نظر در مورد اين كارم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا اگر کاری رو در آپلود سنتر مجید انلاین اپ میکنید لینک دوم رو داخل انجمن بذارید. این لینکی که شما گذاشته بودی لینک کد اسکی بود که البته من درستش کردم ولی از این به بعد یادتون باشه که کد دوم کد درست هست.

در مورد طرحت هم خیلی جای کار داره. بک گراند کار خیلی خوب نیست نوع فونتها و کیفیت اونها هم پایینه. چیدمان فونتها هم باید بیشتر روش کار بشه. در کل جای کار داره هنوز.

سارا خانوم ممنون ميشم در مورد اين كارم نظرتونو بدونم

در ضمن من كار قبليم فقط براش هست براش هايي كه زدم براي بكگراند خوب هست يا نه ممنون ميشم با توضيح كامل در مورد بكگراند بديد

Patris Net

Member
سلام
کارات خوبه اما بازم باید روشون کار کنی با یه کم دقت و هوش میتونی کار قشنگ تری خلق کنی

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
تو این عکس دومی باز بهتر شده بک گراندت ولی متنت خیلی کیفیتش پایینه! چرا؟! در مورد سایز متن و چیدمانش هم باید بیشتر کار کنی.

royaieabi

Member
سلام
خوبی؟
پسر تنها اسم نداره؟چی صدات کنم؟
ببین کارت میشه گفت یه کار معمولیه
با چند تا ایراد که اشاره شد
همون بحث پایین بودن کیفیت متنها که خیلی هم عجیبه
من بارها گفتم تو که کار تخصصیت میشه طراحی صفحات وب برای تبلیغ خودت باید یه طح خاص و فوقالعاده داشته باشی(البته منظور از تو من و شمای نوعیه)
اون تصویر هم زیاد جالب نیست
این میشه عین سفارشاتی که روزی چندتاشو برای دیگران انجام میدی
برا خودت باید سفارشیتر کار کنی
موفق باشی
رویای آبی

Mandana

Active Member
علاوه بر اینکه به نظر من برای کارهای تبلیغات سایت و این صحبتها رنگ آبی دلنشین تر و مناسب تره... و علاوه بر عکس خانومه که دهنش کجه ... و علاوه بر استفاده از فونت نامناسب در کار شما مشکلی در اون وجود نداره.اما اگه این کارت ویزیته چرا انقدر کم اطلاعات و مهمتر از اون چرا انقدر درازه؟

MAJOR

Well-Known Member
بیشتر باید به بک گراند و متن برسی یعنی همه رو از اول باز سازی کن چون بغییر از این دو فقط عکس باقی میمونه

Mandana

Active Member
از هر فونتی که به کار ات میخوره استفاده کن
محدودیت فونت نداری برادر من
اما باید سایز رو هم رعایت کنی.
اما در کل بعد از چند سری که پرینت بگیری محدودیت سایز فونت هم دستت میاد
موفق باشی

MAJOR

Well-Known Member
بستگی به کارت داره که چه کاری میخوای انجام بدی وگرنه در حالت عادی با آبتین موافقم

Sleekman

Member
نوشته اصلی رو در بالاترین لایه قرار میدادی، فونتهای کناری ساده هستن ، از زیر آرنج خانوم به پایین حذف میشد بنظر بهتر بود .عناصر با هم همخوانی ندارن..و موفق باشی

kambiz.elf

Member
سلام
اين كار كه انجام دادي خوبه ولي بايد خيلي روش كار كرد. هنوز خيلي جاي كار داره . از كارت نميشه ايراد گرفت چون در سطحي كه كار كردي خوبه

mashreghi

Member
به نظرم عکس این خانوم ربطی به کارت ویزیت نداره. یک عکس ترام از صفحه اول سایتت شاید بهتر باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا