نظر شما در مورد این سایت (psd)

mahdigp

Member
دوستان این سایت بصورت psd طراحی کردم ... خوشحال میشم همه جور نظرتون رو بگید
این که خوبه یا نه ؟
و مورد هاش و ...

در ضمن واسه کسی طراحی نشده همینجوری واسه دل خودم !

پیوست ها

• Index.png
    Index.png
    888.4 کیلوبایت · بازدیدها: 38

+Mohammad+

Well-Known Member
به نظر من زیاد جالب نشده...
همخونی نداره .. مثلا فونت ها ... اندازه ی فونت ها باید نزدیک به هم باشه .. همینطور نوع فونت ها
الان شما اون متن های بالایی رو خیلی بزرگ گرفتین .. این همه بزرگ بودن فکر نمی کنم لازم باشه ( خدایی نکرده مخاطب شما که چشمش ضعیف نیست که! )
به طور کلی متون خودتون رو به دو گروه تقسیم کنید : عنوان ها - متن های طولانی تر
عنوان ها رو پیشنهادم اینه که از فونت Yekan استفاده کنید و متن های طولانی تر رو هم از فونت Tahoma

منوی شما گوشه هاش به هم خورده .. فکر میکنم اول باکس منو رو رسم کردید و بعد بهش اندازه دادید به خاطر همین گوشه هاش اینطوری شده...اصلاحش کنید قشنگ تر میشه
همچنین دادن سایه زیاد کار رو جالب نمی کنه... پیشنهاد میکنم از سایه استفاده نکنید.
اون سه تا باکس وسطی ، فونت متونش رو بهتره بزارید روی Tahoma سایز 11px
... کاراکترهای توی باکس ها هم با متن داخل باکس ها همخونی نداره .. پیشنهاد میکنم یه آیکون مربوط به هر کدوم رو بزارید

و یه پیشنهاد مهم هم که دارم اینه که غیر از زمینه ی اصلی .. برای محدوده ی محتوا هم یه کادری رو در نظر بگیرید تا طرح منظم تر به چشم بیاد.

در کل سلیقه ی شما هم مهمه!
موفق باشید.

farik

Well-Known Member
باسلام..
خوب به نظر من رنگ بندی مناسب یک سرور هاستینگ نیست..یکم رنگ ها رو سنگین تر اینخاب کنین...پیشنهاد منه البته خودتون میدونین..
تیتر بالای صفحه هم دو خطه شده و نمای حالبیه به کار نداده...توصیه میکنم فونت رو کوچکنر کنین تا تو یک خط جا بشه..
همونطور که silver light هم گفتند..توصیه میکنم حتما یک دایو دیگه بگذارین(ترجیحا با رنگ دیگه ..شاید اگه شفافش کنین هم جالب بشه) تا نظم کار بیشتر به چشم بیاد..
در کل درسته که رنگ بندی شاد خوبه..ولی برای سایت هایی که مخصوص خرید و فروش هستند حتما باید از رنگ های سنگین تری(مثلا نقره و..) استفاده کرد تا حس اعتماد در کاربر ایجاد بشه..
در کل البته اینا سلیقه من و نتیجه حرف هایی هست که از دوستان شنیدم..
موفق باشید..

progpars

progpars.com
بیشتر توضیحات رو Silverlight فرمورد .
بهتره برید سایت هایی مثل http://templatemonster.com/ یا http://themeforest.net/

از اونجا نمونه های خوبی در مورد موضوع کارتون میتونید ببینید .

فک میکنم رنگبندی واسه سایت هاستینگ تو مایه های iweb.com کار کنی خوب باشه .
در کل یکم مدرن تر و فانتزی تر

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام بر دوست خودمون مهدی جانــ ، خسته نباشی

اول عذرخواهی میکنم که روی طرحت ویرایش ایجاد کردم
با مواردی که SilverLight عزیز اشاره کرد موافقم ، نظر شخصی منم اینه که فقط در بعضی چیزا مثل Title فونت متفاوت باشه و بقیه متون همون Tahoma باشه بهتره (حتی تو پیشنمایش)
تو انتخاب رنگ ها بیشتر دقت کن ، من خودم از Color Libraries در قسمت مربوط به رنگ ها استفاده میکنم.

* اگه خواستی برای متنی سایه بدی مثل عکسی که من گذاشتم اینکارو بکنی بهتره ، تنظیماتش شامل زیر هست: (البته خودت بهتر میدونی متن ها و سایه دادن به اونا در وب به طراح کاری نداره و Css هست ولی برای نمای بهتر پیش نمایش باید اینطور عمل کرد)
Opacity : 50%
angle : 120
Distance : 2
Spead va size = 0
که اینا مربوط به Drop Shadow میشه

* اگه یک وقت مستطیلی ایجاد کردی و خواستی بزرگترش کنی بهتره با ابزار
91312680320307476621.jpg
(Direct Selection Tool) گوشه های طرفی که نیاز داری رو بگیری و بکشی به سمتی که میخوای بزرگتر بشه (در عکس مشخصه)

