ببخشید اگه حرفام یک کم تنده
طرح دوم خیلی بهتر شد.
اما من هنوز هم فکر می کنم لوگوی شما بیشتر شبیه به یک طرح شده. درواقع در نگاه اول به لوگو شبیه نیست.
در ثانی شما میتونید ارتباطش رو هم با موضوع رسانه خیلی بیشتر کنید.
دوست عزیز من یک مبتدی هستم البته در ضمینه ی گرافیک و طراحی آرم و لگو و اگر در پست اول دیده باشید نوشته ام که توقع زیادی از من مبتدی نداشته باشید بعدشم شما می گید می تونید این کار رو بکنید می تونید اون کار رو بکنید اما توضیح نمی دید چه جوری باید این کار ا رو انچام بدم
در ثانی شما میتونید ارتباطش رو هم با موضوع رسانه خیلی بیشتر کنید
شما راهنمایی کنید من دوست دارم این کار رو بکنم ولی قصد ندارم به شکل .و طرح لطمه بخوره
بنا براین حتما نباید شبیه باشه مثال مگه لگوی P30world
عکس رایانه داره یا اصلا ربطی به موضوع اسمش داره تازه معنیش هم دنیای رایانه است ولی فقط توش یک کره ی زمین بود که به منظور دنیا محسوب می شد(البته تا اونجایی که من یادم شاید اون هم دیگه نباشه)
یا مجید آنلاین(البته با عرض پوزش) مگه عکس یک فردی که اسمش مجیده و داره با کامپیوتر کار میکنه است

و یا حتی پرشین تولز آرم خاصی داره تازه اصلا آرم معروف شبکه ی 3 سیما ربطی به شبکه یا تلویزیون داره نه بلکه فقط مرتبط با عدد 3 می باشد
با حتی لگوی چام خلیج فارس فوتبال عکس جام داره نه پس نتیجه می گیریم که توی این ها فقط یک مورد مرتبط هست و من هم این مورد را رعایت کردم که اون مورد ارتباط یک بخش از اسم هست
مثلا توی ایران مدیا ی بنده فقط از ایران استفاده کردم و مدیا را توی یک نوشته آوردم
و طبق حرف های قبلی نقش و نگار دور لگو با نقش و نگار های قدیم یا جدید (که به منظور سنتی بودن کار هست) و آرم براق ایران مدیا که وسط قرار داره فکر نمی کنم بی ربط باشه
با عرض پوزش از پر حرفی
بازم ممنون
نظرات شما باعث دلگرمی ماست
پس ما رو دلگرم کنید