سلام
زیبا شده و بدون نقص , فقط جایی آپلود کردی که امضای خودشو پای کارت زده اونم با رنگ قرمز . ( سمت راست پایین )
موفق باشی .
کار مدرنی شده.. زیبا و خلاقانه
آفرين مثله هميشه عالي
به نظر من هم خیلی قشنگ شده
موفق باشید
خيلي قشنگ شده
يه توضيح در موردش ميدي ؟
منظورت رو از ps2 نفهميدم !
خیلی قشنگ شده بهت تبریک میگم. اگه نوشته های پایین عکست نبود ، حتما به عنوان بک گراند می گذاشتمش.:دی
ممنون
منظورت mahsoft ديزاين پايين سمت چپ ؟
آفرین.
امیر جان فکر کنم منظورشان photoshop CS2 بوده است.
كار قشنگي شده. ميشه يجورايي يه آبستره دونستش.
شارپ بودن كل كار بخصوص رنگا واقعا كار رو قشنگ كرده. اون حالت www پايين كار براي آدرس سايت هم خيلي خوب كار كردي. طرح قشنگي شده.
موفق باشي.
اوپس!
عالی شده پسر
واقعا هنرمندی خیلی حال کردم.
یا حق...
...
علي جان
تمامن با فتوشاپ cs2 كارشده توضيح ديگه اي خواستيد در خدمتم
...
ممنون
راستی شاخ و برگها براشن یا اینکه خودتون کشیدی؟
خوش تيپ من اسمم امير ه ها !!!
ببخشيد امير جان
ميشه يه قسمت از برگ ها رو توضيح بدي ؟؟
و اين كه چقدر زمان برده ؟
سلام
خیلی قشنگ شده .دستت درست.
عجب رنگبدی ای داره به آدم حس تراوت میده.
نمیدونم چرا ندیده بودم این تاپیک رو !
اون قسمت دبیلو دبلیو شم خیلی عالی شده. ایده ی جالبی داره.تا به حال ندیده بودیم .
موفق باشی
حامد
سلام ..
همرنگ اون قسمتی که لاینهای ریز درش استفاده کردید و تقریبا زرد رنگ هست در پایین هم استفاده شده .
درسته .. یک مثلثه ..
اگه دقت کنید اون حالت سایه و بعدی که در قسمت بالایی اعمال کردید در این قسمتی که عرض کردم وجود نداره .
احساس من اینه که به هر حال باید تغییری در اون قسمت بوجود بیاد .
حالا میشه از لاینهای ریزی که در بالا استفاده کردید در اینجا هم استفاده کنید . یا رنگ اون رو مثل زمینه اش سبز کنید .
خیلی بهتر میشه که همخونی اون قسمت رو با بالایی نزدیکتر کنید . مثلا اون قسمت هم مثل بالا 3 بعدی بشه ..
جزئیات متعدد کار شما باعث شده من خیلی خوب نتونم منظورم رو به شما برسونم .. اگر قسمتی مبهم بود بفرمایید ..
البته طرح زیباست و جزئیات زیادی داره و شاید هم این مورد به چشم نیاد . ولی در سطح حرفه ای که شما کار کردید این چیزها هم باید مورد توجه قرار بگیره .