05366882263171512874.jpg

موفق باشی:rose:

mahdigp

Member
به نظر من زیاد جالب نشده...
همخونی نداره .. مثلا فونت ها ... اندازه ی فونت ها باید نزدیک به هم باشه .. همینطور نوع فونت ها
الان شما اون متن های بالایی رو خیلی بزرگ گرفتین .. این همه بزرگ بودن فکر نمی کنم لازم باشه ( خدایی نکرده مخاطب شما که چشمش ضعیف نیست که! )
به طور کلی متون خودتون رو به دو گروه تقسیم کنید : عنوان ها - متن های طولانی تر
عنوان ها رو پیشنهادم اینه که از فونت Yekan استفاده کنید و متن های طولانی تر رو هم از فونت Tahoma

منوی شما گوشه هاش به هم خورده .. فکر میکنم اول باکس منو رو رسم کردید و بعد بهش اندازه دادید به خاطر همین گوشه هاش اینطوری شده...اصلاحش کنید قشنگ تر میشه
همچنین دادن سایه زیاد کار رو جالب نمی کنه... پیشنهاد میکنم از سایه استفاده نکنید.
اون سه تا باکس وسطی ، فونت متونش رو بهتره بزارید روی Tahoma سایز 11px
... کاراکترهای توی باکس ها هم با متن داخل باکس ها همخونی نداره .. پیشنهاد میکنم یه آیکون مربوط به هر کدوم رو بزارید

و یه پیشنهاد مهم هم که دارم اینه که غیر از زمینه ی اصلی .. برای محدوده ی محتوا هم یه کادری رو در نظر بگیرید تا طرح منظم تر به چشم بیاد.

در کل سلیقه ی شما هم مهمه!
موفق باشید.

خیلی ممنون از شما! اول توضیح بدم که این اولین کار جدی من تو این ضمینه بود.
خب این بزرگی فونت رو من خودم تو چند سایت دیدم، اما خب حق با شماست.
و دلیل اینکه از tahoma استفاده نکردم این بود که فراموش کردم قراره به کد تبدیل بشه.
کاراکترهای تو باکس هم فقط تست گذاشتم چون تصویر مناسب نداشتم :)
همونطور ک گفتم همینجوری طراحیش کردم :)
خیلی ممنون از نظرای سازندتون.

mahdigp

Member
باسلام..
خوب به نظر من رنگ بندی مناسب یک سرور هاستینگ نیست..یکم رنگ ها رو سنگین تر اینخاب کنین...پیشنهاد منه البته خودتون میدونین..
تیتر بالای صفحه هم دو خطه شده و نمای حالبیه به کار نداده...توصیه میکنم فونت رو کوچکنر کنین تا تو یک خط جا بشه..
همونطور که silver light هم گفتند..توصیه میکنم حتما یک دایو دیگه بگذارین(ترجیحا با رنگ دیگه ..شاید اگه شفافش کنین هم جالب بشه) تا نظم کار بیشتر به چشم بیاد..
در کل درسته که رنگ بندی شاد خوبه..ولی برای سایت هایی که مخصوص خرید و فروش هستند حتما باید از رنگ های سنگین تری(مثلا نقره و..) استفاده کرد تا حس اعتماد در کاربر ایجاد بشه..
در کل البته اینا سلیقه من و نتیجه حرف هایی هست که از دوستان شنیدم..
موفق باشید..

ممنون درست می فرماید، همونطور که گفتم تازه این اولین کار حرفه ایم هست...
ممنون از شما

mahdigp

Member
بیشتر توضیحات رو Silverlight فرمورد .
بهتره برید سایت هایی مثل http://templatemonster.com/ یا http://themeforest.net/

از اونجا نمونه های خوبی در مورد موضوع کارتون میتونید ببینید .

فک میکنم رنگبندی واسه سایت هاستینگ تو مایه های iweb.com کار کنی خوب باشه .
در کل یکم مدرن تر و فانتزی تر

چشم، ممنون از شما

mahdigp

Member
سلام بر دوست خودمون مهدی جانــ ، خسته نباشی

اول عذرخواهی میکنم که روی طرحت ویرایش ایجاد کردم
با مواردی که SilverLight عزیز اشاره کرد موافقم ، نظر شخصی منم اینه که فقط در بعضی چیزا مثل Title فونت متفاوت باشه و بقیه متون همون Tahoma باشه بهتره (حتی تو پیشنمایش)
تو انتخاب رنگ ها بیشتر دقت کن ، من خودم از Color Libraries در قسمت مربوط به رنگ ها استفاده میکنم.

* اگه خواستی برای متنی سایه بدی مثل عکسی که من گذاشتم اینکارو بکنی بهتره ، تنظیماتش شامل زیر هست: (البته خودت بهتر میدونی متن ها و سایه دادن به اونا در وب به طراح کاری نداره و Css هست ولی برای نمای بهتر پیش نمایش باید اینطور عمل کرد)
Opacity : 50%
angle : 120
Distance : 2
Spead va size = 0
که اینا مربوط به Drop Shadow میشه

* اگه یک وقت مستطیلی ایجاد کردی و خواستی بزرگترش کنی بهتره با ابزار
91312680320307476621.jpg
(Direct Selection Tool) گوشه های طرفی که نیاز داری رو بگیری و بکشی به سمتی که میخوای بزرگتر بشه (در عکس مشخصه)

05366882263171512874.jpg

موفق باشی:rose:

ممنون صادق جان :oops:
اختیار داری ، با این ویرایش بهتر بهم فهموندی ...

خیلی ممنون که تجربیاتت رو در اختیار قرار میدی .
حتما این نکته هارو رعایت می کنم.
ممنون ازت خیلی ...

جدیدترین ارسال ها

بالا