نظر در مورد عکاسی و ادیت مدل

sayan.digit

Active Member
درودخب بعد از مدتی دوباره اومدم :paint:
چند وقت پیش یکی از دوستانم پیشم بود ما هم دوربین به دست شروع کردیم به عکاسی
بعدشم عکسارو ادیت زدم. خوشحال میشم نظرتون رو راجع به کارها بدونم
خوشحال میشم :wink:

پیوست ها

• Amirreza-1.jpg
    Amirreza-1.jpg
    382.5 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • Amirreza-1-asl.jpg
    Amirreza-1-asl.jpg
    454.3 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • Amirreza-2.jpg
    Amirreza-2.jpg
    448.5 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • Amirreza-2-asl.jpg
    Amirreza-2-asl.jpg
    559.5 کیلوبایت · بازدیدها: 31

main

Well-Known Member
بابا بدنننننننن:دی
بیشتر از کارات بدنت ما رو گرفت:دی
ولی درکل جالب شدن.
موفق باشی.

abdollahi

Member
کاره خوبی شده ،
توی عکس شماره 2 اگر خط ها فقط روی پس زمینه باشن بهتره
موفق باشیـــ

sayan.digit

Active Member
خوفــــ شده
موفق باشي

سپاس :rose:

کاره خوبی شده ،
توی عکس شماره 2 اگر خط ها فقط روی پس زمینه باشن بهتره
موفق باشیـــ

الان که فکر میکنم می بینم بله موافقم:cool:

سلام

با فلاش روی دوربین عکس گرفتید ؟؟
عکسها و ژستها قشنگن ولی رو تن این مدل ننشسته , کادر بندی هم یه مشکلایی داره , مثلا فضای هدروم خیلی زیاده و کلا فضاهای خالی زیادن و این زیاد بودن هم کمکی به هدف شما نکرده
ویرایش خوبیه ولی اینجا هم نکات ریزی داره مثل بافت درشت بدن (البته اگه اینی که من میبینم بافت باشه !! شاید نویزه :دی ) بلور شدن زیاده صورت و بدن , شارپ نبودن لباس و ابروها و موها ... یکمی هم تن رنگ گرمه و سچوریشن بالاست (به نظرم قرمز رو یه مقدار کمتر کنید و سچوریشن رو هم همینطور , کنتراست رو هم یه کم ببرید بالا ...

ادیت های هنری باید هر قسمت عکس رو بصورت جدا ادیت کرد , لباس جدا , پوست جدا , چشم و ابرو و مو جدا و در آخر اگر زمینه ای هم بود آن هم جدا (چقدر جدا جدا شد جداٌ :دی )

درود
بله فلاش هم استفاده کردم :green:
در مورد عکاسی نظری ندارم چون حرفه و رشتم عکاسی نیست این دوتا عکس هم گلچین 194 تا عکس توی دو ساعته :)یقینا شما درست میگید کادربندی و برنامه ریزی ای برای کادربندی نداشتم
اونا بافت خود بدنه. نویز به این درشتی؟ :green: مخصوصا فلاش زدم چون ایزو رو روی 80 گذاشتم تا کمترین نویز ممکن رو عکس باشه. البته سرعت شاتر هم کم کردم که سریع ثبت کنه لرزش و تکون احتمالی عکسو خراب نکنه واسه همین دلایل فلاش زدم
درسته رنگ گرمه چون هم کنتراست بردم بالا هم روشنایی هم سیچوریشن !! این رفیق ماهم که برنزه کرده بود روغن هم که دادم مالید بر بدن کلا انعکاس و براقی و برد بالا :lol: اینم نکته ی ریزی بود خوشحالم بهش اشاره کردید

در موردجدا جدا بود فقط زمینه رو جدا کردم و کل کاراکتر و یک جزء حساب کردم و روش کار کردم که باز هم به نکته ی خوبی اشاره کردید سپاسگذارم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا