***....نظر سنجی برای مسابقه بعدی (اینتریور)....***

Hamed

Active Member
:tavajoh: :tavajoh:
سلام

من میخواستم یه نظر سنجی کنیم البته اگر فرشید بزرگ قبول بفرمایند...
مسابقه بعدی اینتریور باشه...چون تا الان همه مسابقات اکستریور بوده...که بچه های که علاقه دارن ودوست دارن شرکت کنن...حالا ببینیم چند نفر با این پیشنهاد من موافقن البته فقط با زدن دکمه تشکر...

علی علی

abbasi_0912

Active Member
اتفاقا مسابقه اول که داخلی بود و این دو تا پشت سر هم خارجی شده
اگر داخلی باشه که من راحت تر هستم
اما برای بچه های معماری به خاطر پروژه های اخر ترم رندر خارجی خیلی واجب تر از داخلی هست، من دارم سعی میکنم که روی همون خارجی بیشتر کار کنم، اگر هم داخلی برگزار بشه احتمالا میرم سراغ همون خارجی های قبلی و سعی میکنم اون چیزایی که داورها گفتند رو رفع کنم و یکم رندر درست و حسابی تری بگیرم

*farshid*

کاربر VIP
سلام حامد خان

ما داریم به یه نتایج خوبی تو بحث رندر خارجی میرسیم ... من نظرم رو رندر خارجیه
ولی ملاک رای اکثریت خواهد بود
ببینیم نظر دوستان چیه

مسابقه اول اینتریور بود
مسابقه دوم اکستریور
مسابقه سوم هم بنا به درخواست دوستان اکستریر بود

شاید هم موضوعی انتخاب کنیم که هم داخلی داشته باشه هم خارجی!

3D Rack

Member
به نظر منم فرشید جان 2 نما رو مد نظر قرار بدیم خوبه یکی داخلی یکی هم خارجی،چون وقت مسابقه هم زیاد شده اگه اشتباه نکنم.ممنون.یا علی

خارجی باشه دوباره بهتره
بهتره چون قبلا کار کرده بودیم اینبار مشکلاتمون رو برطرف می کنم و بیشتر یاد می گیریم(کار من که کلا مشکله :lol:)

.:BehzAd:.

Active Member
فعلاا بیایم این اکستریور رو به یه جای برسونیم و کاره همه بچه قوی بشه و اختلاف ها خیلی کم بشن و سخت بشه داوری کرد بعد هم میریم تو نما های که هم داخلی داشته باشه و هم خارجی یه نظر من فعلا همون خارجی رو ادامه بدیم و شاید هم 5 تا 6 تا دیگه هم خارجی باشه تو ندر های داخلی ما مجبور به استفاده از آبجکت آماده خواهیم شد و فقط ما زحمت پیدا کردنش میافته گردنمون و نه مدلسازی نه شیدری چیزی اصلا به نظرم درست نسیت این اکتریور رو نیمه کاره ول کنیم.

::reza::

کاربر VIP
سلام
مسابقه هم میتونه اکستریور باشه و هم میتونه اینتریور باشه. والا از اونجایی که یادمه فرشید تاپیک نظرسنجش رو همیشه زده و طبق نظر همه و موافقتهای دوستان مسابقه اکستریور برگذار شد. دوره جدید هم مثل دوره های قبلیه و بازم مطمئنا فرشید نظر دوستان رو میپرسید.

نظر من روی هر دو مسابقه هست. اگه اینتریور شد دوست دارم یه صحنه خیلی شیک برای موضوع انتخاب بشه. و اگه اکستریور شد که مدل خیلی خیلی شیکتر.:green:

موفق باشید.

*farshid*

کاربر VIP
اشتباه نکردی ... این نظر 4 5 نفر از بچه ها بود هم موافق داشتیم هم مخالف
من بررسی میکنم ببینم دوستان با اینتریور موافقترند یا با اکستریور
مرسی که به فکر مسابقه ای حامد جان
:rose:

nightlord

Well-Known Member
منم فکر میکنم اکستریور باشه بهتره . تقریبا همه بچه ها از پس اینتریور بر میان ولی تو اکستریور دارن هر روز قویتر میشن .به نظر من 2 یا سه تا دیگه اکستریور داشته باشیم بعد بریم یه اینتریور اکستریور با هم .

جدیدترین ارسال ها

بالا