ببین جاوید جان، بنظر من درکنار سینتکس، ادیتور هم باید قویتر بشه.
الان در MMB عملاً برای من تفوتی نداره که ساختار If کدوم یکی از اینها می بود، چون در خود ادیتور کل ساختار رو برای من شکل میده و من فقط باید کدها رو بنویسم.
البته میدونم که خودت به این نکته ها توجه داشتی و شاید همین الانشم ادیتوری خیلی قوی ساخته باشی.
با توجه به این توضیحات بنظر من ساختار روش دوم ({...}) مناسبتر هست، البته به شرطی که سینتکس بقیه ی ساختار های شرطی و حلقه ها هم مطابق با این تغییر کنه (دیگه endی درکار نباشه، کدها بین {...} قرار بگیرن).
ضمن اینکه بنا بر تجربیات، هر وقت تعداد خطوط کدهامون زیاد میشه و مثلاً از حلقه های تودرتو و ساختار های شرطی متعدد استفاده میکنیم، کدها خیلی درهم برهم میشه و بعضی وقتا پیدا کردن اینکه کدوم Else مربوط به کدوم If هست و امثالهم کمی دشوار میشه.
میتونی تو ادیتور یک گزینه درنظر بگیری که در صورت تمایل کاربر، ادیتور یکسری کامنت ها رو به کد اضافه کنه، مثلاً بعد از این آکولاد ها یه کامنت اضافه کنه که مثلاً آخر حلقه ی For و ...
بهرحال امیدوارم پیشرفت ساخت آپادانا به سرعت پیش بره و ما این طفل نوپایی که قبلتر میشناختیم رو در دوران بلوغ و شور و هیجان و بازیگوشیش ببینیم