Fa نظر سنجی برای پلاگین هگز

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سلام به دوستان عزیز
به نظر بنده هر کاری ارزش خودشو داره و این کار میتونه مقدمه و تجربه ای برای کارهای بزرگتر و پلاگین های بهتر باشه.
فقط اینکه محدودیت 200 کاراکتری رو اگه بشه برداشت خیلی خوب میشه چون سرعت رو خیلی پایین میاره. نکته ی دیگه اینه که فکر کنم توی بیلدر متغیر های عددی از نوع Int هستن و این خودش برای سایز فایل محدودیت ایجاد میکنه چون پلاگین شما از اول فایل به اندازه ی عدد داده شده Seek میکنه و اگه Int64 بود بهتر بود هر چند میتونید برای پلاگینتون Seek Position رو هم تعبیه کنید که این مشکل حل بشه.
دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه. ممنون که نظرم رو خوندید.
موفق و پیروز باشید
بله درسته بیشتر از 10 رقم رو نمیگیره و همین باعث میشه اگه یک فایل 10 گیگی باشه نتونه حجمش رو به درستی بگیره , ببخشید میشه در مورد Seek Position توضیح بدین چون یکماهه دارم با دلفی کار میکنم و چیزی در موردش نمیدونم ضمنا شاید بعضی دوستان فکر کنن که اینکار من خیلی احمقانست که یکماهه دارم با دلفی کار میکنم حالا اومدم میخوام پلاگین بنویسم ولی من اینطور فکر نمیکنم چون به نظر من آدم تا شوق چیزی رو داره باید تجربش کنه و بعدها دیگه ارزشش رو از دست میده پس اگه من بخوام بعد از یکی دوسال کار کردن با دلفی بیام و پلاگین بنویسم دیگه نه ممکنه من زنده باشم نه اینکه دیگه من از بیلدر خوشم بیاد که بخوام پلاگینی براش بنویسم پس تا وقتی که به این انجمن سر میزنم و علاقم بیلدره دوست دارم هرپلاگینی رو که میتونم بسازم تا دوستان دیگه مشکلات من رو که با کمبود پلاگین و کارایی همراه بودم مواجه نشن و روزی برسه که دیگه با کمک دیگر دوستان هر پلاگینی برای هرکار ساخته بشه و این انجمن هم مثل قبل برو بیای خودش رو داشته باشه و بیلدر باز حرف اول رو بزنه »:به امید اون روز:«
از شما هم جناب JavidX بابت نظرتون ممنون :rose:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
منظور من این نیست که پلاگین فایده ای نداره.
تازه قرار این بیس کار باشه و کم کم ارتقاء پیدا کنه.
یه سوال : آیا دلیل خاصی داشت که 200 کارکتر رو گذاشتید؟
ببینید شرط اول برای این پلاگین سرعت هست، پس تا اونجایی که میتونید رو این قسمت کار کنید.
پلاگین فایل منیجر هم بزرگترین مشکلش اینه که 64 تا 64 تا میخونه.
من به نظرم اگه رو یه سری فایل خاص کار کنید بهتر هست.
نمیگم این کارهایی که قراره بکنه رو کم کنید.
میگم تو نسخه های بعدی این قسمتهارو اضافه کنید.
مثلا بتونه اطلاعات کامل فایلهای صوتی رو بگیره و تغییر بده: از عکسی که تو فایل صوتی برای آلبوم قرار میگیره تا ...
فایل صوتی یه مثال بود.منظورم کامل کردن پلاگین تو یه جهت خاص هست.
به هر جهت شما این پست رو زدید تا نظرات دیگران رو بدونید.
موفق باشید. منتظر نسخه ی اولش هستم.
راستش در مورد این محدودیت که در نظر داشتم خیر چون خودم برای ساخت یک برنامه گرفتن حتی تا 4 کارکتر کارم رو راه مینداخت گفتم شاید بیشتر از این نیاز اجباری نباشه و کار رو راه بندازه.
بله من با تمام حرفهاتوم موافقم و سعی میکنم پلاگینم رو در یک جهت خاص حرکتش بدم تا پلاگینم بتونه بدردبخور باشه نه بیهوده و اضافه کردن به تعداد پلاگینهای ساخته شدن برای بیلدر

آخرین ویرایش:

amircoming

New Member
با سلام خدمت دوستان.من تازه دارم با بیلدر کار میکنم و خیلی از این پلاگین خوشم اومده چون واسه کارام به این مدل پلاگین نیاز دارم.
به هر حال خیلی با حاله:rose:.زودتر تمومش کنید تا استفاده کنیم.

