نظر شما در مورد این Template ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
با سلام ...
من عاشق کارهای Jaguar (در Templatemonster) هستم و همیشه آرزو داشتم حداقل یه طرح نزدیک سبک و سیاق اون بزنم .... البته اون بیشتر Flash کار می کنه ...فکر می کنید اگه کار آخری رو فلش کنم نزدیک به سبک کارهای jaguar می شه؟

mostafa_cs

Well-Known Member
با نظر ممول موافقم!
کار دومی خیلی جالب تره.
راستی من هرچی تو تمپلیت مونستر گشتم کارهایjaguar رو پیدا نکردم!میشه چنر تا نمونه اش رو بذاری!؟

h.khafan

Active Member
سلام:

قالب دومیت قشنگه ولی خیلی بیشتر از اینها باید روش کار میکردی .....

graphmax جان اگه اشتباه نکرده باشم دیکته ی اسمش اینجوریه Juggir

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
درسته كار دومي قشنگتر شده. خيلي هم قشنگتر شده. اگرم بتوني توش فلش كار كني ديگه خيلي خوب ميشه.

logical_82

Member
البرز خان اگه می خوای نظر بدی که کارای بعدی مصطفی بهتر بشه بهتره یکم بیشتر راجع به طرح فکر کنی بعد نظر واقعی بدی. جدیدا هرچی طرح می زارن بچه ها ، یه سریا واسه توپیدن به طرح با هم مسابقه می زارن. مصطفی جون به نظر من طرحت قشنگه . روش هم زحمت کشیدی دستت هم درد نکنه . اما نظرایی که داده می شن رو گلچین کن و اونایی که به دردت می خوره رو انتخاب کن و استفاده کن . بقیه اش رو فقط بخون و رد شو .

با سلام خدمت دوستان عزیز
عرض کنم اسم این Designer قبلا Jaguar بود ولی بعد به Juggir تغییرش داد..حالا چرا نمی دونم..ولی از حدود 1 سالی می شه که دیگه از Jaguar خبری نیست..
اون و یه سری از طراحان فوق العاده این سایت نمی دونم چرا دیگه ازشون خبری نشد...البته یه سری هم جدید اومدن که بعضیشون کارهای خیلی عالی می زنن...

من از 5 سال پیش تا حالا تمامی تم هایی که سایت Templatemonster ارایه داده رو جمع آوری کردم و بسیاری از اونها رو Decompile کردم و به دقت بررسی کردم و خیلی تکنیک ها و اسکریپت هایی که استفاده کرده بودن رو یاد گرفتم...
که از بین کارهای این طراحان دیوونه کارهای Jaguar عزیز هستم... که می تونین در سایت Templatemonster با جستجوی Juggir در قسمت Author کارهای اونو ببینین..
و اما در مورد طرح دوم ...
به نظر خودم طرح باید بازم روش کار بشه و یه سری ریزه کاری ها اعمال بشه مثل اون نخ هایی که پلت رو به صفحه چسبوندن...
در کل میشه این دو تا کار رو با هم مقایسه کرد ولی در اصل نه .. می دونین چرا ؟ چون مورد کاربری و کاربرد این دو با هم متفاوته...
وباید تم ها با تم های هم رده و هم دسته خود مقایسه بشن ...
کار اولی به نظر من به درد سایت های Hosting و ISP و از این دسته می خوره ولی کار دومی اصلا به درد Hosting نمی خوره
بلکه کار دوم بیشتر به درد سایت هایی از قبیل سایت های Game و Design Studio ها می خوره....
در آخر از تمامی دوستانی که نظرهای ارزشمند خودشون رو از بنده دریغ نکردن صمیمانه سپاسگذارم و می خوام که باز هم بنده رو با نظرات خودشون راهنمایی کنن...
این کلیپ رو هم که SWF هستش و در واقع یه Sample از یه Text سه بعدی شده ، ببینین و اگه در مورد رنگ ها و استایل اون و ... نظر بدین ... ممنون می شم...
با تشکر مصطفی...

پیوست ها

• Logo.rar
    261.9 کیلوبایت · بازدیدها: 18
با سلام خدمت دوستان ...
تم اولی رو یه کم تغییر دادم یعنی رنگ هدر رو رو آبی و رنگ آیکون ها رو قهوه ای کردم...
خوب حالا نظرتون در مورد رنگها چیه ؟ نظرتون در مورد کل تم چیه؟ممنون میشم نظر بدین و معایبش رو دوباره گوشزد کنین...
مخلصیم ...مصطفی

