مسخره است.چه ربطی داره.کم کم داره مجید ان لاین هم مسخره بازی میشه کاملاً باهات موافقم
hamid ir Well-Known Member Aug 22, 2005 #21 ea_utopia گفت: مسخره است.چه ربطی داره.کم کم داره مجید ان لاین هم مسخره بازی میشه کلیک کنید تا باز شود... کاملاً باهات موافقم
ea_utopia گفت: مسخره است.چه ربطی داره.کم کم داره مجید ان لاین هم مسخره بازی میشه کلیک کنید تا باز شود... کاملاً باهات موافقم
ALE Well-Known Member Aug 22, 2005 #22 اولا چرا دوستان کم پیدا شدند نظرات کم هست لطف کنید ادامه بدید دوم اینکه من اصلا اهل چت و اینجور چیزها نیستم این کار را هم فقط این بار انجام میدهم حق با دوستان هست مجید آنلاین جای این کار ها نیست پوزش فقط این یک بار
اولا چرا دوستان کم پیدا شدند نظرات کم هست لطف کنید ادامه بدید دوم اینکه من اصلا اهل چت و اینجور چیزها نیستم این کار را هم فقط این بار انجام میدهم حق با دوستان هست مجید آنلاین جای این کار ها نیست پوزش فقط این یک بار
mostafa_az Well-Known Member Aug 22, 2005 #23 والا چي عرض كنم . فكر ميكنم عكس شماره 2 بهتر باشه . مخلصيم مصطفي
FashisT Active Member Aug 23, 2005 #24 تا کی میخواد ادامه پیدا کنه؟ بازم هم برخوردی نمیکنم تا ببینیم هدفی این قضیه داشته یا نه! فعلا
Erfan Active Member Aug 23, 2005 #25 خب به حرف گربه سياه بارون نمياد ! گيريم همه اونها قشنگ باشه !! منظور خاصي داريد از اين كار ؟
ALE Well-Known Member Aug 24, 2005 #26 دوستان با عرض شرمندگی من تنها به چند رای دیگر از سوی شما نیاز دارم اگر ممکن دوستان دیگر هم انتخاب کنند واقعا ببخشید فعلا منتظرم مرسی
دوستان با عرض شرمندگی من تنها به چند رای دیگر از سوی شما نیاز دارم اگر ممکن دوستان دیگر هم انتخاب کنند واقعا ببخشید فعلا منتظرم مرسی
FashisT Active Member Aug 26, 2005 #27 شرمنده فکر کنم دیگه تا حد کافی نظرهای دوستان به کارتون اومد! فعلا