه و خوب نمیدونم که باید برای درست کردنش چیکار کنم ( مثل لینک درست کردن و یا اینکه آرشیو نظرات فقط صفحه اول رو نشون میده و نمیتونم به بقیه دسترسی داشته باشم !!! یا اینکه دیفالت لینکها اینکه تو همون پنجره وبلاگ باز بشه که خوب این خیلی بده برام و چون همونطور که گفتم نمیتونم ویرایش لینک کنم به اونم دسترسی ندارم

و خیلی چیزای دیگه که دست من نیست و راهش رو بلد نیستم )
به هرحال همیشه مشتاق شنیدن نظراتت هستم و خیلی من رو خوشجال میکنی از اینکه نظرت رو بهم میگی ...
باتشکر
بازم ممنون از توجه و لطفت .