نظر در مورد کارت ویزیتم

amird

خبرگان انجمن فلش
با سلام خدمت دوستان عزیز
اول از همه بگب که کار من گرافیک نیست اما به علت اینکه کارت ویزیت خودم بودم ترجیح دادم خودم طراحیش کنم. لطف کنید راهنمائیم کنید که بتونم بهترش کنم.

البته اینا فعلا نمونه اولیه هستن و کثیفی زیاد دارن. اگر تصویب بشن بعداً درست میشن.

موضوع شرکت برنامه نویسی و این چیزاست.

دوتا طرحی که شبیه به هم هستن برای روی کارت و اون یکی هم برای پشت کارت هست.

در ضمن از دوستان کسی این آدمک هایی رو که من توی این کار استفاده کردم با کیفیت بالاتر داره ؟

ممنون

پیوست ها

• CartVisit.jpg
    CartVisit.jpg
    156.6 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • CartVisit2.jpg
    CartVisit2.jpg
    193.9 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • CartVisit3.jpg
    CartVisit3.jpg
    167.9 کیلوبایت · بازدیدها: 24
سلام استاد فلش کار
کارهاتون با یه دید ایزوله طراحی شده. کارت نشانه تخصص و وظیفه جذبو بازاریابی رو داره. ظرافت ها و مشابهتش با اصول مقبول طراحی کمک میکنه بیننده نگاهش رو زود از اون برنگردونه. وقتی کاری انجام میدین باید توی چیدمان و رنگ و نوع تاثیر و نکته های فراوان دیگه نمره بیاره وقبول بشه. نمونه کار زیاد ببینید. مشاهده قوی تری داشته باشید و به امکانات نرم افزار تسلط بهتری داشته باشید تا دوستان از وجد بیشتر صفحتون رو پر از کامنت کنن.
با آرزوی موفقیت
یا علی

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
با borhani59 موافقم و درست فرمودند

طرح در همه زاویه ها دارای مشکل بود ، کارت ویزیتی که میخواد دست مشتریان و ... بره باید جذاب و به دل بشینه تا 1 دقیقه بعدش نندازن دور
اگه میتونید کمی در بخش دو بعدی نمونه کار و آموزش ها رو ببینید و اگه وقت ندارید میتونید به کسی بسپرید
موفقیت

sh1 graphic

Well-Known Member
خسته نباشی

منم با دوستان موافقم
چند تا نمونه ببینید بهتر میتونید کار کنید
سعی کنید یه کارت ویزیت اصولی و متناسب برای کار طراحی کنید و در ظرافت کارتون بیشتر دقت کنید
موفق باشیـــ

جدیدترین ارسال ها

بالا