نظر در مورد شروع یک cms

vahid4134

New Member
من می خواستم که آغاز به نوشتن یه cms کنم. برای همین از شما دوستان گرامی خواهش می کنم که نظرات خودتون رو بگید. اینکه چه ویژگی هایی رو توی cms که استفاده می کنید برتر می دونید و اینکه چه نقاط ضعفی رو داره و چه ویژگی رو می خواستید داشته باشه که نداره.
همچنین از دوستانی که علاقه به همکاری داشته باشند هم دعوت به همکاری می کنم
البته برای اینکه بیشتر وارد بحثهای تکراری که قبلا در فروم iranphp شده نشیم خواهش می کنم که
http://www.iranphp.net/index.php?option=com_smf&Itemid=31&topic=2014.msg13525#new
رو ملاحظه کنید.

منتظر نظرات همه دوستان هستم و نظر همه رو به دیده منت می زارم. و از همین حالا از دوستانی که نظرشون رو میگن بسیار تشکر می کنم

1p30

Member
من بحث شما رو تو ایران پی اچ هم خونده بودم ولی روم نشد اونجا چیزی بگم:d
به بینید باید حدفش مشخص باشه
من الان یه سی ام اس مدیریت هاستینگ درست کردم از الف تا ی
هسته و پوسته همه چیز:d
ولی پدر کسی که سفارش داده بود رو در اودم
حالا بگزریم من هم در خدمتم اگه مشخص باشه خوش حال می شم تو تیم باشم

vahid4134

New Member
لینکی که داده بودید نفهمدیم چه ربطی داشت. ولی خوب من که اصلا خوشم نیومد. آخه نرم افزار کرک شده گذاشته بودند.

hajmohammad

Member
اگه منظورت منم ، لینکی که من فرستادم آموزش و رفع اشکال انواع سی ام اس و .... بود

vahid4134

New Member
خوب به امید خدا به زودی زود شروع به کاذر گروهی خواهم کرد. مقد اری از کار رو انجام دادم.
اما متاسفانه به دلیل بعضی از مشکلاتی که برام پیش اومده فعلا نمی تونم روش وقت بزارم. وقتی که پروژه به صورت گروهی شروع شد حتما خبر می دم

moon_spell

Member
من می خواستم که آغاز به نوشتن یه cms کنم. برای همین از شما دوستان گرامی خواهش می کنم که نظرات خودتون رو بگید. اینکه چه ویژگی هایی رو توی cms که استفاده می کنید برتر می دونید و اینکه چه نقاط ضعفی رو داره و چه ویژگی رو می خواستید داشته باشه که نداره.
همچنین از دوستانی که علاقه به همکاری داشته باشند هم دعوت به همکاری می کنم
البته برای اینکه بیشتر وارد بحثهای تکراری که قبلا در فروم iranphp شده نشیم خواهش می کنم که
http://www.iranphp.net/index.php?option=com_smf&Itemid=31&topic=2014.msg13525#new
رو ملاحظه کنید.

منتظر نظرات همه دوستان هستم و نظر همه رو به دیده منت می زارم. و از همین حالا از دوستانی که نظرشون رو میگن بسیار تشکر می کنم

سيستم ها توسط افراد و شرکت های مختلف دستکاری و ارائه شدند ! ولی بايد بهترين و بی ايراد ترين رو انتخاب کرد

جوملا نسخه اين سايت رو پيشنهاد ميکنم

پيشنهاد من استفاده از نيوک 7.6 سايت ravennuke هست ! اين سيستم توسط فردی به نام رييون 2 رگه آلمانی ولی انگليسی تبار، ايراد گيری و مد بندی شده ! و از نظر امنيت اوّلين نيوک امن شناخته شده !البته زبان اين پرتال نيوک انگليسی هست و شما ميتونيد پک زبان فارسی که روی 7.6 فارسی هست به محتوا منتقل کنيد و انجمن ساز هم همچنين !اين سيستم بيش از 10 هزار تغيير امنيتی و مد های مفيد و فانتزی و قابليت استفاده تمام ورژن های ماژول های نيوک رو بر روی 7.6 به شما ميدهد !

اين نظر من هست

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا