نظر سنجی(فوری)

sajjadleymer

New Member
سلام دوستان
1- به نظر شما بهترین نسخه 3d max کدومه؟
2- اگه کسی تونست 3d max رو روی ویندوز7 32بیتی نصب کنه و اونو کرک کنه و همچنین بتونه پلاگین vray رو بدون مشکل نصب کنه، لطفا نسخه اون 3d max اعلام کنه.(بهمراه لینک دانلود اون پلاگین)
ممنون میشم نظراتتون رو ببینم

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
من با مكس ٢٠١١ خيلي راحت بودم، بقيه ش باگ و مشكل زياد داشت البته امكانات ٢٠١٤ نسبت به ٢٠١١ رو هم نميشه ناديده گرفت
موفق باشي

Yasharp

Active Member
سلام من هم با مکس 2011 خیلی راحتم

سلام دوستان
1- به نظر شما بهترین نسخه 3d max کدومه؟
2- اگه کسی تونست 3d max رو روی ویندوز7 32بیتی نصب کنه و اونو کرک کنه و همچنین بتونه پلاگین vray رو بدون مشکل نصب کنه، لطفا نسخه اون 3d max اعلام کنه.(بهمراه لینک دانلود اون پلاگین)
ممنون میشم نظراتتون رو ببینم

ببخشید شما چرا از ویندوز 32 بیتی استفاده میکنید؟

parh

Member
سلام : میدونید منم خودم نمیدونستم فکر میکردم اگه از 32 استفاده کنم برای سیستم من بهتره ولی بعد فهمیدم اگه مثلا رم 8 یا 12 داشته باشی سیستم 32 بیتی فقط 4 تا شو ساپورت میکنه و ما بقی بلا استفاده میمونه ...

sajjadleymer

New Member
سلام : میدونید منم خودم نمیدونستم فکر میکردم اگه از 32 استفاده کنم برای سیستم من بهتره ولی بعد فهمیدم اگه مثلا رم 8 یا 12 داشته باشی سیستم 32 بیتی فقط 4 تا شو ساپورت میکنه و ما بقی بلا استفاده میمونه ...

اما اگه یه رم ضعیف 2 گیگ داشته باشی چطور؟

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
براي استفاده از مكس ٦٤ بيت بايد مادربورد و سي پي يو هم ٦٤ بيتي باشند. توي مادربورد هاي ٦٤ بيتي اطلاعات در غالب دو پكت ٣٢ بيتي به سي پي يو ارسال ميشن اما ٣٢ بيتي فقط يك پكت و بديهيه كه حجم بيشتري از اطلاعات در آن واحد پردازش ميشه، جديدا دارن سعي ميكنن سيستم هاي ١٢٨ بيتي بسازن، اونوقت ما هنوز تو ٣٢ مونديم :)

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
پس نیمدونی دیگه شده عین افیس !
سرعت در حد مایا !!!
منتال ری فوق العاده قوی شده ! یعنی میتونم بگم GI ــش از Vray زده بالا !

یکی دیگه هم بخاطر باگ ها زیادش !!!

amir989

Member
پس نیمدونی دیگه شده عین افیس !
سرعت در حد مایا !!!
منتال ری فوق العاده قوی شده ! یعنی میتونم بگم GI ــش از Vray زده بالا !

یکی دیگه هم بخاطر باگ ها زیادش !!!

من ی کار انیمیت دارم که وقتی تو مکس ۲۰۱۳ اجراش میکنم ویو مکس اونو خیییلی روون نشون میده. اما مکس ۲۰۱۴ نه. به شدت تیک میزنه. درصورتی که قرار بود مکس ۱۴ تو این زمینه از بقیه بهتر باشه. کار خاصی باید انجام داد تو مکس ۱۴ یا اینکه اینم از شانس منه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا