نظر سنجی نهایی جهت انتخاب دامنه خبرگان

لطفا به یکی از بهترین نام های دامنه زیر انتخاب کنید !!!!

• FlashEnd.com

رای: 2 16.7%
  • ASDeveloper.com

رای: 8 66.7%
  • FlashExpert.Ir

رای: 1 8.3%
  • ProFlashDev.com

رای: 0 0.0%
  • FlashDevPro.com

رای: 0 0.0%
  • ExpertsFlash.Com

رای: 1 8.3%

• مجموع رای دهندگان
    12

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

با صحبت هایی که در میتینگ قبلی با دوستان داشتیم تصمیم گرفتیم از بین چند مورد از بهترین نام های انتخابی یک نام را انتخاب کنیم با این حال این نظر سنجی رو قرار دادیم تا بتونیم از طریق رای های داده شده اسم نهایی دامنه بخش خبرگان رو انتخاب کنیم

موفق باشید

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

تا 5 شنبه فرصت هست واسه رای دادن

موفق باشید

shushtar

New Member
من اصلا نمیدونم ها ا ا ا ا
اما این دومی ه از همه بهتره !!!
دیگه آدم فرق بین دو تا اسم و زیبایی شونو که می فهمه :d

massoudn

کاربر فعال
من اصلا نمیدونم ها ا ا ا ا
اما این دومی ه از همه بهتره !!!
دیگه آدم فرق بین دو تا اسم و زیبایی شونو که می فهمه :d
متوجه نشدم!
آهان،
شما در پی جلب نظر بودید یا اینکه قصد داشتید در نظر سنجی شرکت کنید؟،
آخه اون بالا نوشته شده شرکت در نظر سنجی، قرار شد یک گزینه انتخاب شود،
لطفاً جهت احترام به نظر دیگر دوستانی که صلاحیت انتخاب رأی دارند از ابراز نظرات شخصی خودداری فرمائید،
با احترام و تشکر از شما،
(ضمناً متن نوشته شده بالا تنها نظر شخصی نبود، فقط چون قرار بود کار گروهی انجام شود به این شکل ابراز گردید)
موفق و مؤید باشید.

armanbm

کاربر VIP
متوجه نشدم!
آهان،
لطفاً جهت احترام به نظر دیگر دوستانی که صلاحیت انتخاب رأی دارند از ابراز نظرات شخصی خودداری فرمائید،
با احترام و تشکر از شما،
(ضمناً متن نوشته شده بالا تنها نظر شخصی نبود، فقط چون قرار بود کار گروهی انجام شود به این شکل ابراز گردید)
موفق و مؤید باشید.

سلام رفیق عزیز.
اینجا قسمت خبرگانه و همه باهم دوستند.
لطفا جو رو دوستانه بزارید بمونه.
اینجا هم همه کارشون رو بلدن، یه انجمن معمولی نیست که مدیر کنترل اسپم بخواد.
ماچ به همه ی دوستان :d ( ریشام رو زدم نمیخواد فرار کنید!!!! :-").
یا الله.

massoudn

کاربر فعال
سلام رفیق عزیز.
اینجا قسمت خبرگانه و همه باهم دوستند.
لطفا جو رو دوستانه بزارید بمونه.
اینجا هم همه کارشون رو بلدن، یه انجمن معمولی نیست که مدیر کنترل اسپم بخواد.
ماچ به همه ی دوستان :d ( ریشام رو زدم نمیخواد فرار کنید!!!! :-").
یا الله.
ممنون که متوجه شدید.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

لطف کنید فقط در نظر سنجی شرکت کنید و از زدن پست خودداری کنید

با تشکر

موفق باشید

shushtar

New Member
متوجه نشدم!
آهان،
با احترام و تشکر از شما،
موفق و مؤید باشید.
اونایی که میدونن من کیم - میدونن چرا این حرف رو زدم

حالا
تو بدو دنبال بازیت لطیف مطیف

افتا ا ا ا ا ا ا اد ؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

لطف کنید بحث رو شروع نکنید و همینجا خاتمه بدید

موفق باشید

massoudn

کاربر فعال
سلام دوست من

لطف کنید بحث رو شروع نکنید و همینجا خاتمه بدید

موفق باشید
:sad:
برداشت آزاد،
رفتار و کردار هر شخص نشانه شخصیت وی است،
جای این سخن در اینجا نیست،
برداشت آزاد،
فقط یک مورد را متذکر می شوم (با شخص خاصی نیستم)،
اگر در هر شرایطی و هر مکانی شخصی قوانین را زیر پا گذارد، بدیهیست که سنگ روی سنگ بند نخواهد بود،
بنده خوب می دانم که اینجا مدیر دارد و هر کدام نیز کارشان را بخوبی دانسته و خوب انجام می دهند و ایشان هستند که باید جلوی نقض قوانین را بگیرند،
ولی چون قانون نظر سنجی شکسته شد از اینکه وقت، فکر و تحقیق (اندکی) ی که برای شرکت در این امر و ابراز نظر صرف کردم را خواستم ضایع نشده باشد،
اگر قرار بود به این شکل باشد که بهتر بود تصمیمات گرفته می شد و بعد اعلام می شد،
از مدیران کنونی و آینده خواهشمند است که فکری بابت چنین حرکتهایی بیاندیشند،
بنده با دانش اندکی که یدک میکشم فقط قصد خدمت و کمک به دوستان را دارم و از اینکه نام (خبرگان فلش) نیز با عنایت مدیران عزیز به اینجانب اعطا شد انگیزه این امر دو چندان شد،
امیدوارم کس یا شخصی از این سخن خرده به دل نگیرد،
موفق و مؤید باشید.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

