نظر شما در مورد این طرح کارت چیه؟

Tazehvared

Member
سلام دوستان عزیز
می خواستم ببینم نظر شما در مورد این طرح کارت چیه؟
فقط خواهش میکنم نگید چرا کلمه "آسمان آبی" رنگش آبی نیست.
در ضمن گل های کنار تصویر کار خودم نیست.
ممنون.
دوستان من یه تغییراتی تو طرح دادم می خوام بفرستم چاپ لطفا اگه مشکل دیگه ای داره بگید.

پیوست ها

• sample02.jpg
    sample02.jpg
    288.8 کیلوبایت · بازدیدها: 44
آخرین ویرایش:

mostafa_cs

Well-Known Member
در کل کار زیبایی شده اما...
فونت نوشته طراحی و گرافیک رو عوض کن.
سایه ی شماره تلفن رو بردار همچنین اون شماره کمرنگ(فکر نمیکنم نیازی بهش باشه)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار قشنگی شده فقط رنگبندی متن و زمینه به هم نمیاد که البته خودتم گفتی که دربارش صحبت نکنیم. به جز این مورد فقط همون مشکل فونتی رو داره که گراف مکس هم گفت. بقیه کار قشنگ شده.

موفق باشی.

Hectorist

Member
خوب شده ، فقط یکی اون راه راه هایی که روی آبی و یه تیکه از گل افتاده جالب نیست. یعنی جاش رو عوض کنی بهتر میشه

رنگ طراحی گرافیک و تولید ...... رو هم عوض کنی بهتره ، یه جوری بشه که به رنگ زمینه کار بیاد.

یه چندتا نقطه سفید اضافی فکر کنم زیر گل ها هست !!!

Tazehvared

Member
از لطف و نظر همه دوستان ممنونم.
منتظر راهنمایی های دوستان هستم.

ا چرا آسمان آبی را با آبی ننوشتی؟
265.gif
.....شوخی کردم بابا..کار خوبیه فقط فونت هایی که انتخاب کردی خوب نیستن و به نظرم اگه نوشته هات چند رنگ نباشن کارت خیلی قشنگ تر میشه . موفق باشی.

Tazehvared

Member
دوستان من یه تغییراتی تو طرح دادم می خوام بفرستم چاپ لطفا اگه مشکل دیگه ای داره بگید.

omidsas

Member
کار خوبی شده عیبی توش نیست فقط 2 نکته یکی یکم سایه ها رو کمتر کن دوم اینکه اگه من بودم از stroke استفاده نمیکردم فونت ساده قشنگتر میشه

کار قبلی را درست خاطرم نیست . پیر شدیم دیگه .
grandma.gif

ولی کار خوبی شده . در مورد استروک هم که امید گفت به نظرم اگه استروک را حذف کنی نوشته هات تو بک گراند گم بشن پس نمیشه حذفشون کرد .
stop2.gif

موفق باشی .

memol_515

Active Member
خیلی قشنگ شده. دستت درد نکنه
به نظر من هم هیچ مشکلی نداره غیر از همون قسمتی که گفتی حرف راجع بهش نزنیم!
من فکر کنم اگه رنگ نوشته هارو متناسبتر انتخاب کنی دیگه حرف نداشته باشه!
حالا آبی هم نشد،بلاخره یکم به آبی اینا بیاد، سورمه ای یا یاسی اینا فکر نکنم بدشه!
حالا خود دانی

خوش باشی

omidsas

Member
کار قبلی را درست خاطرم نیست . پیر شدیم دیگه .
grandma.gif

ولی کار خوبی شده . در مورد استروک هم که امید گفت به نظرم اگه استروک را حذف کنی نوشته هات تو بک گراند گم بشن پس نمیشه حذفشون کرد .
stop2.gif

موفق باشی .

سارینا خانم در مورد این نکته ای که شما گفتید باید بگم اگر بکگراند طرح حالت یه اسکچ طرحدار بود با نظرتون موافق بودم یعنی حذف استروک باعث گم شدن نوشته ها میشد ولی اینجا ما گرادینت داریم که 95 % به رنگ نزدیکه اگر استروک حذف بشه با انتخاب یه رنگ مناسب هیچ مشکلی پیش نمیاد حتی اگه رنگ رو هم عوض نکنه بازم مشکلی پیش نمیاد البته انتخاب رنگ اینجا یه مشکلی دلره اونم استفاده از دو رنگ روشن روی همه

سارینا خانم در مورد این نکته ای که شما گفتید باید بگم اگر بکگراند طرح حالت یه اسکچ طرحدار بود با نظرتون موافق بودم یعنی حذف استروک باعث گم شدن نوشته ها میشد ولی اینجا ما گرادینت داریم که 95 % به رنگ نزدیکه اگر استروک حذف بشه با انتخاب یه رنگ مناسب هیچ مشکلی پیش نمیاد حتی اگه رنگ رو هم عوض نکنه بازم مشکلی پیش نمیاد البته انتخاب رنگ اینجا یه مشکلی دلره اونم استفاده از دو رنگ روشن روی همه

شاید حق با شما باشه دوست خوب . شما استادتری .
temptress.gif

به هر حالت دوستمون باید یه اتود بزنن اون موقع میشه نظر بهتر ی داد .
آقا امید موفق باشی.
sunglasses.gif

saeid.g

Member
سلام خسته نباشی.
اگه هنوز ندادی چاپ.
کارت خیلی خیلی قشنگی شده. تیکه بالاش و نوشته آسمان آبی بسیار عالیه.
یکم افکت ها رو کمتر کن که از حالت مصنوعی خارج بشه چون بالاش خیلی ملایم و طبیعیه.
بذار نوشته کار خودش رو انجام بده و گرافیک کار خودش رو.
گرافیکت کامل کامله وقط می مونه نوشته
من با قسمت پایین از دید یک مخاطب مخالفم.
اشکالی نداره اگر شماره تلفن و آدرس و اینجور چیزا اصلا افکت نداشته باشه.
فونت شماره تلفنا بنظرم خوب نیست یه فونت غیر از این بذار بنظرم یاقوت یا ترافیک بهتر از این باشه
اگرم می خوای فانتزی تر باشه از هما یا عرشیا استفاده کن.
به نظرم تو چاپ یکم از این تیره تر در بیاد.
ولی در کل خیلی زیبا شده
تبریک.

omidsas

Member
شاید حق با شما باشه دوست خوب . شما استادتری .
temptress.gif

به هر حالت دوستمون باید یه اتود بزنن اون موقع میشه نظر بهتر ی داد .
آقا امید موفق باشی.
sunglasses.gif

سارینا خانم من خدایی نکرده قصد جسارت نداشتم فقط خواستم تجربه خودم رو انتقال داده باشم من به این نکته ای که گفتم بارها و بارها رسیدم در ضمن واژه استاد برای ما خیلی خیلی خیلی زوده

MAJOR

Well-Known Member
کارت جالب بود ولی رنگ بندیش خوب نبود یکم از رنگهای گرم تر (پر رنگ تر ) استفاده می کردی بهتر بود

Tazehvared

Member
دوستان واقعا از نظرات سازندتون ممنونم.
نظرات شما رو اعمال میکنم.
اگه مشکل دیگه ای به نظر می رسه راهنماییم کنید.
ممنوم

جدیدترین ارسال ها

بالا