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    68.8 کیلوبایت · بازدیدها: 15
آخرین ویرایش:

iman1981

Member
اگه نمیزنیمون دادا یه نظر بدم
آبی, خاکستری , نارنجی فکر نمیکنم زیاد بهم بخوره من خودم همیشه دوست دارم از hue های مختلف یه رنگ توی طراحی استفاده کنم این طرحت اگه نگاه کنی 6-7 تا رنگ توش استفاده شده برای همینه که یکم جوابهای ناخوشایند گرفتی

memol_515

Active Member
مصطفی جان،رنگبندی از لحاظ ترکیبی بهتر از قبلی شده، اما این رنگها خیلی بی روح ان! خودت میدونی دیگه، شاید دوست داری تمپلیت ات بی روح باشه!:wink: اما اگه خواستی بهش روح بدی، رنگهات رو غلیظ و یکدست، هرچند با opacity کم انتخاب کن! کمتر از خاکستری استفاده کن! و توی استفاده از رنگ قهوه ای دقت کن!
بعد، فکر نمیکنی شاید بهتر باشه فونت اون کلمۀ logo ، سمت راست، بالای تصویر رو تغییر بدی؟ یکی دیگه هم اینکه، طریقۀ نوشتن ISP ، توی 2 تا کار خوبن! یعنی قبلیه مشکلی نداشت، اما اینم خوبه!
همین دیگه

موفق باشی
memol

cross

Member
این جدیده خیلی عالیه
نمیخوام ایراد گیر باشما
اما همینجوری عالیه
اگه رنگ هدرش رو مثل رنگ تیبل ها کنی
خیلی قشنگتر میشه
اما در کل میشه گفت عالیه...........

h.khafan

Active Member
سلام:

این رنگ بندی که کردی از نظر زیبایی از قبلی خیلی خیلی بهتره (به نظر من البته) واینکه بی روحه تا حدودی درسته ولی نه در اون حدی که بگم بی روحه فقط هدرش اونم به خاطر غلظت کم رنگته فکر میکنم که اگه اون نوشته ی ای اس پی رو یه رنگ خوب براش انتخاب کنی درست بشه .

در کل خیلی خوب شده.

موفق باشی
حامد

maxpal97

Active Member
بايد ببخشيد ولي فلش دومي را من رو هاردم دارم . يعني بهتر بگم خيلي شبيه يكي از تمپليت هاي مانستر هست .

neolone

Member
سلام به همهی برو بچ و همچنین آقا مصطفی که هم با نمادش حال می کنم و هم با طرحاش. تا اونجایی که من می دونم این آق مصطفی تا حالا کارای ریدیف زیاد داده و خیلی دمش گرمه. فقط یه چیزی رو به همه ی بچه های سایت میگم. حتما تا حالا پیش اومده که یه کاری به نظرمون کار 10 دیقه بیاد و بعد که میایم عینشو بزنیم وا ویلا. مثلا من اوایل خودم یه بنر بزرگو رو یه بیلبورد میدیدم که مثلا یه سیب قرمز بود گوشه ی یه فضای سفید و بعد به خودم می گفتم چقد به این یارو پول دادن تا یه کپی پیست نا قابل انجام بده؟ و میگفتم کار سی ثانیس. ولی! نمی دونستم طرف چقد زور زده تا این طرح به نظرش رسیده و منظورش چی بوده؟ بابا ما پول فیلترا و پلاگین ها و ابزارای فتوشاپو نمی گیریم. ما پول فکر و ایده و هنر دستمونو می گیریم. به افتخار آق مصطفی .... به افتخار من.... به افتخار همه ی جوجه استادای انجمن که همه واس خودشون خدایین.... به افتخار هممه ی هممون... بیاین با هم دوست باشیم هممون یه پا کله ایم تو طراحی . کافیه همدیگه رو تحویل بگیریم. دوست داشته باشیم اگه یه چی بلدیم دوستمونم اونو یاد بگیره... دیگه نمی دونم چی بگم....:d

Mandana

Active Member
بايد ببخشيد ولي فلش دومي را من رو هاردم دارم . يعني بهتر بگم خيلي شبيه يكي از تمپليت هاي مانستر هست .
باید ببخشید اما یه کارت زرد بهتون داده میشه.هر کس هر کاری کرده، حتی کل طرح هم کپی باشه صد دفعه، دویست دفعه، شاید هم هزار دفعه گفتم، لطف کنین، مرحمت کنین، عاجزانه تمنا دارم اینجور مسائل رو توی پیغام خصوصی همراه با مدرک اطلاع بدین!

موفق باشید!!!

با سلام...
اول اینکه این کار کپی نیست و طرحی بوده که خوب یا بد به فکرم رسید و شما هم اگه مدرکی دارید ارایه بدید...
ثانیا من اینقدر ها هم دیگه ترک نیستم که طرح کپی رو بزارم واسه نظر خواهی چون ماشاالله اینجا پر است از اساتید گرافیک
که با نیم نگاهی می تونن کار رو تشخیص بدن که کپیه یا نه....

maxpal97

Active Member
من از آقا مصطفي معذرت مي خوام و قصد توهين هم نداشتم . شرمنده اگر بهتون بر خورد .اشتباه از جمله من بود.

Mandana

Active Member
اوه من اصلن به تاریخش دقت نکردم
مرسی بارزام

موفق باشید
°°°° قفل شده توسط ماندانا °°°°

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا