نظر شما در مورد طراحی این سایت

fabirco

Banned
سایتتون رو دیدم واقعا خوبه تبریک می گم ( در ضمن چیزی ک متوجه شدم این هست که کارتونم از این سی ام اس اماده های رایگان نیست کاملا مشخصه .

asheri

Member
سلام
خیلی دقت کردم , دنبال نقطه ضعف بودم پیدا نکردم
دنبال نقطه قوت خاصی بودم چیزی پیدا نکردم , به غیر از کد نویسی ساده و تمیزی که داشت
پس در کل از نظر فنی میشه خوب تلقی کرد ,اما از نظر سئو بسیار ضعیف بود که خیلی کار داشت

asheri

Member
اول یه سئوال از شما میپرسم که چقدر در مورد مبانی سئو میدانید ؟

ســـلام دوست عزیز من سایتتون رو یه نگاه کردم .... نکاتی که لازمه یادآور بشم ، خط اول بلافاصله بعد از doctype از تگ html استفاده شده که بهتره برای رعایت good coding تگ html در خط دوم باشه

متا تگ هاتون خیلی کمه سعی کنید اضافش کنید چون برای رتبه ساییتتون مفیده .... خط 45 یه تگ بسته p داریم که اضافی هست و نباید باشه اشتباه تایپ شده اصلاح بفرمایید

سعی کنید طراحیتون برای اینکه حرفه ای تر به نظر بیاد از table less استفاده کنید یعنی تگ div به همراه css و از تگ table تا اونجا که می تونید استفاده نکنید

نکته ی دیگه که لازمه گفته بشه شما از doctype xhtml استفاده کردی برای همین شما باید اسلش "/" رو در پایان اسم تگ هایی مثل img و hr قرار بدید که برای اندک تگ های

img و hr رعایت شده بود ولی کلی img و hr بود که بسته نشده بودند

در کل گرافیک زیبایی داشت موفق باشید...

آخرین ویرایش:

asheri

Member
خیلی هم خوب و عالی
اول از همه برای هر صفحه سایت یک عنوان , توضیحات و کلمات کلیدی واحد و منحصرا برای اون صفحه بنویس
دقت کن که کلمات کلیدیت بیشتر از 3 , 4 کلمه نباشه
بعدا با ابزارهای google web master و google analytic و Bing webmaster کار کردن رو شروع کن و ایراداتی که میگیرن رو رفع کن
این کارها را کردی بگو تا قدم بعدی رو بگم
در ضمن زیاد به این ابزارها دل خوش نکن اینا بر اساس قالبی که سایت داره امتیاز میدن مثلا شما الان duplicate page زیادی داری که از نظر موتورهای جستجو ایراد بسیار بزرگی هست اما تو این آمارا چیزی ازش نیست , این ابزارها برای مواقعی خوبه که شما کارهای روتین و ابتدایی رو انجام داده باشی و بخواهی گاهگاهی آمار بگیری و با پیش دوستان فخر فروشی کنی !
موفق باشی دوست عزیز

phpeproject.ir

New Member
من تو ای سایت از مدیریت محتوا استفاده نکردم تمام کدهاش رو خودم نوشتم با php

جدیدترین ارسال ها

بالا