نظر در مورد لوگو

mohammad50

Member
حسته نباشید:
اما من در نگاه اول درکی از سفال و کارخانه سفال نداشتم!!! بیشتر به شطرنج شبیه بود تا سفال
امیدوارم ناراحت نشید. این نظرات کار ساز هست نهایتا"....

nader918

Well-Known Member
داداش خوب شده ولی به نظرت لایه بندیقسمت بالای خونه که مانند سفال هستش رو تغییر بدی بهترنیست؟
منظورم اینه که مثل شطرنج نباشه
اون ها رو روی هم بچینی؟!

آخرین ویرایش:

+Mohammad+

Well-Known Member
قالب کلی کار بد نیست .. ولی همونطور که دوستان هم گفتن اگه لوگو مربوط میشه به کار سفال باید روی سقف بیشتر کار کنید تا شباهت بیشتری با سفال پیدا کنه
همینطور نظر من اینه که روی حرف "ک" بیشتر کار کنید ... مثلا سرکش رو از قسمت سقف جدا کنید تا توی نگاه اول سریع تر خونده بشه... یه مقداری هم خودِ ک رو ادامه بدید تا یکمی دراز تر بشه. الان شبیه "ل" هستش..

در مورد رنگ ها هم می تونید یه تجدید نظری بکنید.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

ghasemrayaneh

Active Member
داداش خوب شده ولی به نظرت لایه بندیقسمت بالای خونه که مانند سفال هستش رو تغییر بدی بهترنیست؟
منظورم اینه که مثل شطرنج نباشه
اون ها رو روی هم بچینی؟!

سپاس از دیدگاهتون ، روی سقفش کار میکنم و دوباره قرارش میدم .

ممنون

قالب کلی کار بد نیست .. ولی همونطور که دوستان هم گفتن اگه لوگو مربوط میشه به کار سفال باید روی سقف بیشتر کار کنید تا شباهت بیشتری با سفال پیدا کنه
همینطور نظر من اینه که روی حرف "ک" بیشتر کار کنید ... مثلا سرکش رو از قسمت سقف جدا کنید تا توی نگاه اول سریع تر خونده بشه... یه مقداری هم خودِ ک رو ادامه بدید تا یکمی دراز تر بشه. الان شبیه "ل" هستش..

در مورد رنگ ها هم می تونید یه تجدید نظری بکنید.

موفق باشید

سپاس از شما ، همونطور که گفتید باید روی حرف ک یکم کار کنم ، پس از تغییر دوباره قرارش میدم تا نظراتتون رو بدونم .

ممنون

30min

Banned
استوار این طراحی به نظر من خوب نیست ! ببخشید که رک میگم اما نه خوانا هستش و نا جذابیت و زیبایی داره طرح روش کار کن بدو !

ghasemrayaneh

Active Member
استوار این طراحی به نظر من خوب نیست ! ببخشید که رک میگم اما نه خوانا هستش و نا جذابیت و زیبایی داره طرح روش کار کن بدو !

سپاس ، ماشالله شما هم واسه خودت یه پا ارتشی هستی ، درجه ها رو میشناسین .

بله کارم کمی جذابیت نداره ، البته من هم وقت خیلی کمی براش گذاشتم و کاملش نکردم تا از شما دوستان نظر خواهی کنم و کاملترش کنم .

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا