code_nevise_bisavad
New Member
سلام دوستان گلم (بفرما چائی .... چه زود رفیق شدم
).
یک یکسال ، یکسال و اندی یا بیشتر هست که تو انیجا آفتابی نشدم آخه قبلاُ هر وقت پست میدادم زرت یوزم delete میشد . حالا هم فکنم delete بشه .
من یک بحثی رو میخوام مطرح کنم که تمامی مردم این بخش صداشون در میاد .... آخه سالای پیش نباید تو این قسمت مطرح میشد ، مربوط به این قسمت نمیشد.
راستی قبل از اینکه شروع کنم ، اینو میخوام بدونم چه شده اینجا انقدر خلوت شده ؟:O
بگذریم ، ( نگذشتیم هم مهم نیست :d) .
دوستان من یک سایت دارم ( همچین میگم انگار شمش 18 تن دارم )
سالای پیش سر کل کل نوشته شد ولی دامن گیرم شد تا مجبور شدم ادامه بدم ، سایت خاصی نیست Free Image and File Hosting هست .
من جدیداَ نغییرش دادم . ولی میخوام برید بهش یک سری بزنید ( با کله بزنید تو دماغش
) ببنید Bug و ...داره یا نه ؟ چه طوره یا بهتره ؟ از این حرفا اگه پیشنهادی دارید بگید ( انتقاد ممنوع .... حق با کاربر است
) .
حالا تا کلم و نکندین بگم چرا این بحث اینجا مطرح کردم .
اصولا developer ها مخشون کار میکنه ، ایده باحال دارن ، واسه همین اینجا گفتم که اونا نظر بدن .
راستی میخواستم یک ذره اندکی Ajax بازی کنم ولی ماشاالله که سرعت کاربرام بالاست ، سرعت صفحه خیلی میومد پائین . )
حالا برید ببنید ، نظری چیزی بود بگید .
Http://www.arpapic.com
یک یکسال ، یکسال و اندی یا بیشتر هست که تو انیجا آفتابی نشدم آخه قبلاُ هر وقت پست میدادم زرت یوزم delete میشد . حالا هم فکنم delete بشه .
من یک بحثی رو میخوام مطرح کنم که تمامی مردم این بخش صداشون در میاد .... آخه سالای پیش نباید تو این قسمت مطرح میشد ، مربوط به این قسمت نمیشد.
راستی قبل از اینکه شروع کنم ، اینو میخوام بدونم چه شده اینجا انقدر خلوت شده ؟:O
بگذریم ، ( نگذشتیم هم مهم نیست :d) .
دوستان من یک سایت دارم ( همچین میگم انگار شمش 18 تن دارم )
من جدیداَ نغییرش دادم . ولی میخوام برید بهش یک سری بزنید ( با کله بزنید تو دماغش
حالا تا کلم و نکندین بگم چرا این بحث اینجا مطرح کردم .
اصولا developer ها مخشون کار میکنه ، ایده باحال دارن ، واسه همین اینجا گفتم که اونا نظر بدن .
راستی میخواستم یک ذره اندکی Ajax بازی کنم ولی ماشاالله که سرعت کاربرام بالاست ، سرعت صفحه خیلی میومد پائین . )
حالا برید ببنید ، نظری چیزی بود بگید .
Http://www.arpapic.com