JavidX

Apadana Developer
بله درسته بیشتر از 10 رقم رو نمیگیره و همین باعث میشه اگه یک فایل 10 گیگی باشه نتونه حجمش رو به درستی بگیره , ببخشید میشه در مورد Seek Position توضیح بدین چون یکماهه دارم با دلفی کار میکنم و چیزی در موردش نمیدونم ضمنا شاید بعضی دوستان فکر کنن که اینکار من خیلی احمقانست که یکماهه دارم با دلفی کار میکنم حالا اومدم میخوام پلاگین بنویسم ولی من اینطور فکر نمیکنم چون به نظر من آدم تا شوق چیزی رو داره باید تجربش کنه و بعدها دیگه ارزشش رو از دست میده پس اگه من بخوام بعد از یکی دوسال کار کردن با دلفی بیام و پلاگین بنویسم دیگه نه ممکنه من زنده باشم نه اینکه دیگه من از بیلدر خوشم بیاد که بخوام پلاگینی براش بنویسم پس تا وقتی که به این انجمن سر میزنم و علاقم بیلدره دوست دارم هرپلاگینی رو که میتونم بسازم تا دوستان دیگه مشکلات من رو که با کمبود پلاگین و کارایی همراه بودم مواجه نشن و روزی برسه که دیگه با کمک دیگر دوستان هر پلاگینی برای هرکار ساخته بشه و این انجمن هم مثل قبل برو بیای خودش رو داشته باشه و بیلدر باز حرف اول رو بزنه »:به امید اون روز:«
از شما هم جناب JavidX بابت نظرتون ممنون :rose:
با اجازه اساتید
در مورد Seek Position شما هر متدی رو که بخواهید برای دسترسی و خوندن فایلها به کار ببرید Seek وجود داره که در واقع مکانی در فایل باز شده است (شماره بایت) که بهتره با مثال توضیح بدم. مثلا استفاده از TFileStream:
کد:
var
  F: TFileStream;
begin
  F := TFileStream.Create('file', fmOpenRead);
  try
    f.Seek(Offset,soFromX);
    ...
  finally
    F.Free;
  end;
end;
خب اونجا که نوشتم offset یک عدد Int64 میگیره و soFromBeginning یا soFromCurrent یا soFromEnd مشخص میکنند که این عدد وارد شده آیا ایندکس و شماره ی بایت از اول فایل است یا آخر فایل، یا اینکه از مکان کنونی Seek است. مثلا اگه Offset رو 0 بذارید و soFromBeginning بذارید مکان خونده شدن فایل به اول فایل منتقل میشه. (یعنی همین طوری که الان توی پلاگینتون قصد دارید درست کنید)
یا اگه 0 و soFromEnd بذارید به آخرین بایت فایل میره.
اونوقت اگه شما یه بافر در نظر بگیرید به طول مثلا 1024 کاراکتر که 1 کیلوبایت از حافظه رو برای خوندن اشغال میکنه (که الان شما 200 در نظر گرفتید) میتونید اول بار seek کنید به اول فایل و 1024 تا 1024 تا بخونید تا آخر فایل با استفاده از soFromCurrent اینجوری دیگه نیازی نیست که از اول فایل مکان بر حسب عدد مشخص بشه و از اول فایل seek بشه.
راستی اونجا که 3 تا نقطه گذاشتم میتونید از F.ReadBuffer استفاده کنید و هر دستور دیگه ای که بخواهید...
امیدوارم درست و روشن توضیح داده باشم.
اگه اشکالی داشت به بزرگی خودتون ببخشید.

راستی به بیلدر که امیدوار نباش هیچ؛ به Autoplay Media Studio و نمیدونم NeoBook و این جور نرم افزارها هم امیدوار نباش!! تا چند ماه دیگه منظورم رو متوجه میشی :دی صبر کن آپادانا 2 تموم بشه اونوقت دیگه عمراً سراغ هیچ کدومشون نمیای!! :green:
موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا