نظر سنجی در مورد آپلود سنتر و ویژگی های اون

alireza82

Well-Known Member
سلام به همه دوستان عزیز
آقا از تمام دوستان خواهش میکنم تا نظرشون رو در مورد امکاناتی که یه آپلود سنتر قوی باید داشته باشه بگن!
حقیقتش دارم یه اسکریپت خفن برای آپلود سنتر مینویسم و میخوام نظر دوستان رو در مورد اینکه یه آپلود سنتر باید چه ویژگی ها و امکاناتی داشته باشه بدونم.
از لطفتون ممنونم
موفق باشید.

dodelam

Member
به نظر شخصی من یه آپلود سنتر باید به کاربران اکانت بده @ اگه هم نده باید موقع آپلود ازش پسورد بخواد !

در مرحله بعد نباید فایلها حذف بشه @! ارور پهنای باند بده ! -+- لینک دلیت بده ! سند میل بده !

و هر چی خودت صلاح می دونی :d

به نظر شخصی من یه آپلود سنتر باید به کاربران اکانت بده @ اگه هم نده باید موقع آپلود ازش پسورد بخواد !
در مرحله بعد نباید فایلها حذف بشه @! ارور پهنای باند بده ! -+- لینک دلیت بده ! سند میل بده !

و هر چی خودت صلاح می دونی :d

شما بزرگترین خصوصیت یک اپلود سنتر خوب رو فراموش کردید بگید

اونم لینک مستقیم به فایله

این رپیدشیر کوفتی اگه لینک مستقیم میداد بقیه اپلود سنتر ها درشون تخته میشد

alireza82

Well-Known Member
سلام
ممنون از جواباتون
در مورد اکانت بله این امکان رو براش درست کردم! درمورد پهنای باند و ... که خوب به اسکریپت ربطی نداره :d
در مورد لینک مستقیم هم4 تا روش براش گذاشتم که قابل انتخاب هست هر کدوم
1- دانلود مستقیم
2- دانلود غیر مستقیم با نام حقیقی
3- دانلود غیر مستقیم با اسم غیر واقعی
4- ایمیل کردن فایل ( این رو هنوز اضافه نکردم)
البته من معذرت میخوام یکم موضوع تاپیک پرت انتخاب شده منظور من اسکریپت آپلود سنتر بود نه خود آپلود سنتر
خواهش میکنم دوستان اگر ایده ای دارن بگن مثلا اگر فلان امکان رو داشته باشه خوبه!!! و بدرد میخوره و .... میخوام دیدم کمی وسیع تر شه!
موفق باشید

jhoseini

Member
کسایی که از آپلود سنتر استفاده میکنن اکثراً اطلاعات زیادی از اینترنت ندارن، بهتره محیط صفحه اول خیلی ساده و واضح باشه، یه فیلد browse که کاربر آدرس بده و url دانلود بگیره
ولی در مورد مدت زمان نگه داری فایل ها نمشه نظری داد، باید دنبال یه ایده برای این مشکل گشت، چون موندن فایل ها فضا مصرف میکنه و حذف کردنشم که خودتون میدونید چقدر چندش آوره
crazy.gif

4- ایمیل کردن فایل ( این رو هنوز اضافه نکردم)
من شنیدم ارسال فایل بصورت ضمیمه به ایمیل از پهنای باند نمیخوره چون http نیست ، این حقیقت داره؟
kaffeetrinker_2.gif

آخرین ویرایش:

alireza82

Well-Known Member
کسایی که از آپلود سنتر استفاده میکنن اکثراً اطلاعات زیادی از اینترنت ندارن، بهتره محیط صفحه اول خیلی ساده و واضح باشه، یه فیلد browse که کاربر آدرس بده و url دانلود بگیره
ولی در مورد مدت زمان نگه داری فایل ها نمشه نظری داد، باید دنبال یه ایده برای این مشکل گشت، چون موندن فایل ها فضا مصرف میکنه و حذف کردنشم که خودتون میدونید چقدر چندش آوره
crazy.gif

من شنیدم ارسال فایل بصورت ضمیمه به ایمیل از پهنای باند نمیخوره چون http نیست ، این حقیقت داره؟
kaffeetrinker_2.gif

ممنون از نظرت
اصلا یاد حذف کردن فایل ها نبودم!!!! این و یه کاریش میکنم ادمین تصمیم بگیره در موردش که چه جوری عمل شه بعد از تعداد مشخص دانلود یا روز یا دانلود نشدن بعد از مدت زمانی خاص .... دمت گرم این ایده خوبی بود.
در مورد اون ایمیل من حقیقتش اون رو گذاشتم برای آخر کار و اطلاعاتی راجبش ندارم باید برم ببینم اصلا چه جوری میشه این کار رو کرد! تا ببینیم پهنای باند میخوره یا نه :D ولی نکته جالبی بود اگر پهنای باند نخوره جالب میشه هر چند یکم عجیب میشه اگر اینطوری باشه.
ولی وقتی این کار رو کردم حتما اطلاعاتش رو در اختیار بقیه دوستان میزارم مخصوصا با این چیزی که گفتید واقعا برام مطلب جالب شد. ( اگرم اساتید کسی چیزی میدونه که خوشحال میشم بدونم)
موفق باشید

jhoseini

Member
من طریقه ضمیمه کردن فایل به ایمیل رو دارم، اگه گیر نیوردی بگو بزارم اینجا

alireza82

Well-Known Member
ok
دمت گرم چشم حالا یه سرچکی میکنم اگر گیر نیوردم حتما زحمت بهت میدم. دمت گرم
give_rose.gif

1p30

Member
همین چیز های که دوستان کفتم خوب بود یک اصل مهم هم طراحی خوب است و صرعت بالای لود صفحه و آپلود سریع و...
موفق باشید

jhoseini

Member
در مورد سرعت یه چیزی یادم اومد
با parsaspace کار کردید؟
یه کامپوننت آپلود فایل ای جکس داره به اسم RedUpload، سرعتش عالیه، به نظر من بهتر از cuteftp کار میکنه، حتماً یه نگا بندازید اگه اکانت دارید تست کنید

alireza82

Well-Known Member
سلام
پروتکل Ftp کلا کند هست کاریشم نمیشه کرد. در مورد ظاهر هم بله حق با شماست برا همین اسمارتی ایش میکنم که ظاهر رو بتونن راحت تغییر بدن.

جدیدترین ارسال ها

بالا