من موندم این جماعت چی فکر کردن که اینجوری حرف میزنن

یکی از کاربر ها پاشده اومده به من میخواد تذکر بده که چرا من نمیتونم توی نظر سنجی شرکت کنم و خواست خویشتن داری یاد ما بده و ...... خودش فهمید چی گفته شده ......
نمیخوام بگم عقده ای هستم یا چیز دیگه ولی از چنین رفتار هایی بیزارم که بخواد واسه ما شاخ و شونه بکشه بنده در پست شماره 3 اعلام کردم که نظر سنجی فقط تا 5 شنبه هست بعد بیاد ......

با این حال این پست رو نمیخواستم بزنم ولی چون میدونم این حرکت ها بازم ممکنه تکرار بشه برای جلوگیری گفتیم بگیم تا بعد ها دلخوری پیش نیاد

در صورتی که هر کی از سمتش نارضی هست به بنده پیام خصوصی ارسال کنه تا از این سمت به عضو عادی تبدیل کنم

چون نام دامنه انتخاب شد و ... این تاپیک رو باز میکنم تا دوستان هر نظری دارند اعلام کنند

موفق باشید

massoudn

کاربر فعال
No problem-Is solved

سلام،
آونگ عزیز ما دستی را که گرفتیم رها نمی کنیم،
بنده نیز در یکی دو مورد از مسائلی که پیش آمده بود اختلاف نظر داشتم،
ولی بعد از صحبت با جنابعالی و هادی عزیز متقاعد شدم،
معمولاً اینگونه است که در جمع همواره نمی توان همه را به رضایت کامل رساند،
من نمی دانم چه گفته شده، ولی فکر می کنم این گونه مسائل قابل حل باشد،
موفق و مؤید باشید.

armanbm

کاربر VIP
دوستان امیدوارم رک بون من کسی رو ناراحت نکنه!

موضوع اصلا بحث پیچیده ای نیست. ما باید دقت کنیم که شاید چیزی که ما تو ذهنمون به عنوان قانون انجمن میدونیم . اصلا جزو قوانین نباشه. و یا چیزی که فکر میکنیم انجامش درسته خلاف قوانین باشه. (کسی به خودش نگیره)

بنده یک بار گفتم. دوباره میگم. اینجا مدیرای اجرایی خوبی داره. اما من توقع ندارم این مدیران عزیز و زحمت کش. با اینهمه مشغله و کاری که این انجمن رو دوش اونها انداخته، مدیریت اسپم رو هم انجام بدن. بنظرم این مثل مبصر میمونه برای کلاس های دانشگاهی. برای یک استاد مبصری گری در درجه ی اول پایین آوردن سطح خودش و در درجه ی بعدی پایین آوردن سطح دانشجویانش است.

من از جایی که هستم هم راضیم. اگر راضی نبودم با اینکه انجمن فعالیتش موقتا خوابیده، باز پشت هم بهش سر نمیزدم. اگر راضی نبودم از بابلسر پا نمیشدم بیام میتینگ. اگه راضی نبودم این پست رو نمیدادم. واگر ارشد نداشتم امکان نداشت بزارم انجمن سوت و کور بمونه...

لطفا کسی سخنی که باعث دور شدن دوستان از هم میشه نزنه.

وقتی هادی جان گفت من میخوایم یک رابطه ی برادری بین بچه های خبره باشه، من اون رو یک حرف تشریفاتی که آدم های سیاست مدار میزنن ندیدم؛ اون حرف رو ابگوی رفتاریم تو انجممن قرار دادم. و توقع دارم بقیه ی دوستان هم چنین باشند. شرط خبره بودن رو اخلاق همراه علم دیدم. و همین بود که من رو به این سایت وابسته کرد. مرام کسانی که توش عضو بودن..

لطفا همه به هم به چشم برادر نگاه کنید. اگر غیر این است و اینجا یک محیط علمی و خشک صرفا جهت یادگیری است. بفرمایید تا همه بدانیم چطور باید رفتار کنیم.
با تشکر.
در پناه پناهنده....

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

آرمان عزیز بنده منظورم با هیچ شخص خاصی نیست و اون موضوعی که گفتم هرکی ناراضی هست اطلاع بده برای این گفتم که دیگه حوصله سر و کله زدن با کاربرای این چنینی رو ندارم

رابطه بین خبرگان بردارانه هست و اگر غیر این بود این گروه تا الان سرپا نبود پس بدونید ما به این گروه خیلی اهمیت میدیم که داریم همه تمرکزمون رو روی این گروه میزاریم تا هیچ مشکلی برای گروه بوجود نیاد ولی زده شدن بعضی گفته ها ........

موفق باشید

kodex2

کاربر فعال
ترجیح میدم جوابتو ندم آونگ پس لطفا موضوع رو کش دار نکن. همین شیوه رو ادامه بدید. ایشالله نتیجه می گیرید.

بالا