نظر سنجی

سلام دوستان گلم (بفرما چائی .... چه زود رفیق شدم :D ).
یک یکسال ، یکسال و اندی یا بیشتر هست که تو انیجا آفتابی نشدم آخه قبلاُ هر وقت پست میدادم زرت یوزم delete میشد . حالا هم فکنم delete بشه .
من یک بحثی رو میخوام مطرح کنم که تمامی مردم این بخش صداشون در میاد .... آخه سالای پیش نباید تو این قسمت مطرح میشد ، مربوط به این قسمت نمیشد.
راستی قبل از اینکه شروع کنم ، اینو میخوام بدونم چه شده اینجا انقدر خلوت شده ؟:O
بگذریم ، ( نگذشتیم هم مهم نیست :d) .
دوستان من یک سایت دارم ( همچین میگم انگار شمش 18 تن دارم ) :D سالای پیش سر کل کل نوشته شد ولی دامن گیرم شد تا مجبور شدم ادامه بدم ، سایت خاصی نیست Free Image and File Hosting هست .
من جدیداَ نغییرش دادم . ولی میخوام برید بهش یک سری بزنید ( با کله بزنید تو دماغش :D) ببنید Bug و ...داره یا نه ؟ چه طوره یا بهتره ؟ از این حرفا اگه پیشنهادی دارید بگید ( انتقاد ممنوع .... حق با کاربر است :D ) .
حالا تا کلم و نکندین بگم چرا این بحث اینجا مطرح کردم .
اصولا developer ها مخشون کار میکنه ، ایده باحال دارن ، واسه همین اینجا گفتم که اونا نظر بدن .
راستی میخواستم یک ذره اندکی Ajax بازی کنم ولی ماشاالله که سرعت کاربرام بالاست ، سرعت صفحه خیلی میومد پائین . )
حالا برید ببنید ، نظری چیزی بود بگید .
Http://www.arpapic.com

amirlol

Well-Known Member
سلام امیرجون اون مشکل رو درست کردم ، اون مدل دیدن عکس مال ورژن قبلیش بود و حواسم نبود درست کنم الان درست شده میتونی تست کنی.
راستی نمیتونم زبون سایت رو تغییر بدم ، هیم تغییر ورژنی که دادم 2000 تا یوزرم صداش درومد .

amirlol

Well-Known Member
و. باز مشکل
آخه نباید که آدرس صفحه رو بده باید آدرس عکس رو بده که بشه گذاشت رو سیستم
ببینم اون 2000 نفری که هستند من نمی دونم چجوری وصل به سیستم می شند

مشکل خواندن

عزیزم شما وقتی بلد نیستی استفاده کنیی به من چه عزیزم ؟
یک خورده سواد فارسی داشته باشی میخونی نوشتم لینک استفاده در سایت و .... که جلوش یک TextBox هست و هرچه تو اونرم کپی کن بزار اونجائی که میخوای اگه کدت Html هست تا عکس تو وبلاگ و .... لود شه ، در غیر این صورت عکس میتونی از تو textBox ای که جلوی "لینک استفاده در این سایت " استفاده کنی ، اون لینکشو کپی کنی و به دوستات بدی یا هرکسی که میخواد عکس رو ببینه .
شما که حوصله نداری یک خورده بگردی به عنوان مشکل سایت حساب نکن .
دیگه فکر نکنم از اون طوری که لینک هارو تو صفحه گذاشتم واضح تر بشه گذاشت ، حتی از textbox هم استفاده کردم واسه کاربرای مثل شما که select و copy کردن لینک براشون آسون باشه و اونو مشکل سایت فرض نکنند.
به امید روزی که کاربرای ما یکخورده به متون نوشته شده در صفحه توجه کنند.:lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا