نظر سنجی در باره سواد مایاکاران در ایران

hesam_dj10

Active Member
سلام
من میخاستم توی این تاپیک یه نظر سنجی بزارم که یه موضوع برام روشن بشه
اونم اینه که چرا توی ایران اینقدر افرادی که 3d کار میکنن کمه؟؟؟؟
و یا اینکه اینقدر ضعیف هستند؟؟؟؟
من این تاپیک رو توی قسمت مایا گذاشتم چون فکر میکنم که ما توی قسمت 3dmax بهتر کار میکنیم تا مایا.

نظر خودم اینه که ما توی 3d ضعیف هستیم چون چشم تنگیم!!!
یعنی نمیتونیم ببینیم که یکی دیگه هم maya یا هر نرم افزار دیگه ای بلده
البته جسارت نشه من خودمو میگم
اگه بخایم صادق باشیم خیلی از ما همین جوری هستیم
فکر میکنیم که اگه به کسی یاد بدیم از علم خودمون کم میشه
و به این فکر نمیکنیم که زکات علم یاد دادن اونه
و یا اگه به کسی چیزی یاد بدیم خیر و برکتش به ما هم میرسه
نظر دوستان چیه؟؟؟

davoodice

Well-Known Member
زکات علم واین حرفا مال این علما نیست برادر بنده به شخصه هیچ علاقه ای به زکات دادن در مورد چیزایی که جر خوردم یاد گرفتم نیستم مگه این که مبادله کنم. همیشه مبادله دانش خوبه بهتره به فکر مفت خوری نباشیم . همین که داری این همه زکات از اموزشی های مجانی میگیریم کافیه اگه مرد عمل باشی میشینی از دوشون مطلب در میاری اگه هم نمی خای باید منتظر زکات باشی.

hesam_dj10

Active Member
شما راست میگید ولی نه با این شدت!!!!!!!
درسته که علمو باید مبادله کرد ولی وقتی علمی ندارن که با شما مبادله کنن باید چکار کنن
خب شمایی که بلدی باید به دیگران یاد بدی
و یا حداقل یه راه جلوی اونا بزاری
نه اینکه هرکی بلد بود بیاد و بقیه گور باباشون

مثل اینه که معلم کلاس اول دبستان بیاد بگه خب بچها اگه کسی از شما چیزی بده که به من یاد بده بمونه که من بهش الفبا رو یاد بدم بقیه گم شن بیرون

آخرین ویرایش:

davoodice

Well-Known Member
مثل اینه که معلم کلاس اول دبستان بیاد بگه خب بچها اگه کسی از شما چیزی بده که به من یاد بده بمونه که من بهش الفبا رو یاد بدم بقیه گم شن بیرون

معلم کلاس اولم پول میگیره بابت کارش عزیز . در راه رضای خدا که نیست

hvo

Member
سایت های ایرانی یه چند تایی دارن .
mihandownload.com
vatandownload.com
p30download.com
p30learning.com
برو به سایت های بالا و جست و جو کن Maya ( البته نرم افزار های مربوطه هم میاره )
اگه یه سایت می خوای همه فیلم های آموزشی رو داشته باشه . نشدنیه . بعضی از فیلم ها خیلی سخت گیر میان . من خودم فیلم هایی دارم که اگه اینترنت رو شخم هم بزنی نمی تونی پیداشون کنی .
سایت zobdeh خوبه ( که البته یه کوچولو پولی ) من هیچ وقت از zobdeh دانلود نکردم . به همین دلیل توصیه نمیکنم .
سایت های خارجی هم که بچه ها کلی میشناسن من هم چند تا می گیم
cgpersia.com
cgshare.vn ( لینک ها مدیافایر هستند و لی پیدا کردن لینکاش داستان داره )
اگه اهل torrent هستی سایت های زیر آخر آموزش ( یعنی ته بروزن ) gnomon آموزش رو بزاره 2 روز بعدش میاد تو سایت های زیر
Demonoid | Torrent Search Engine – Demonoid
rutracker.org
gfxpeers ( اینو جست و جو کن نمی دونم آدرس دقیقش چیه )
cgpeers.com ( من روی این سایت خوابیدم . فقط از این دانلود می کنم )
سایت های بدرد نخور فارسی هم هستند :
cgnet.ir ( سایتش در حد انیمیشن تهران 1500 )
mostafa3d ( تو اینترنت جست و جو کن ) ( البته این سایت خوبه )
یه سایت عالی فارسی هم بود که جمع شد .

نظر آخر آموزش های fxphd و gnomon رو بگیر . بخصوص gnomon و فیلم های alex alvarez . اگه می خوای مایا کار حرفه ایی بشی فیلم های آموزشی escape رو هم بگیر . البته بعضی هاش به این راحتیا گیر نمی آد
اگه دوستان بازم میشناسن . ما ور بی نصیب نکنند .

من قبلاً هم کلی آموزش معرفی کردم و بازم معرفی می کنم . دلیلی نداره نخوایم آموزش ها رو پخش کنیم . به نظر من کسی که آموزشی پخش نمی کنه سوادش رو نداره . من خودم از صفر شروع کردم بدون هیچ منبعی و انقدر بدبخت نیستم که چهار تا آموزش من رو عقب بندازه . توی ایران همه دوست دارن سنگ جلوی پای تو بندازن تا رشد نکنی دلیلش هم اینه چون خودشون پایین هستند میخوان شماهم پایین باشید ولی من اینطوری نیستم .
لینک هایی که من به شما می دم 5 ساله دارم و هر روز هم دارم تحقیق می کنم پس در نتیجه هیچ وقت عقب نیستم

آخر از همه فقط خودمون رو نبینیم و نگیم فقط من به کجا می رسم دوست دارید یکی طرز فکر خود شما رو نسبت به خودتون داشته باشه .

آخرین ویرایش:

maxscript

Well-Known Member
من این تاپیک رو توی قسمت مایا گذاشتم چون فکر میکنم که ما توی قسمت 3dmax بهتر کار میکنیم تا مایا.
ضعیف تر بودن نمی تونه مختصص به نرم افزار باشه ضعف تو هنر و خلاقیت هست که کسانی که تری دی کار می کنن تا اونجا که بتونن سعی می کنن خودشونو رو خلاقیت تقویت کنن تا برنامه شما وقتی توی هنر و خلاقیت ضعف دارید مکس و مایا نداره شما وقتی نوشتن نمی دونید خودکار و مداد نداره

m2_farzan

Active Member
ضعیف تر بودن نمی تونه مختصص به نرم افزار باشه ضعف تو هنر و خلاقیت هست که کسانی که تری دی کار می کنن تا اونجا که بتونن سعی می کنن خودشونو رو خلاقیت تقویت کنن تا برنامه شما وقتی توی هنر و خلاقیت ضعف دارید مکس و مایا نداره شما وقتی نوشتن نمی دونید خودکار و مداد نداره

دقیقا همینه. یه بار یکی از بچه ها حرف خوبی زد:
یه فیلم دارم که توش یک نقاش با یک راپید نقاشی ای میکشه که دهن همه با دیدنش باز میمونه، حالا ما بجای تبحر و خلاقیت بریم دنبال ابزارهای آماده و بحث سر اینکه کدوم نرم افزار بهتره. همینه که عقب میمونیم.

hesam_dj10

Active Member
من قبلاً هم کلی آموزش معرفی کردم و بازم معرفی می کنم . دلیلی نداره نخوایم آموزش ها رو پخش کنیم . به نظر من کسی که آموزشی پخش نمی کنه سوادش رو نداره . من خودم از صفر شروع کردم بدون هیچ منبعی و انقدر بدبخت نیستم که چهار تا آموزش من رو عقب بندازه . توی ایران همه دوست دارن سنگ جلوی پای تو بندازن تا رشد نکنی دلیلش هم اینه چون خودشون پایین هستند میخوان شماهم پایین باشید ولی من اینطوری نیستم .
لینک هایی که من به شما می دم 5 ساله دارم و هر روز هم دارم تحقیق می کنم پس در نتیجه هیچ وقت عقب نیستم

آخر از همه فقط خودمون رو نبینیم و نگیم فقط من به کجا می رسم دوست دارید یکی طرز فکر خود شما رو نسبت به خودتون داشته باشه .

