افزونه 1 نظر سنجی قسمت اول مطبخ خانه سه بعدی ( بازدید برای عموم آزاد است )!!!

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

دوستان عزیز قصد دارم هر از چند گاهی یک تکنیک مکس رو بصورت آموزش داخل انجمن قرار بدم

البته برای اینکه فضای کار شاداب تر باشه هر بار سه گزینه پیشنهاد داده میشه و شما دوستان

از لیست معرفی شده با دادن رای اعلام می کنید که کدوم تکنیک آموزش داده بشه...

علی الحساب منوی پیشنهادی قسمت اول

1- سالاد Morph با Conform ( نحوه ایجاد Morph بین دو موضوع با تعداد Face متفاوت با استفاده از ابزار Conform )

2- کیک بالشتی با Cloth ( نحوه ایجاد بالش به شکلی سریع و موثر توسط Cloth modifier )

3- دمنوش Vol.Select ( آشنایی با قابلیت های یک Modifier کم مدعا اما قدرتمند )

خب تا میرم دستامو بشورم و کلاه سرآشپزیمو بزارم رو سرم، دوستان عدد گزینه مورد نظرشون رو اعلام کنن

تا هر چه سریعتر اجاق این مطبخ خونه رو روشن کنیم:)

موفق باشید

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سلام، تشکر از همکاریتون، آموزش ها رو توی بخش دانلود آموزش بذارید فقط.
ضمن اینکه ممکنه افراد مبتدی هم قصد شرکت در نظر سنجی داشته باشن و با این اسم ها گیج بشن پس بهتره اسم تکنیک همراه با توضیحات هم باشه، به عنوان مثال آموزش ساخت بالش توسط شبیه سازی پارچه (Cloth).
من Morph رو پیشنهاد میدم چون اخیرا کسایی هم بودن که در این مورد سوال کرده بودن
ممنون، موفق باشی*

javad online

Active Member
بسلام
هر بار میخوای سه نفر رو ببری لب چشمه 2 نفر رو تشنه برگردونی. ما که هر سه تا رو دوست داریم ولی خوب اگر سخته برای شما گزینه 1

آخرین ویرایش:

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

از دوستانی که تا بحال در این نظر سنجی شرکت کردند تشکر میکنم، اما باید عنوان کنم که سطح مشارکت پایینه
و شخصا انتظار یه همچین بازخورد ضعیفی رو نداشتم وقتی که برای موضوعات بعضا مشابه دوستان بارها و بارها سوال می پرسن و مشارکت میکنن:sad:

بگذریم اینجوری که معلومه باید بازم خودم یه آستینی بالا بزنم، اولا خدمت دوستان که بی سر و صدا میان و میرن و تو نظر سنجی شرکت نمی کنن اعلام کنم

1- بعضی از تکنیک هایی که قراره آموزش داده بشه تو دکان هیچ عطاری نیست چون در طول سالها و بر اثر تجربه شخصی حاصل شده .

2- اگه تا جمعه آینده ( 92/12/23 ) تعداد افرادی که تو نظر سنجی شرکت خواهند کرد به 50 نفر برسه چند تا چاشنی اساسی به موارد بالا اضافه میکنم تا خوشمزه تر بشن

اگه تعداد افرادی که تو نظر سنجی شرکت میکن به 100 نفر برسه آموزش رو بجای حالت نوشتاری به آموزش ویدئویی تبدیل میکنم و اگر تعداد به 200 نفر و یا بیشتر برسه

یه سفره ای براتون میچینم از ترکیب منوی پیش نهادی بالا که برید واسه بچه محلاتون تعریف کنید :wink:

بسیار خب دوستان پس لطفا تا غذا سرد نشده دست بجنبونیدو یه ندایی به رفیق رفقا بدید تا تو این مهمونی حضور داشته باشن، بسم ا...

موفق باشید

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
اگرم زیر 50تا بود فکرکنم سرپایی یه لقمه میدی دست بچه ها گشنه برنگردن :)
اگر ویدئو باشه فکر میکنم هم خودت راحت تر باشی هم بچه ها، چون ضبط ویدئو از تایپ کردن و اسکرین شات گرفتن آسون تره.

Hidden Dragon

کاربر فعال
اگرم زیر 50تا بود فکرکنم سرپایی یه لقمه میدی دست بچه ها گشنه برنگردن :)
اگر ویدئو باشه فکر میکنم هم خودت راحت تر باشی هم بچه ها، چون ضبط ویدئو از تایپ کردن و اسکرین شات گرفتن آسون تره.

با سلام،

خیالتون راحت، اگه تا حالا پستهای من رو دنبال کرده باشید متوجه می شید که صرف نظر از لحن شوخ طبعانه اونها حتی المقدور سعی شده

پاسخ ها دارای کاربرد مناسب و منطق لازم باشند، برای افرادی مثل من که بحث آموزش نه تنها به عنوان یک فعالیت شغلی بلکه بیشتر به عنوان

یک علاقه شخصی مطرحه این موضوع به عنوان یک دغدغه جدی وجود داره که وقتی زمان افراد رو برای ارایه یه مبحث آموزشی می گیرم

متناسب با اون زمان اطلاعات مفید به اون شخص منتقل کنم.... پس خیالتون راحت به امید خدا آخرش چیز بدی از آب درنمی آد، انشاء ا...

اما موضوع اینه که: مستمع صاحب سخن را بر سر وجد آورد ...از اونجاییکه یکی از دلایل این پیشنهاد، ایجاد شور و نشاط در انجمن بوده

من این شروط رو به عنوان محرک اعلام کردم که میزان مشارکت پذیری افراد کمی افزایش پیدا کنه و دوستان تنها برای رفع اشکال وارد این انجمن نشن

بلکه کمی افق دید رو باز تر کنیم تا این انجمن به روزهای اوجش برگردونیم و اینکار تنها موقعی صورت میگیره که همه دوستان در خلق فرصتهای نو

مشارکت کنن، هر چند گله ای از فرد خاصی ندارم اما حداقل انتظار من این بود که اعضاء با سابقه تر توی یه همچین حرکت هایی خودشونو فعال تر نشون

میدادن تا یه انگیزه ای باشه برای افراد تازه وارد و یا کم فعالیت، مثلا فکر میکنم به جایی بر نمی خورد که اعضاء گروه مدیریتی این انجمن یا کاربرای متخصص و فعال

کمی بیشتر از خودشون علاقه نشون میدادن و تو این نظر سنجی مشارکت می کردن تا محرکی باشن واسه مابقی دوستان.

به هر حال این تازه اول یه حرکته بزرگه امیدوارم دوستان میزان مشارکت خودشون رو افزایش بدن علی الخصوص پایه ثابت های انجمن.....

موفق باشید

intel_amd

Active Member
گزینه 1
به نظرم اگه از همون اول بجای صحبت های متفرقه صاف آموزش گفته میشد تا حالا 2 تاش تموم بود , برای افزایش بازده گفتم امیدوارم ناراحت نشده باشید و دستتون خیلی خیلی درد نکنه

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
منظورتون از یک استفاده از Skin Wrap و ... هست ؟

Hidden Dragon

کاربر فعال
منظورتون از یک استفاده از Skin Wrap و ... هست ؟

با سلام،

خیر، در این تمرین وارد مبحث Skin Warp نمیشیم و قصد داریم از Conform برای تولید مدل های واسطه برای Morph استفاده کنیم

در حال حاضر لینک این آموزش رو در قسمت آموزشها قرار دادم، خوشحال میشم بعد از مشاهده، نظرتون رو درباره اون آموزش

در پست مربوطه اعلام بفرمایید.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا