نظر خواهی کارت ویزیت

Yasser Sat

New Member
با سلام خدمت دوستان
اگر ممکنه در رابطه با کارت ویزیت بنده نظراتون اعلام کنید و اگر معایبی داره بفرمائید تا اصطلاحش کنم.

MohammadGh

Well-Known Member
خوبه
توي كار اولي از رنگ هايي كه به چشم مياد استفاده ميكردي بهتر بود بجاي آبي از نارنجي استفاده ميكردي

Yasser Sat

New Member
دوستان ممکنه یه طرح برم بزارید که من از روی اون الگو برداری کنم ؟

majid_a95

Active Member
توي فروم ها بگردي كلي نمونه كار كارت ويزيت با ايده هاي جديد و جالب پيدا ميكني ... ()جوينده يابندس...:rose:

Yasser Sat

New Member
با سلام خدمت دوستان دیروز یه طرح برای کارت ویزیت گذاشته بودم که مورد تائید قرار نگرفت حالا یه طرح دیگه ای طراحی کردم لطفا نظرتون اعلام کنید.

RaminAzimi

Member
سلام خسته نباشی
تو کارت از استروک اکمتر استفاده کنی به نظر من زیبا تره.
بین عدد ها و متن آدرس ایمیل اینا که انگلیسی نوشته شده یکم فاطله بذار زیبا تر میشه.:rose:

pouya saadeghi

Active Member
از اون قبلی بهتره. ولی بازم خیلی شلوغه.(هم بکگراندش شلوغه ، هم متن زیادی داره)

آخرین ویرایش:

ali.zhakfar

Member
کارت ویزیت کارت باید ساده باشد نه مثل دومی ات معرفی نامه باشد در کل دیزاین دومی خوبه اما معرفی نامه نسازش و کمی از رنگ های شیک و طرح های خوب استفاده کن

gazale_tanhaei

New Member
سلام چقدر ایراد میگیرید؟؟؟ بنده خدا اینقدر داره ازتون کمک می خواد ، هیشکی کمک نمی کنه. فقط ایراد می گیرین. خوب خیلی حرفه ای هستین یه نمونه براش بذارین الگو بگیره . گفت که تازه تو این کار.
در ضمن کدوم فروم ها باید بگردیم که نمونه کارت ویزیت پیدا کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟

yaiiaj

کاربر VIP
سلام به شما و همه عزیزان مجید آنلاین:rose::rose:
سلام چقدر ایراد میگیرید؟؟؟ بنده خدا اینقدر داره ازتون کمک می خواد ، هیشکی کمک نمی کنه. فقط ایراد می گیرین. خوب خیلی حرفه ای هستین یه نمونه براش بذارین الگو بگیره . گفت که تازه تو این کار.
gigglesmile.gif
دوست عزیزم شما هم به جای کمک به yasser عزیز فقط از بقیه ایراد گرفتی:rose:
خوب yasser عزیز در مورد کارات منم نظر می دم اگه دوس داشتی بخون
کار اولتو بیشتر از کار دوم دوست دارم
کار دومتو جدا روش تجدید نظر کن چون به عنوان یک کارت ویزیت موفق نیست:-?
تو کار اول فکر می کنم که پی سی کلیک زیاد به چشم نیاد(منظورم زمانیه که کارو چاپ می کنی)اما رنگ بندیشو دوست دارم
مرسی و موفق باشی
thankyou.gif

yaiiaj

کاربر VIP
سلام
dovomi hashiye jalebi nadare makhsosan in ke in yek karte vizite

پلیز دونت فنگلیش دیر فرند!!
yasser جان اگه دوست داشتی نظر منم بخون
کار اولتو دوست ندارم اینجوری خیلی شلوغه
کار دومت خیلی بهتره اما با شماره و آدرسش به این صورت و با این استروکای سنگین موافق نیستم می تونی یه کم کوچیکترش کنی و استروک ها رو هم کمتر در نظر بگیری
موفق باشی دوست عزیز:rose:

gazale_tanhaei

New Member
سلام چقدر ایراد میگیرید؟؟؟ بنده خدا اینقدر داره ازتون کمک می خواد ، هیشکی کمک نمی کنه. فقط ایراد می گیرین. خوب خیلی حرفه ای هستین یه نمونه براش بذارین الگو بگیره . گفت که زیاد وارد نیست.

Member
به نظر میاد یه کارت پشت و رو باشه
روش قشنگه فقط E-mail هارو منتقل کنی پشت کارت بهتره اون باند سفید کمرنگ:green: زیر رو هم یا بردار یا تک رنگش کن اینجوری تو ذوق میزنه
نوشته های پشت رو هم کوچیک بدون استرک و راست چین بزن با کلاستره

جدیدترین ارسال ها

بالا