خب من هم همینو میگم

hesam_dj10

Active Member
منظور من از ضعیف بودن اینکه روی max بیشتر تمرکز دارن تا maya

hamidroosta

Active Member
زکات برای علم؟؟؟؟؟
بابا کسی که یه چیزی یاد گرفته یا عمرش را طلف کرده یا پول وسرمایه را خرجش کرده پس فکر نکنم خدا هم راضی باشه که زکات بدهی
درضمن من خودم شخصا برای هرساعت 200000 تومان الی 400000 هزار تومان خرج کردم واز کار وزندگی افتادم وجایی هم سرکارنرفتم بعد شما خودتون راضی هستی من مفت به اسم زکات اون را به بقیه بدهم؟؟؟؟؟
درضمن ایران را مقایسه نکن باخارج نه درزمینه مایا ومکس بلگه درتمامی زمینه ها چون ما کجا واونها کجا..شما مثلا همین رانندگی در ایران را مثل خارج کن بقیه اش پیشکشت..

hesam_dj10 عزیز این چه حرفیه می زنی ؟ همه دوستان جواب های کاملا منطقی دادند وقتی مثلا شما وقت خوابت که همه تو خواب ناز هستند را میزاری رو کار اونا می خوابند اونا در حال استراحتند شما داری چشم ، بدن ، جون و زندگی را صرف یه کار می کنی اصلا فکر نکنم خدا هم راضی باشی بیای این جوری زکاتش را بدی .....

hesam_dj10

Active Member
زکات برای علم؟؟؟؟؟
بابا کسی که یه چیزی یاد گرفته یا عمرش را طلف کرده یا پول وسرمایه را خرجش کرده پس فکر نکنم خدا هم راضی باشه که زکات بدهی
درضمن من خودم شخصا برای هرساعت 200000 تومان الی 400000 هزار تومان خرج کردم واز کار وزندگی افتادم وجایی هم سرکارنرفتم بعد شما خودتون راضی هستی من مفت به اسم زکات اون را به بقیه بدهم؟؟؟؟؟
درضمن ایران را مقایسه نکن باخارج نه درزمینه مایا ومکس بلگه درتمامی زمینه ها چون ما کجا واونها کجا..شما مثلا همین رانندگی در ایران را مثل خارج کن بقیه اش پیشکشت..
با کمال احترام ولی من فکر کنم شما منظور منو بد متوجه شدید
من که نمیگم شمایی که پول دادید و یاد گرفتین بیاین در خونه ما التماس کنید که به من یاد بدید.:green:
من میگم شمایی که یاد گرفتید بیایین حالا یا با گذاشتن کلاس و یا با ساختن یه سری اموزش ها و فروش اونها تو فروشگاه همین سایت یا جای دیگه به پیشرفت سواد مایا کمک کنید
چون ما به جای اینکه اموزش با زبان لاتین نگاه کنیم و هیچی نفهمیم بیاییم اموزش های شما با زبان شیرین فارسی رو ببینیم.
به نظر شما چند تا اموزش خوب از مایا به زبان فارسی وجود داره...؟؟؟
یه قسمت دیگه از حرف من اینه که بعضی ها که مایا یا هر نرم افزار دیگه رو بلدن اصلا قایم میکنن!!!!!
یعنی اصلا به روی خودشون هم نمیارن که مثلا یه همچین نرم افزاری رو بلدن !!!!!!!!
(البته اینجا یه کشور ازاده و من کسی رو به پنهان کاری محکوم نمیکنم!!)
چون میترسن که یه سوال ازشون بپرسی و اینا جواب بدن و از علمشون کم بشه!!!
البته منظور من بچه های این فروم نیست
چون خودم دارم میبینم که چه زحمتی برای گذاشتن آموزش و جواب دادن به سوالات و ..... میکشن

بابا بی خیال! زیاد گیر ندید ما تا اونجا که توان داریم یاد میگیریم و یاد میدیم.روزی هم دست خداست، هر موقع هم یاد دادم خودم بیشتر یاد گرفتم

amirghibi

Member
ببین عزیز
من خودم دلیلم سطح بی سوادی کسانی رو میدونم که قراره ما ها باهاشون کار کنیم من خودم 1 ماه تموم 12 تا مدل و تکسچر که با مایا و زبراش و هداس یووی لایت و فتو شاب درست شده
تحویل دادم در عوض ش همش 100 هزار تومن بهم دادن اخه کچای دنیا غیر ایران
یه نفر که با این همه برنامه کار کرده و این همه زمان گذاشته انقدر میدن
خدا وکیلی به کارگر ساده یا افغانی 4 برابر من داره در میاره بدون هیچ تخصصی
بعد حالا شما بیا بگو چرا سطح سواد ما بایینه
چرا مثلا خود من باید بیام برای همچین کسی که ارزش کار منو نمیدونه انقدر ارزش بدم کاره در حد دیزنی بهش بدم
هر چه قدر پول بدی اش میخوری همین و بس
در مورد اموزش هم من با تبادل موافقم نه همین جوری مثلا من به یه انیماتور مدل سازی یاد دادم اونم به من انیمیت اینطوری
هر تکنیکی هم جدید یاد بگیرم سعی کردم تا حد امکان به اطرافیانم یاد بدم

hvo

Member
من خودم 1 ماه تموم 12 تا مدل و تکسچر که با مایا و زبراش و هداس یووی لایت و فتو شاب درست شده
تحویل دادم در عوض ش همش 100 هزار تومن
سلام . حرف شما درسته ولی چرا انجام دادید آخه با این گرونیها 100 هزار تومن پوله . من بهشون با این پول فوحش هم نمی دم چه برسه براشون کار کنم . اگه چهار نفر با این قیمت پروژه انجام بدن سطح قیمت خیلی مسخره میشه شما قیمت اونور رو می دونید چه قدر بالا تر از این حرف هاست .
البته اگه مدل هاتون ساده باشه ( مثل میز و صندلی و از این جور چیزا ) میشه حدود 200 تومن حساب کرد ولی برای هر یه دونه کاراکتر ( اونم حرفه ایی ) زیر یک تا دو میلیون گرفتن عاقلانه نیست . درسته شاید با این قیمت کار کم گیر بیاد ولی لااقل کارفرما می فهمه با یه آدم جدی سروکار داره . تو رو خدا سطح حقوق انیمیشن را در ایران انقدر پایین نیارید . به قول دوستمون بریم افغانی بشیم بهتره . ( 100 هزار تومن الان پول یه شلوار معمولیه )

maya_22

Well-Known Member
من با همه دوستان به یک شکلی موافقم هم اونا که میگن برا علم زحمت کشیدن هم برا اونا که میخان یاد بگیرن
ولی یادمون باشه 1- از لحاظ معیشت بخایهیم بگیم باید باور داشته باشیم (نه حرف بزنیم فقط) روزی دست خداست اینجوری نیست کسی که مثلا مایا بلده بیاد با یاد دادن روزی خودشو کم کنه
چون افراد دودسته اند تو کار حرفه ای یا واقعا غلاقه مندن در ابتدا وسط کار ول میکنن میرن دنبال زندگیشون یا واقعا علاقه مندن و تا آخرم ادامه میدن
گروه اول که هیچ ولی گروه دوم برا پیشرفت خودشونم هست منتظر این سایت و اون سایت و این نفر اون نفر نیستن که بخاد یاد بده مثل من شما و هر کسی که داری به شکلی از این کار پول درمیاره
چون اگه قرار بود اینجوری باشه هیچ جای دنیا نه استادی وجود داشت نه شاگردی خود من خیلی با این مطلب درگیر بودم وبرام سخت بود اگه چیزی بلدم یاد بدم ولی بعد فهمیدم اشتباه فکر میکنم متاسفانه
مثلا خودم اوایل تا از دوستان کسی میگفت آموزش بده هزینه هاش را هم میدم میگفتم من چند سال شب و روز نداشتم برای چی یاد بدم و اینا و غیره سریع جبهه میگرفتم و کلی موشک و خمپاره به طرف میزدم و لی الان نظرم برعکس شده
اگه کسی چیزی بخاد با رعایت شرایط مالی و نه فقط برای رضای طرف در خدمتشم
2-از لحاظ فنی و علمی مگه غیر اینه خود ما با دیدن آموزشهای خارجی ها یک ذره دانش کسب کردیم اگه قرار بود کسی با انتشار دانشش ازش کم بشه این همه آموزشهای خارجی قانونی و غیر قانونی که ما استفاده میکنیم وجود نداشت
و همیشه باید به علم به چشم سرمایه ای نگاه کرد که برخلاف مال با انقاق زیاد میشه واتفاقا مال را هم زیاد میکنه

