سلام بر اساتید کلا نظرتون در مورد speed grade چیه :)
Iverson Active Member Jul 25, 2013 #2 سلام کلا یعنی چی؟ خوب در کل نرم افزار خوبیه... در ضمن ما که برای داشتن این نرم افزارها پول نمیدیم...
davoodafshar Member Jul 27, 2013 #3 kazem reyhani گفت: سلام بر اساتید کلا نظرتون در مورد speed grade چیه کلیک کنید تا باز شود... اولین باره میشنوم تاهابال کار نکردم
kazem reyhani گفت: سلام بر اساتید کلا نظرتون در مورد speed grade چیه کلیک کنید تا باز شود... اولین باره میشنوم تاهابال کار نکردم
K kazem reyhani New Member Jul 27, 2013 #4 صد البته که رایگانند چون بچه ها در مورد این نرم افزار زیاد نحر فیدن گفتم بابی بشود برای اینکه این نرم افزارم بیاریم رو خط که از نظرات دوستان استفاده کنیم
صد البته که رایگانند چون بچه ها در مورد این نرم افزار زیاد نحر فیدن گفتم بابی بشود برای اینکه این نرم افزارم بیاریم رو خط که از نظرات دوستان استفاده کنیم
S Soheil_2034 کاربر متخصص افتر افکتز Jul 29, 2013 #5 کلا ینی spead grade نرم افزار تخصصی Adobe برای اصلاح رنگ هست
K kazem reyhani New Member Aug 1, 2013 #6 آن را که می دانستیم ما نیز با آن کار مینماییم عرض کردم که خواستم بابی بشه تا دوستان وارد گود این نرم افزار نیز بشوند
آن را که می دانستیم ما نیز با آن کار مینماییم عرض کردم که خواستم بابی بشه تا دوستان وارد گود این نرم افزار نیز بشوند