و مطلب دیگه هم راجع به کسایی که میخان یاد بگیرن اینه 1- هیچ وقت از کسی توقع نداشته باشن یاد بده چه پولی چه رایگان2- خودشون همت کنن از آموزشهای بازار استفاده کنن
3- راحتت طلب نباشن و بگند و بخان هلو بیا برو تو گلو باشه همیچین چیزی هیچ وقت رخ نمیده
و نکته آخر هیچ چیز تو دنیا راحت و مفت بدست نمیاد چه از لحاظ وقت و انرژی و چه از لحاظ هزینه های مادی
موفق باشید

• Like
Reactions: hvo

amirghibi

Member
سلام . حرف شما درسته ولی چرا انجام دادید آخه با این گرونیها 100 هزار تومن پوله . من بهشون با این پول فوحش هم نمی دم چه برسه براشون کار کنم . اگه چهار نفر با این قیمت پروژه انجام بدن سطح قیمت خیلی مسخره میشه شما قیمت اونور رو می دونید چه قدر بالا تر از این حرف هاست .
البته اگه مدل هاتون ساده باشه ( مثل میز و صندلی و از این جور چیزا ) میشه حدود 200 تومن حساب کرد ولی برای هر یه دونه کاراکتر ( اونم حرفه ایی ) زیر یک تا دو میلیون گرفتن عاقلانه نیست . درسته شاید با این قیمت کار کم گیر بیاد ولی لااقل کارفرما می فهمه با یه آدم جدی سروکار داره . تو رو خدا سطح حقوق انیمیشن را در ایران انقدر پایین نیارید . به قول دوستمون بریم افغانی بشیم بهتره . ( 100 هزار تومن الان پول یه شلوار معمولیه )

دوست من اگر شما هم به اندازه من بی کار بودین حتما انجام میدادین همین 100 ت هم برای من غنیمته البته اینم بگم میدونم کارام ارزشش بالا تره ولی خب ادم یه موقعه هایی چاره دیگه ایی نداره

راستی مدل هام 3 تا کارکتر هم داشت ولی طوری بد ایج لوب گذاشتم که انیماتور یا نتونه انیمیت کنه یا مجبور بشه تمام مفصل ها رو دوباره بسازه
من مدل رو تحویل دادم بقیش که من ربطی نداره
ههههههه

hesam_dj10

Active Member
دوستان همه درست میگید
ولی منظور من از انفاق این نیست که کسی که بلده بیاد همینجوری به بقیه هم یاد بده

خدا خیلی به ما نعمت داده و ما برای تشکر از او نماز میخونیم و ......
انسان هم همینجور
فقط نحوه تشکر کردن فرق میکنه بجای اینکه برای ادم نماز بخونیم بهش پول میدیم!!!!

ببینید خیلی کسا هستند که اموزشگاه و یا کسی دور و برشون نیست که بخواد بهشون یاد بده(پولی)
یکیش خود من
من حاضر چند برابر شما پول بدم و مایا رو حرفه ای یاد بگیرم
ولی وقتی کسی نیست میشه کاری کرد!!!!
سی دی های توی بازار هم که .....
یه سی دی اموزش مایا خریدم روش نوشته بود "آموزش مدل سازی حرفه ای" بعد رفتم تو خونه بازش کردم دیدم داره چکش میسازه!!!!!!!!!!!!اونم از روی help مایا
خب این یعنی چی؟؟؟

حرف کلی من اینه
چرا وقتی یه همچین گل پسرایی داریم که میتونن مایا رو اموزش بدن در حد galaxy s4!!!!!!!!!!یه همچین آدمی که فقط بلده چکش بسازه بیاد آموزش بده

راهکار
شما بیان سی دی اموزش مایا بدین بیرون حتی با دو برابر قیمت
نامردم اگه نخرم!!!!!
معنی واقعیه زکات اینه نه رایگان اموزش دادن!(تکبیر!!!!)

جدیدترین ارسال ها

بالا